Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Jose Mourinho (2004-2008, 2013-2015, trener)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 7,9 hilj.
  • Pregledi 392,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• TAKTICKI SAVRSENO

• 90 minuta anti fudbala. 1 šut na utakmici, valjanje do iznemoglosti i kako je vrijeme odmicalo sve su manje ambicija imali da napuštaju svojih 30 metara. Matić najbolji u redovima Rome, zatvorio je sv

• On trener a Lampard mu pomoćnik.  E to bi bio troll stoljeća. 

Objavljene slike

Daily Star and Express, reporting that Abramovich wants Mourinho back at Chelsea and Mourinho is set to accept !

Kako se dalo zaključit i pročitao sam na weaintgotnohistory.com da su se pojavile glasine u engleskim novinama jutros da su se Mourinho i Abramovich sinoć sastali i da je Abra progutao ponos i da je dogovoreno da će Mou preuzet klupu nakon Beniteza. Eh sad koliko je tu istine... 

Sve su to spekulacije . Nista to ne mora da znaci ali znate onu gdje ima dima ima i vatre . :)  

Sigurno je samo kada bude sluzbeno , a do tada mozemo samo da se nadamo . 

http://www.index.hr/sport/clanak/mourinho-i-chelsea-dogovorili-su-trogodisnju-suradnju/669484.aspx

Mourinho ima dva zahtjeva - da Chelsea sljedeće godine igra Ligu prvaka i da direktor Michael Emenalo nema veće ovlasti od njega."

Iskreno ljut sam da nije zatrazio da ga se potjera iz kluba!

pod 1. Index i nije neki izvor, dosta su oni toga objavili i a od večine nije bilo ništa.

2. čita se o nekoj ljubavi prema klubu ovo ono a sad onda nebi doošo ako se ne igra LP  to je .I. a ne ljubav prema klubu (naravno pod velikim znakom upitnika je točnost tog indexa i toga što sam ja pročitao na fejsu, a pročitao sam istu stvar) 

3. ovo s Emenalom mi se sviđa, nikad nisam volio tog lika i bilo bi mi drago da ode

pod 1. Index i nije neki izvor, dosta su oni toga objavili i a od večine nije bilo ništa.

2. čita se o nekoj ljubavi prema klubu ovo ono a sad onda nebi doošo ako se ne igra LP  to je .I. a ne ljubav prema klubu (naravno pod velikim znakom upitnika je točnost tog indexa i toga što sam ja pročitao na fejsu, a pročitao sam istu stvar) 

3. ovo s Emenalom mi se sviđa, nikad nisam volio tog lika i bilo bi mi drago da ode

nije to indeks javio,oni su samo preneli,tako da nema potrebe da se time opterećujete,a da je nešto od toga preuveličano i pisano na svoju ruku to jeste i to ne samo od strane gore pomenutog izvora nego i od drugih koji su prenosili pa su ulepšali tako da izgleda kao da je sve već dogovoreno

a što se tiče ljubavi,to je sad diskutabilno,ne verujem da Murinjo ikoga baš tolko voli,on ponajviše voli sebe i samo sebe :D

a za ovog Emanuela,kako je došo tako će i da ode,boli me pa dupe,ako treba nekog kriviti to je na prvom mestu Abramovič,on je gazda,on je glavni krivac za sav lom

Portugalac Žoze Murinjo okončaće na leto saradnju sa Realom iz Madrida i vratiti se u London u kojem će do 2016. godine voditi Čelsi.

225240_murinjo01-reuter-juan-medina_f.jpOvu informaciju je objavio britanski list Dejli Ekspres pozivajući se na izvor veoma blizak vlasniku kluba Romanu Abramoviču.

"Posle nekoliko nedelja dugih pregovora, Murinjo i Abramovič su se dogovorili o saradnji a ugovor će biti potpisan po završetku sezone u Primeri. Roman je ostao bez drugih opcija a angažovanjem Murinja, pokušao bi da povrati poverenje navijača. Abramovič bi danas otpustio Rafu Beniteza ali mora da čeka kraj sezone", rečeno je britanskom listu.

Murinjo je viđen na Stamford Bridžu u ponedeljak dok je gledao prijateljsku utakmicu između Brazila i Rusije i tada je, kako tvrdi izvor lista, i pao dogovor sa Abramovičem.

Portugalac je već vodio Čelsi i to u periodu od 2004. do 2007. godine.

Verovatno jos to nije sigurno iako se ovakve stvari pisu,ali ih je lepo citati :D 

hehe, ljepo je da se piše i još bi više volio da je istinita, ali pisalo je tako da je dogovorio i s psg-om, tako da treba smirit euforiju i dok ne bude konačno potpisano se ne veselit jer bi mogli ostat razočarani...

navodno ga je i Moratti zvao u Inter i raspitivao se, tj. navodno ga je nazvao na mob pa su popričali. Bit če još svega do kraja sezone..

navodno ga je i Moratti zvao u Inter i raspitivao se, tj. navodno ga je nazvao na mob pa su popričali. Bit če još svega do kraja sezone..

"There was no solid contact - I only sent him a text out of courtesy, not for projects with the job or anything like that."

....

When asked if current coach Andrea Stramaccioni would remain in his post,....

"I think [he will stay], yes," he continued. "We knew it would be a tough year, but I want to confirm to him that he is picking up valuable experience for the future."

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.