Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Jose Mourinho (2004-2008, 2013-2015, trener)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 7,9 hilj.
  • Pregledi 392,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• TAKTICKI SAVRSENO

• 90 minuta anti fudbala. 1 šut na utakmici, valjanje do iznemoglosti i kako je vrijeme odmicalo sve su manje ambicija imali da napuštaju svojih 30 metara. Matić najbolji u redovima Rome, zatvorio je sv

• On trener a Lampard mu pomoćnik.  E to bi bio troll stoljeća. 

Objavljene slike

Na ovoj temi ne vrijedi ista pisati jer ce se odma pojavit G.Posebni da to demantira i naravno,reci ce da je usao preko mob. pa ne moze okacit link..

Svakakve gluposti nece covjek sve procitati majko mila.....

http://www.express.co.uk/sport/football/388269/Jose-Mourinho-to-return-to-Chelsea?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+daily-express-football-news+%28Daily+Express+%3A%3A+Football+Feed%29

Ovo je vec ljepse slusati,samo kad procitam neka me jeza uhvati ufhfhfhf kako cemo izgledati samo 

" Rafa Benitez has been telling friends that there is no future for him at the club because Mourinho is returning "

Hvala Bogu. Konacno je spekulacijama dosao kraj, Jose Mourinho je novi/stari menadzer Chelsea od sljedece sezone. Potvrdjeno iz vrlo pouzdanog izvora iz Londona. Nakon jucerasnjeg poraza, Roman je direktno stupio u kontakt sa Mourinhom a pregovori su trajali cijeli dan. Kazu da ce se na ljeto desiti drasticne promjene u Chelseau, jer Roman je pristao na Mourinhove zahtjeve ako ga ponovo zeli vidjeti na kupi Plavaca.

Ocekuje se da ce sutra, prekosutra sve jasnije biti u medijima.

Hvala Bogu. Konacno je spekulacijama dosao kraj, Jose Mourinho je novi/stari menadzer Chelsea od sljedece sezone. Potvrdjeno iz vrlo pouzdanog izvora iz Londona. Nakon jucerasnjeg poraza, Roman je direktno stupio u kontakt sa Mourinhom a pregovori su trajali cijeli dan. Kazu da ce se na ljeto desiti drasticne promjene u Chelseau, jer Roman je pristao na Mourinhove zahtjeve ako ga ponovo zeli vidjeti na kupi Plavaca.

Ocekuje se da ce sutra, prekosutra sve jasnije biti u medijima.

Jesi me posteno nasankao za prvi April ili je ovo istina?

ne vrijedi mu onda ako nije u 00 00 napisa

napisao je u 00:07 zato mi je i bilo sumnjivo :D ali sam na prvu loptu reagovao i poradovao se,ali kad ono.

I IDEMO DOBRODOSAO NAZAD MOU!!!!!!!!!!!!!!!! :D :-bd

josek.jpg

APRILILI

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.