Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Jose Mourinho (2004-2008, 2013-2015, trener)

Istaknuti odgovori

Otjerao ga je onaj koji je na vrhu piramide Chelsea koji ima strpljenja kao probavni trakt za vrijeme proljeva.

• Odgovori 7,9 hilj.
  • Pregledi 392,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• TAKTICKI SAVRSENO

• 90 minuta anti fudbala. 1 šut na utakmici, valjanje do iznemoglosti i kako je vrijeme odmicalo sve su manje ambicija imali da napuštaju svojih 30 metara. Matić najbolji u redovima Rome, zatvorio je sv

• On trener a Lampard mu pomoćnik.  E to bi bio troll stoljeća. 

Objavljene slike

ma ja brijem da Jose prije svega voli novac, a onda sve ostalo

i zato tek sad postaje jasno kolko smo mi izgubili kada smo otjerali Dittea, ne možeš nigdje naći čovjeka koji toliko voli ovaj klub da ga jebeš

oj krv ti trulu jebem, što smo ga otjerali, što nam je to trebalo

otjerao je i Mattea, pa jel sad treba zbog toga prestati voliti klub? a vamo prica moj Chelsea, ofo ono

zbog ovakvih izjava sam se razocarao u Mourinha, volio bih da dodje Gustav Poyet neg ista

Ma svejedno mi,ali izmisljaju novinari,receno je lijepo,Roman ima ponudu na stolu i samo je do njega hoce li ispuniti Mou-ove uslove,i ovaj bi trebalo da dodje naljeto,ako ne onda je sljedeca prica u toku......

http://www.mirror.co.uk/sport/football/transfer-news/jose-mourinho-set-stun-football-1816250?

samo cu reci ako se ove godine Mourinho nevrati u klub nece se vratiti nikad,vec dugo kruze price o njegovom povratku ali se svaki put tu spominje i Inter,naravno zbog izjave koju je Mourinho rekao da ce se mozda vratiti u stari klub,Mourinho je rekao da ce njegov sledeci posao biti u premiershipu koga on sada zajebava,damuje da malo radi kod nas pa malo u Interu,ako misli da ce mu biti bolje u Interu neka ide to je njegova odluka,na njemu je da izabere.

ma koja ljubav prema chelseu, interu ili portu, mourinho voli samo sebe i to je sasvim jasno, ali isto smatram da je on najbolja opcija. I ja bi najviše od svega volio da nađemo nešeg saf-a (nadao sam se da će to bit di mateo) ali očito je to kod romana nemoguće pa je onda mourinho najbolja opcija.

Upravo sam i ja to htio reći. Svaka čast svemu, ali ako nešto istinski voliš, onda tu uvjeta nema.

Rađe bih osobno bio trener Chelsea u League Two nego Uniteda u Champions league-u.

Drago mi je vidjeti da dosta ljudi dijeli moje mišljenje, samo to niko nije htio napisati dok neko nije započeo. Normalno ja sam inače taj koji u životu probija led, pa tako i ovdje. :D

Drago mi je vidjeti da dosta ljudi dijeli moje mišljenje, samo to niko nije htio napisati dok neko nije započeo. Normalno ja sam inače taj koji u životu probija led, pa tako i ovdje. :D

Zapitaj se samo koliko ce mu tvojih "istomisljenika" oprostiti cim osvoji prvi trofej sa Plavcima ;)

pa nema se tu što opraštat, veliko je pitanje dali je to sve istina il samo medijska naklapanja, al kao što sam rekao koju stranicu prije, ako je ovaj uslov istina onda tu baš i nema neke ljubavi prema klubu, to je onda sranje. Uslov "ostanak Lmparda" podržavam ali ovaj LP ne. A na kraju nije ni da se ljutim na njega, to je normalan zahtjev od jednog elitnog trenera, ali sam se baš razočarao.. nakon odlaska RDM-a samo sam jednu osobu mogao zamislit da s tom strašču i ljubavlju vodi klub ali i opet koja je dobar taktičar i trener kao Ditteo (dobro dvije osobe ali šanse da Wilkins dobije posao managera su iste kao i da mladu ciganku neće razdjevičit njen tata)

Pazite nije ovdje problem da ga neko osudjuje ili ne zeli,daleko od toga, samo smo sebi dozvolili ovih godina da pustimo misli na pasu i da predaleko mastamo,stvarnost nas nemoguce ogranicava to je cudo jedno,takav je svijet.Sanjali smo da ce doci nas spasilac koji obazava i zivi za ovaj klub,ali kao sto rekoh previse nam je vremena dozvolio da mastamo o tome na takav nacin.Opet je on kriv haha.

