Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Jose Mourinho (2004-2008, 2013-2015, trener)

Istaknuti odgovori

525412_607506772622876_624732842_n.jpg

CNN italian correspondent. Gazzetta dello Sport contributor.@SportsTonightTV european correspondent.

Chelsea and Mourinho agent had a very fruitful meeting in the very last days! :D

edit

http://www.ojogo.pt/Internacional/jose_mourinho/interior.aspx?content_id=3171390

• Odgovori 7,9 hilj.
  • Pregledi 392,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• TAKTICKI SAVRSENO

• 90 minuta anti fudbala. 1 šut na utakmici, valjanje do iznemoglosti i kako je vrijeme odmicalo sve su manje ambicija imali da napuštaju svojih 30 metara. Matić najbolji u redovima Rome, zatvorio je sv

• On trener a Lampard mu pomoćnik.  E to bi bio troll stoljeća. 

Objavljene slike

* Mourinho negotiated his exit from #RMCF months ago and chairman Florentino Pérez would welcome Ancelotti with open arms (Marca)

* Mourinho will be back at Chelsea next season because that's what he wants and a deal has been in the pipeline for months (Marca)

* Should Abramovich not bow to Mourinho's wishes of having the last word on signings & breaking off talks then he will go to #PSG (Marca)

U prevodu ako i ovo zajebes Romane najebo si/smo (svi).

kakve smo kurate srece u zadnje vrijeme Murinho ce otici u al ahli, a doci ce nam sam allardyce Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2
"Nemam nameru da napuštam Malagu, drugi klubovi me uopšte ne isteresuju dok sam pog ugovorom.Pokazali smo da smo u vrhu evropskog fudbala, a moj cilj je da još više napredujemo."

Manuel Pellegrini o mogucem odlasku iz Malage

Budi ujutru Mourinha njegova žena:''Hajde Mourinho ustaj 5 je.'' Mourinho:''Jel opet Lewandowski ?? 

Jbg,obozavam ga,ali fora ekstra :D 

Ovaj Jose,znas...mi smo nesto opet razmisljali o ponudi da budes nas trener.Znas...cucemo se. :-

Salim se,sad je nas!

1366835669_extras_noticia_foton_7_0.jpg

Asked specifically about Falcao, who is expected to leave Atletico Madrid this summer, with Chelsea one of a clutch of elite clubs hopeful of securing the Colombian’s signature, Torres said: “When you play for Chelsea you’re always hoping big players come and the big names are always being linked. You cannot stop that, especially when the summer comes. Every player is welcome at Chelsea, every top player. Since I came to Chelsea only top players have come, so it would not be a surprise [if Chelsea signed Falcao]. I know I want to stay here. I want to be at Chelsea at least the next two years. If they change their minds it’s a different question, but the relationship between me and the club is always very straight.

Toresova izjava

Ovo za Murinja mi se svidja,za EL Tigra nisam baš nešto oduševljen

Neznam kako ću psihički da preživim još jednu sezonu sa Toresom u plavom dresu

• Autor

Asked specifically about Falcao, who is expected to leave Atletico Madrid this summer, with Chelsea one of a clutch of elite clubs hopeful of securing the Colombian’s signature, Torres said: “When you play for Chelsea you’re always hoping big players come and the big names are always being linked. You cannot stop that, especially when the summer comes. Every player is welcome at Chelsea, every top player. Since I came to Chelsea only top players have come, so it would not be a surprise [if Chelsea signed Falcao]. I know I want to stay here. I want to be at Chelsea at least the next two years. If they change their minds it’s a different question, but the relationship between me and the club is always very straight.

Toresova izjava

Ovo za Murinja mi se svidja,za EL Tigra nisam baš nešto oduševljen

Neznam kako ću psihički da preživim još jednu sezonu sa Toresom u plavom dresu

Trutina hoće da ostane da hladi jajca i prima odličnu tjednu plaću. Zna da će biti treći napadač iza Falcaa i Dembe. Ma otjerat govno, oružjem ako treba!

EL SMRADINO MRŠ!

Falcao ak dodje a ne rijesimo se torresa lukaku ide na posudbu 100%

Jedino da igramo 4 4 2 pa napad

Falcao - Ba/Torres/Lukaku

Pa da dvojca iz prve postave imaju svoju zamjenu :D

Cech

Bane   Terry   Luiz  Cahill                                Joseu Mourinhno  

Lamps   Rami

Hazard                     Mata

El Tigre  Ba/Lukaku/   

Uf. Hazard i Mata su brzi, igrali bi malo povucenije,ali imaju oni snage i brzine da brzo dodju u napad. U napadu 2 zveri + Zver na klupi :D

Kada bi mogla trampa Reus-Moises, uzeo bih je zmurecki ako treba i 10 milki doplatiti,lagano. Vratiti Bruynea i Piazona,naravno Lukaku-a takodje. Napolje Benayoun, Malouda isto da nas napusti (nije da mi je drago,ali nece da igra vise), Beniteza deportovati iz Londona. Timcina samo takva. Specijalni da ih uigra ima celo leto i juris na sve trofeje.

Kejhil na levom beku?

I ne bih se bas slozio da je Mata brz,naprotiv,vrlo je spor za njegovu visinu.

• Autor

Juergen-Klopp-y-Jose-Mourinho-_543715197

Klopp za DSF: "Morate upoznati Mourinha da sudite o njemu. Oduševio me je, ušao je u svlačionicu i zagrlio svakog igrača moje ekipe. On ima svoj stil, ali on je rođeni pobjednik i ne voli gubiti, baš kao i ja."

Kejhil na levom beku?

I ne bih se bas slozio da je Mata brz,naprotiv,vrlo je spor za njegovu visinu.

Pardon,mislio sam na Cole-a,.ali mi u glavi bio cahill pa sam se zeznuo. 

Dobro nije Mata brz kao Hazard,ali nije ni spor bas.

Sada je pitanje kako ce ovaj debakl Reala i vjerovatno ispadanje iz LP uticati na buducnost Mourinha.Evo vidim i Bild je objavio da Mourinho dolazi kod nas,ali opet treba sacekat kraj sezone.Mozda ovaj neuspjeh Reala pomogne nama da vratimo Mourinha,ali mene je strah da ipak ovaj neuspjeh izazove kontra efekat kod Mourinha i odluci da ostane u Realu.Svi znamo da je Mourinho covjek koji ne voli nedovrsen posao,a odlazak sa klupe Reala bez osvojene LP bi za Mourinha sigurno predstavljao nedovrsen posao i neuspjeh.Nakon sto je Chelsea ispao ja sam najvise volio da Real osvoji LP upravo zbog stvari koje sam vec naveo...ali jednostavno moramo se nadati da ce se Mourinho vratiti.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.