Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Jose Mourinho (2004-2008, 2013-2015, trener)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 7,9 hilj.
  • Pregledi 392,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• TAKTICKI SAVRSENO

• 90 minuta anti fudbala. 1 šut na utakmici, valjanje do iznemoglosti i kako je vrijeme odmicalo sve su manje ambicija imali da napuštaju svojih 30 metara. Matić najbolji u redovima Rome, zatvorio je sv

• On trener a Lampard mu pomoćnik.  E to bi bio troll stoljeća. 

Objavljene slike

Nema to veze sto je demantirao,to nista ne znaci,pa nece reci da odlazi na kraju sezone ako ga neko upita!  B-)

Whisp is hot today haha !  :P

Wisey, i ti ga pretjera. Mourinho jeste ostao premalo u Chelseau da se moze nazvati legendom ali nije njegova krivica sto je dobio nogu, kao sto nije krivica ni RDMa. Bas zbog toga ih navijaci vole. Voli Chelsea, to nas je vise puta uvjerio. Dok je bio trener Plavaca dao je sve od sebe, dao bi i mnogo vise da nije dobio otkaz...

https://www.youtube.com/watch?v=5kB1FFtpm8o

https://www.youtube.com/watch?v=Y_Uc3o4Rsjg

pa rekao je da mu je sljedeca destinacija zasigurno engleska, ovo sad samo novinari pisu samo da bi pisali

da jeste,ali znamo svi kako je sa Mourinhnom,nepredvidiv je. 

According to Rui Sá Lemos , Porto youth coach, Jose Mourinho will be Chelsea manager next season.

RSL_JM_medium.jpg

Ovo je neki lik iz kluba koji smislja pesme.

CC_JM_medium.jpg

https://twitter.com/Chris_Cohen

http://www.youtube.com/watch?v=hpDdt6oMUYI&feature=player_detailpage

I ja sam uzbudjen.... :D  :D  :D

Ako je rekao da očekujemo iznenađenja i da je nepredvidiv onda ja ne bi isključio ni povratak u Porto.. :D

A možda se vrati i u Uniao de Leiriju.

Mourinho has today claimed that his next club ”could be a club he’s coached before” - Inter’s president has said it won’t be Inter.

Ako je sudeci po tome ostaju CFC i Porto.

Mourinho has been spotted in London today (according to Twitter.).

a ako je sudeci po ovome Mou se vraca,. naravno ovo su samo twitter glasine.

edit:

BGJVRhzCIAAnh5A.jpg

U Londonu.

nemam facebook,nemam ni taj twiter

koliko su pouzdani ti izvori,mislim šta se misli po tim "according to Twitter "

šta ja pa mogu da zakljucim samo na osnovu jedne slike koja je slikana u nekom šoping centru,nemam pojma,kako da znamo da je u londonu kad je pozadina mutna,osim ako naravno neko ne može da prepozna ove zgrade u pozadini

Mou in London

José Mourinho is in London with his family making the most of Real Madrid's free weekend. The Portuguese coach travelled to the capital after attending the inauguration of an exhibition in Portugal on Saturday, commemorating his life and career. Mou's presence in London has triggered rumour-mongering on social media.

From marca.

http://www.marca.com/2013/03/24/futbol/equipos/real_madrid/1364149434.html

Ja gledam ovako na ove stvari.

-Mou je bio u subotu u portugalu u rodnom gradu gde je dobio ulicu.

-Posetio je Porto fc.

-Trener Porta B(2) tima je objavio na svom tviteru da se Mou vraca na leto u CFC. Verovatno je Mou tu ''tajnu'' podelio sa ljudima iz porta.

-Chris Cohen lik iz Cfc-a je objavio na svom twitt-u da se vode pregovori Roman-Mou.

-U ovoj prici nevidim inter, tako da je to briga manje.

- I citam sad da je Jose izjavio sledece:

"The time I spent in England was the best time of my career so far and that's despite winning the Champions League in Portugal and Italy.

In the Premier League we did great things and created history for Chelsea with a great contribution to some great moments in this incredible football country.”

He added: “The atmosphere, the intensity and the emotion in England is something you cannot compare with other countries and for somebody that is really in love with the game, as I am, this is the place where you enjoy it the most.”

Nesto se desava, to je sigurno. ;)

Ja sam ubedjen da se Jose vraca, i iznenadio bih se da bude suprotno!

Mourinho već danas na Stamfordu! Ali jer je pozvan na prijateljsku utakmicu Brazil - Rusija.

Pojavile su se glasine za Mourinha,pojavile su se glasine o odlasku Torresa,pojavile su se glasine o dolasku Falcaa,ovo bi moglo biti zanimljivo ljeto.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.