10. april 2013.13 god. comment_116275 čuj Khedira pored John Obia Isusa :D zahvalan igrač i ja ga jako cjenim ali kao što rekoh netreba nam, a i kao što kaže Zdenac netreba nam nitko iz Reala, treba samo Lukakua gurnut u vatru i to je to. Prijavi
10. april 2013.13 god. comment_116283 Danas sam opet citao da je Mourinhno prekinuo glasine i da je izjavio da ne zna gde ce dok se sezona ne zavrsi. Mislim da je ovo svakodnevno "lupetanje" novinara pomalo i smorilo. Prijavi
11. april 2013.13 god. comment_116327 A pazite,zamislite se u njegovoj situaciji,sad kada se sezona lomi vi izjavite idem u Englesku garant,ne bi bilo uredno sa njegove strane, samim tim sto je rekao da ce na kraju sezone sjesti sa Perezom za sto znaci nesto.Nije ni bitno,ne bih da razbijam glavu o tome sta je izjavio ili ne,imamo mi vaznijih poslova,recimo danas pobijediti(proci Rubin) pa onda dalje borba za LS sljedece sezone. Prijavi
11. april 2013.13 god. comment_116365 Uopće se ne brinem oko novog trenera, meni je bitno da ovaj odlazi, a teško da može doć gori Prijavi
11. april 2013.13 god. comment_116402 Uopće se ne brinem oko novog trenera, meni je bitno da ovaj odlazi, a teško da može doć gori pa dobro nebi rekao baš gori, al teško da može doć neki npožljeniji, mislim da je Rafa definitivno najnepoželjniji i još mi nije jasno zašto su ga uzeli. A opet ne pada mi na pamet više tko bi mogao doć, svaka šuša od malo poznatijih je bila u Chelsiju... stvarno nemam ideje više... (naravno da je po Romanovim mjerilima) Prijavi
11. april 2013.13 god. comment_116450 Bgm ja se brinem. Ekipa puna potencijala pa red je da dodje neko i iskoristi najbolje iz ekipe sto moze ponuditi a ne da se ovi momci jebavaju svake godine i na kraju raspu i nece ih ni pamtiti po nicemu Prijavi
12. april 2013.13 god. comment_116461 Bgm ja se brinem. Ekipa puna potencijala pa red je da dodje neko i iskoristi najbolje iz ekipe sto moze ponuditi a ne da se ovi momci jebavaju svake godine i na kraju raspu i nece ih ni pamtiti po nicemu i ja se brinem trebala bi se ukipa uigravati i napredovati, a meni se čini da nema ništa od toga ove sezone mislim da je ova sezone bačena u vjetar tako da ko god dođe sljedeće sezone, opet kreće s nule Prijavi
12. april 2013.13 god. comment_116493 http://24sport.rs/sport/Fudbal/Aktuelno/2038/Murinjo_zaposlio_%C4%8Dista%C4%8Da_ulica_u_Realu,_dao_mu_posao_iz_snova!.htmlhttp:/www.24sport.rs/sport/Fudbal/Aktuelno/2038/Murinjo_zaposlio_%C4%8Dista%C4%8Da_ulica_u_Realu,_dao_mu_posao_iz_snova!.html?fb_action_ids=10201127210648714&fb_action_types=og.likes&fb_source=other_multiline&action_object_map=%7B%2210201127210648714%22%3A149794955194843%7D&action_type_map=%7B%2210201127210648714%22%3A%22og.likes%22%7D&action_ref_map=%5B%5D Ako je ovo istina,ovo je za ogroman respect. Nekoga iritira ,nekoga odusevljava,ali retki su oni koga ostavlja ravnodusnim ... Prijavi
12. april 2013.13 god. Autor comment_116524 GEST ZA SVAKU POHVALU: Trener Real Madrida Jose Mourinho još jednom je svijetu pokazao zašto nosi nadimak Special One, ili na našem - Specijalni, nakon što je jednom čistaču ulica omogućio da radi posao o kojem mnogi sanjaju. Cijela priča se izdešavala u periodu fudbalske groznice zvane El Clasico, a sve je krenulo tako što je 41-godišnji Meksikanac Abel Rodriguez, svoj posljednji novac potrošio na putovanje u Madrid sa samo jednom željom - da pogleda veliki fudbalski dvoboj. Slavni portugalski trener je prvi i jedini put u životu Rodrigueza sreo na ulicama Los Angelesa, a pukom srećom je pored njega prolazio automobilom na putu ka Santiago Bernabeuu, te ga slučajno zapazio: "Bilo je pravo čudo što sam ga vidio. Sjedio je na ulici blizu stadiona kada sam prolazio u automobilu", prepričao je Mourinho, koji je odmah vozaču poručio: "Zaustavi automobil! Ovo je onaj iz Los Angelesa". Portugalac ga je pitao šta radi ovdje, na što je čistač ulica odgovorio kako je došao da ga gleda. "Ali nema više karata. Gdje si odsjeo", upitao je Special One, na šta je dobio neočekivan odgovor: "Nisam još ni razmišljao o tome. Probat ću doći do karte, da pogledam vašu utakmicu pa ću se nekako vratiti kući". Na ove riječi Jose Mourinho je imao odgovor, zbog kojeg je čistač ulica zanijemio: "Nema šanse, ne ideš kući! Uskoro igramo utakmice Lige prvaka i ti ćeš biti dio toga. Ideš s nama u Manchester". Šokirani Rodriguez je zaplakao, a Mourinho mu je poručio kako ga želi imati među osobljem, te mu ponudio posao ekonoma u velikom Real Madridu. (S) Prijavi
