Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Jose Mourinho (2004-2008, 2013-2015, trener)

Istaknuti odgovori

Dao zanimljivu izjavu.

Osvajanje trofeja je prioritet.

"Ja se nisam promenio, DNK mi je isti, moja priroda je ista. Nisam od onih koji bi sedeli u jednom klubu tri ili četiri godine bez osvojenog trofeja. U ovom slučaju, klub ne bi morao da mi sugeriše 'nismo zadovoljni, doviđenja'. Upravo bih ja prvi predložio rastanak u nedostatku trofeja.",

"Sebe ne vidim u drugim ligama jer sa Čelsijem imam posebnu vezu. U Španiji ne bih mogao da vodim neki drugi klub, u Italiji je poznato da je to Inter.",

• Odgovori 7,9 hilj.
  • Pregledi 392,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• TAKTICKI SAVRSENO

• 90 minuta anti fudbala. 1 šut na utakmici, valjanje do iznemoglosti i kako je vrijeme odmicalo sve su manje ambicija imali da napuštaju svojih 30 metara. Matić najbolji u redovima Rome, zatvorio je sv

• On trener a Lampard mu pomoćnik.  E to bi bio troll stoljeća. 

Objavljene slike

Kako ga volim, da mi on kaze da priznam ubistvo koje je on pocinio ili nesto u tom stilu pristao bih. Kakva  legenda,  kakva velicina kakav gospodin, kakav fudbalski mag, ma ne treba trositi rijeci Bog jednostavno.

Roman usao u svlacionicu prije tekme, bas lijepo od njega da stvori jos pozitivniju atmosferu, harmonija vlada  i vladace pod ovim covjekom u nasoj svlacionici.

http://chelseabalkanfc.blogspot.com/2013/08/mourinho-abramovic-je-danas-po-prvi-put.html

Samo nek je pobjegao iz one smijesne Spanije, fegetskog Reala i okruzenja. Ovo je drugi covjek sada.

Jest me pogodi video aaa braco plava ovo je nesto nezamislivo auuuuu,samo da kazem iako ne znam sta da kazem ostao sam bez rijeci, emocije naviru Mou legendo neka si se vratio u svoj "dugout" i svoju tvrdjavu sada pocinje vladavina i zivot kao jedno,drago mi je sto si dosao tamo gdje si postovan i voljen prije svega,u klub kojem ce znaciti svaki minut,gol,pobjeda pa i poraz uz svoj omiljeni tim,a ne tamo gdje ne znaju reci ni h od hvala za sve ucinjeno za njih,i koji nikad ne podrzavaju,samo ZELE.... dosta o njima,zajebi Ronalda zajebi Pereza,sada je pred nama uzivanje a ne patnja gledajuci svaku utakmicu,sada idemo zajedno da vratimo taj peharcic na pravi nacin na koji Chelsea zasluzuje....

Drago mi je sto sam dio ove plave raje koja svakim danom raste,i konacno nakon svih muka ovih nekoliko sezona sto su nas snalazile mozemo odahnuti i radovati se buducnosti ....

KTBFFH  :sal:

http://www.youtube.com/watch?v=LbNIgHeo6_0

ps. kravatica mu je najbolja hah  :x

jose_mourinho.jpg?itok=YEWlgPny

Jest me pogodi video aaa braco plava ovo je nesto nezamislivo auuuuu...

Mislim da imam bolji video...  ;)

Ubaciti ću i video i par slika s tekme  kad uhvatim vremena danas.

ps. kravatica mu je najbolja hah

I kravata i odijelo su službeni - klupski. Istu takvu kravatu možeš kupiti u Megastoreu, ali odijelo ne možeš.  :D

Samo de,ne ustrucavaj se pa zaboravih da priupitam ima li kakve multimedie od Gandia sa season opener-a ;)

Naravno da ima. Na slikama radim. Video treba 80 min da se ulodira, a mrtav sam umoran već sad...

Ali da ne spamam u krivoj temi, slike su ovdje:

P.S. Isprika zbog lošije kvalitete slika, ali zaboravio sam ponijeti fotoaparat pa je slikano iPhone-om...  :-S

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.