Opet,da pogledamo sa druge strane ne treba da vjerujemo piskaralima zato sto znamo da ce danas dati sve na svijetu samo da plasiraju laz koja bi im donijela citanost,samo neka se pise.Opet ne smijemo zaboraviti naseg dragog Romana,i onda skontajte zasto bi se Mou tako ponasao kako se sada(recimo) ponasa,nije covijek kriv,ne mozemo ga kriviti,ko zna kako su se rastali i zbog cega;on sam zna sta ga ceka kad se(i ako) vrati na SB(ja se kladim da nikad nece dobiti onu famoznu samoupravu koju ima SAF).Zbog svega navedenog covjeka se ne moze kriviti ni 1 posto.Opet ponavljam,ne bi me cudilo da to bude novinarska patka za LS, jer kod njih je parola pisi da se pise i da je sto zanimljivije i uvjerljivije ako se vec pise.

Samo kao ispovijest jednog navijaca,mogu reci da mi je kao vecini ovdje vidim krivo,ali dobro svako ima pravo na misljenje pa tako i Mou.Svako ima svoj zivot i moze sa njim da radi sta hoce,i kad bolje razmislim ne sumnjam gdje je vise uzivao,kod nas ili u Italiji.Tamo je imao odrijesene ruke,niko mu nije dihao za glavom,imao je potpunu slobodu.Tamo je osvojio sve sto se moze osvojiti i to dovoljno govori.Da je kod nas imao takodje lijepih trenutaka,imao je;kod nas je pocinjao internacionalnu trenersku karijeru,mi smo mu odskocna daska,koliko god mu pomogla titula u Portu(naravno ona je ta koja ga je dovela kod nas).Zato vjerovatno ima lijepa sjecanja na vrijeme provedeno u Celziju.

Ali dobro,kao svaki navijac moram priznati da sam malo razocaran situacijom i takodje ljubomoran sto mu nismo mi mogli dati sve sa nase strane(ne mislim na navijace nego upravu).Naravno svi smo mi pomalo ljubomorni na njegove takoreci izjave,moramo to priznati,ali opet kazem ako dodje nema sretnijeg od mene,ako ne - idemo dalje.

Zar biti navijač nije jednako sanjati ?

Ako stvarno nije, onda je cijeli moj život i ljubav prema ovom klubu bila jedna velika laž. 

Pazite nije ovdje problem da ga neko osudjuje ili ne zeli,daleko od toga, samo smo sebi dozvolili ovih godina da pustimo misli na pasu i da predaleko mastamo.....

Breaking News:
Mourinho Signs 3 Year Deal with Chelsea and wants Hulk at Chelsea.

P.S: its not official and are still rumors....the news has spread all over newspapers and websites.

Kako tvrdi 'Dejli Star', portugalski trener je pristao na ponudu Čelsija, izvesno je da će potpisati trogodišnji ugovor i da će se vratiti na 'Stamford Bridž'.

Pomenuti izvor tvrdi da je Portugalac već izneo svoja očekivanja i želje za naredni prelazni rok u kome želi potpunu sobodu priliikom izgradnje tima.

Osim toga što je zahtevao produžetak ugovora sa Frenkom Lampardom, kao prvo pojačanje Murinjo je navodno označio Brazilca Hulka, fudbalera ruskog Zenita.

Hulk je prošle godine za sumu od 42 miliona funti stigao u redove Zenita, ipak njegov dolazak je poremetio atmosferu u timu, a i sam Hulk je dolazio u sukob sa trenerom Spaletijem.

Iako je trenutna situacija mirna, Hulk bi ipak mogao da napusti Rusiju, a kao glavni posrednik u transferu trebalo bi da bude kompanija Gasprom, čiji je vlasnik Abramovičev poslovni partner.

Evo nekih novih info...

http://www.aljazeera.com/sport/football/2013/04/2013410134118225547.html

Chelsea chairman not ruling out Mourinho
Al Jazeera talks to Chelsea chairman Bruce Buck about the club's attitude to managers and why he feels little remorse.

edit

According to German "Bild", Jose Mourinho will join Chelsea this summer and is expected to take Sami Khedira with him.

According to German "Bild", Jose Mourinho will join Chelsea this summer and is expected to take Sami Khedira with him.

:O ovo bi bilo odlicno

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.