25. mart 2013.13 god. comment_114079 http://www1.skysports.com/football/news/11668/8597645 Branislav Ivanovic says it would be 'a pleasure' to work with Real Madrid boss Jose Mourinho but insists it is not the right moment to discuss speculation linking him with a Chelsea return. možemo da krenemo da drkamo Prijavi
25. mart 2013.13 god. comment_114082 I Juan Mata je nedavno pominjao da bi mu bila cast da ga trenira Mou. Prijavi
25. mart 2013.13 god. comment_114093 hahahahahaahah reakcija navijača Čelzija kad sazna da se Murinjo vraća trebalo bi da je je ovaj Chris Cohen pogodio za Azara li to ponovo nitša ne mora da znači Prijavi
25. mart 2013.13 god. comment_114095 Pedro Pinto on CNN : " Mourinho is returning to Chelsea. Its a matter of when he's announced". Prijavi
26. mart 2013.13 god. comment_114142 Daily Star and Express, reporting that Abramovich wants Mourinho back at Chelsea and Mourinho is set to accept ! Prijavi
26. mart 2013.13 god. comment_114162 Kako se dalo zaključit i pročitao sam na weaintgotnohistory.com da su se pojavile glasine u engleskim novinama jutros da su se Mourinho i Abramovich sinoć sastali i da je Abra progutao ponos i da je dogovoreno da će Mou preuzet klupu nakon Beniteza. Eh sad koliko je tu istine... Prijavi
26. mart 2013.13 god. comment_114164 Sve su to spekulacije . Nista to ne mora da znaci ali znate onu gdje ima dima ima i vatre . :) Sigurno je samo kada bude sluzbeno , a do tada mozemo samo da se nadamo . Prijavi
26. mart 2013.13 god. comment_114174 Dosta sam pratio ovog lika, i dosta je tacan i pouzdan!!! ;) https://twitter.com/F8Piraux In my view, yes, Mourinho will be the next Chelsea manager. Wait and see guys ! i Prijavi
26. mart 2013.13 god. comment_114177 http://www.index.hr/sport/clanak/mourinho-i-chelsea-dogovorili-su-trogodisnju-suradnju/669484.aspx Mourinho ima dva zahtjeva - da Chelsea sljedeće godine igra Ligu prvaka i da direktor Michael Emenalo nema veće ovlasti od njega." Iskreno ljut sam da nije zatrazio da ga se potjera iz kluba! Prijavi
26. mart 2013.13 god. comment_114180 pod 1. Index i nije neki izvor, dosta su oni toga objavili i a od večine nije bilo ništa. 2. čita se o nekoj ljubavi prema klubu ovo ono a sad onda nebi doošo ako se ne igra LP to je .I. a ne ljubav prema klubu (naravno pod velikim znakom upitnika je točnost tog indexa i toga što sam ja pročitao na fejsu, a pročitao sam istu stvar) 3. ovo s Emenalom mi se sviđa, nikad nisam volio tog lika i bilo bi mi drago da ode Prijavi
26. mart 2013.13 god. comment_114182 Pa kad cemo moci poceti slaviti? Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2 Prijavi
26. mart 2013.13 god. comment_114184 pod 1. Index i nije neki izvor, dosta su oni toga objavili i a od večine nije bilo ništa. 2. čita se o nekoj ljubavi prema klubu ovo ono a sad onda nebi doošo ako se ne igra LP to je .I. a ne ljubav prema klubu (naravno pod velikim znakom upitnika je točnost tog indexa i toga što sam ja pročitao na fejsu, a pročitao sam istu stvar) 3. ovo s Emenalom mi se sviđa, nikad nisam volio tog lika i bilo bi mi drago da ode nije to indeks javio,oni su samo preneli,tako da nema potrebe da se time opterećujete,a da je nešto od toga preuveličano i pisano na svoju ruku to jeste i to ne samo od strane gore pomenutog izvora nego i od drugih koji su prenosili pa su ulepšali tako da izgleda kao da je sve već dogovoreno a što se tiče ljubavi,to je sad diskutabilno,ne verujem da Murinjo ikoga baš tolko voli,on ponajviše voli sebe i samo sebe :D a za ovog Emanuela,kako je došo tako će i da ode,boli me pa dupe,ako treba nekog kriviti to je na prvom mestu Abramovič,on je gazda,on je glavni krivac za sav lom Prijavi
26. mart 2013.13 god. comment_114187 http://www1.skysports.com/football/news/11668/8599146/?utm_source=twitterfeed&utm_medium=twitter Danasnji intervju. Prijavi
26. mart 2013.13 god. comment_114188 Portugalac Žoze Murinjo okončaće na leto saradnju sa Realom iz Madrida i vratiti se u London u kojem će do 2016. godine voditi Čelsi. Ovu informaciju je objavio britanski list Dejli Ekspres pozivajući se na izvor veoma blizak vlasniku kluba Romanu Abramoviču. "Posle nekoliko nedelja dugih pregovora, Murinjo i Abramovič su se dogovorili o saradnji a ugovor će biti potpisan po završetku sezone u Primeri. Roman je ostao bez drugih opcija a angažovanjem Murinja, pokušao bi da povrati poverenje navijača. Abramovič bi danas otpustio Rafu Beniteza ali mora da čeka kraj sezone", rečeno je britanskom listu. Murinjo je viđen na Stamford Bridžu u ponedeljak dok je gledao prijateljsku utakmicu između Brazila i Rusije i tada je, kako tvrdi izvor lista, i pao dogovor sa Abramovičem. Portugalac je već vodio Čelsi i to u periodu od 2004. do 2007. godine. Verovatno jos to nije sigurno iako se ovakve stvari pisu,ali ih je lepo citati :D Prijavi
26. mart 2013.13 god. comment_114210 Bet365 has suspended betting on Jose Mourinho as next Chelsea manager!!! Prijavi
26. mart 2013.13 god. comment_114249 hehe, ljepo je da se piše i još bi više volio da je istinita, ali pisalo je tako da je dogovorio i s psg-om, tako da treba smirit euforiju i dok ne bude konačno potpisano se ne veselit jer bi mogli ostat razočarani... Prijavi
27. mart 2013.13 god. comment_114309 pomalo me pocinje nervirati sve ovo u vezi njega Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2 Prijavi
27. mart 2013.13 god. comment_114311 navodno ga je i Moratti zvao u Inter i raspitivao se, tj. navodno ga je nazvao na mob pa su popričali. Bit če još svega do kraja sezone.. Prijavi
27. mart 2013.13 god. comment_114352 navodno ga je i Moratti zvao u Inter i raspitivao se, tj. navodno ga je nazvao na mob pa su popričali. Bit če još svega do kraja sezone.. "There was no solid contact - I only sent him a text out of courtesy, not for projects with the job or anything like that." .... When asked if current coach Andrea Stramaccioni would remain in his post,.... "I think [he will stay], yes," he continued. "We knew it would be a tough year, but I want to confirm to him that he is picking up valuable experience for the future." Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.