12. april 2013.13 god. comment_116545 Hvala CAE, sto si nama copy/paste text, jer je veoma tesko kliknuti na vijest da sami procitamo :D Prijavi
13. april 2013.13 god. Autor comment_116577 Hvala CAE, sto si nama copy/paste text, jer je veoma tesko kliknuti na vijest da sami procitamo :D Nisam ni vidio link na članak sorry xD ovo sam brzinski tijekom jučerašnjeg dana copy-paste s Nogometnih transfera. Prijavi
15. april 2013.13 god. comment_116846 Gledo sam sinoć na Areni sport kao neki dokumentarac najveći treneri u povijesti i pogodite tko je među njima Prijavi
16. april 2013.13 god. comment_116907 Žalost je to da nam je jedini pravi izlaz iz ovih govana Jose Mourinho, lik koji možda i voli Chelsea ali ipak najviše voli sebe. Njemu je prvi cilj postati najbolji trener u povijesti, bez obzira na novce, ima ih on i sad dovoljno za prehranit i unuke. Dostignuća njega zanimaju, da bude najbolji tj., kako on kaže "nisam najbolji, samo kažem da nema nikog boljeg", to ga zanima. I ako dođe u Chelsea neće ostat predugo... Ako se dobro sjećam rekao je da želi jednom biti izbornik Portugala, nedavno je izjavio kako želi biti opet i trener Intera a ne bih se čudio i da se želi okušati u još jednoj ligi u kojoj nije bio, da mu se i to upiše u statistiku. Al hajd', nek nas uvjeri u suprotno, ima kredita kod nas kolko hoćeš, treba zapamtit da je zapravo Abramovič taj koji je njega napucao i sam povratak Mourinha, bilo kakav, pokazuje da nema toliki ego i da mu ovaj naš klub nije samo prolazna stanica. Prijavi
16. april 2013.13 god. comment_116912 Normalno da ce Mou dovesti Khediru. I treba ga dovesti. Kompletniji i od MIkela i od Ramiresa, veliki radnik a zna s loptom. Prijavi
16. april 2013.13 god. comment_116918 treba zapamtit da je zapravo Abramovič taj koji je njega napucao i sam povratak Mourinha, bilo kakav, pokazuje da nema toliki ego i da mu ovaj naš klub nije samo prolazna stanica. Ali treba zapamtiti da je zapravo Abramovic taj koji je njega i doveo. :smile: Ubedjen sam da JM nema jednu jedinu rec da kaze protiv Romana i Celsija,dao mu je Bogovsku platu,u kog god igraca da je uperio prst, ovaj ga je platio i preplatio. Prijavi
16. april 2013.13 god. comment_116925 Normalno da mu nije prolazna stanica bio Chelsea, gledo sam kada je reko da mu je tu bilo najugodnije i da Chelsea ima izvanredne navijače te da će se vratiti Prijavi
16. april 2013.13 god. comment_117016 Ali treba zapamtiti da je zapravo Abramovic taj koji je njega i doveo. :smile: Ubedjen sam da JM nema jednu jedinu rec da kaze protiv Romana i Celsija,dao mu je Bogovsku platu,u kog god igraca da je uperio prst, ovaj ga je platio i preplatio. Šta onda ako ga je doveo, nije njemu Mourinho dužan ništa, da ga nije Abramovič doveo bi ga netko drugi sebi. Platio i preplatio je Abramovič veliku većinu svojih transfera, igračkih i trenerskih, to ti je normalna stvar kod njega, k'o da to Mourinhu šta znači. Prijavi
17. april 2013.13 god. comment_117038 Sledece sezone: Pomocni i glavni trener.(bilo bi lepo) Edit: Mourinho showed one of RM coaches a picture on his phone with the Chelsea bus & quoted to have said "This is my team." President Perez knew that Jose Mourinho was leaving not just the last month but for the past 3 months. (Punto Pelota) Prijavi
17. april 2013.13 god. comment_117055 As posted yesterday, that Jose Mourinho was in London, confirmed by @RTLFrance Mourinho at a private coaches conference on Monday night in Madrid: "It'll be difficult because next year I'll not be here" Prijavi
17. april 2013.13 god. comment_117116 http://www.chelseadaft.org/2013/04/jose-mourinho-lets-slip-hes-coming-back.html?utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.