Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Jose Mourinho (2004-2008, 2013-2015, trener)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 7,9 hilj.
  • Pregledi 392,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• TAKTICKI SAVRSENO

• 90 minuta anti fudbala. 1 šut na utakmici, valjanje do iznemoglosti i kako je vrijeme odmicalo sve su manje ambicija imali da napuštaju svojih 30 metara. Matić najbolji u redovima Rome, zatvorio je sv

• On trener a Lampard mu pomoćnik.  E to bi bio troll stoljeća. 

Objavljene slike

But Moses, who only moved to Stamford Bridge in 2012, does not want to add to the gossip, as he said: "At the moment, there is the rumour going on that Jose Mourinho is coming back.

"He is a good manager but we are just concentrating on playing games and trying to stay in the top four and then playing in the Champions League next season."

izvor sky

novinari baš nestrplivi,svaki intervju  obavezno pitaju za Murinja

Hvala Bogu. Konacno je spekulacijama dosao kraj, Jose Mourinho je novi/stari menadzer Chelsea od sljedece sezone. Potvrdjeno iz vrlo pouzdanog izvora iz Londona. Nakon jucerasnjeg poraza, Roman je direktno stupio u kontakt sa Mourinhom a pregovori su trajali cijeli dan. Kazu da ce se na ljeto desiti drasticne promjene u Chelseau, jer Roman je pristao na Mourinhove zahtjeve ako ga ponovo zeli vidjeti na kupi Plavaca.

Ocekuje se da ce sutra, prekosutra sve jasnije biti u medijima.

Neki su mislili da je prvoaprilska šala, neki su mi odmah povjerovali ali eto ja sam vam napisao iz pouzdanog izvora i da je taj posao već davno bio završen.

Neki su mislili da je prvoaprilska šala, neki su mi odmah povjerovali ali eto ja sam vam napisao iz pouzdanog izvora i da je taj posao već davno bio završen.

E burazeru moj, bio bi faca da to nisi napisao prvog aprila.

Jer ovako, ako se ne desi možeš tvrditi da je sve bila zajebancija. A ako se desi, još bolje.

• Autor

Poznati britanski sportski psihoanalitičar dr. Andrew Balleg analizarao je jučerašnjeg Mourinha i onog Mourinha koji je vodio Chelsea.

"To je drugi čovjek. Možete vidjeti na njemu. Real M. je očito bio pogrešan potez. Osim što je klub uzdrman, uzdram je i ego Jose Mourinha, što svakako nije dobro za Portugalca. Taj čovjek više ne zrači svojom samouvjerenošću i arogantnošću. Nije to više čovjek koji ulazi u utakmicu nabrijan svješću da će pobjediti. Mourinho je u Realu mnogo izgubio na samopouzdanju. U psihologiji odjevanja to je lako primjetiti. Radi se o polufinalnoj utakmici, a Mourinho nije svečano obućen. Nije u odijelu niti ima kravatu. To je pokazatelj da je vidno uzdrman rezultatima svoga kluba ove godine. On je sada svjestan da više svojom sposobnošću ne može odvesti klub u sljedeći krug natjecanja, tj. u finale. I to se vidi na njemu. Pogledajte samo Mourinha iz Chelseajeve ere. To je bio drugi čovjek. Uvijek u odijelu i kravati, bez obzira protiv koga Plavci igrali. Ako se vrati u Chelsea, to neće biti samo dobitak za londonski klub. To bi mogao biti još veći dobitak i za samog Mourinha, jer bi upravo tu mogao vratiti svoje "moći" i svoje samopouzdanje dobrim rezultatima. Toga je i sam svjestan i zato je izabrao Englesku i Chelsea. Mourinho će vratiti svoj stari sjaj samo na taj način. Zato ne želi da ide ni u PSG ni u Monaco. Jednostavno francuska liga je na marginama, a on želi biti u centru pažnje."

Mourinho u Real Madridu bez odjela i kravate vidno neraspoložen:

mou76.jpg

Mourinho u Chelseaju pun samopouzdanja u odijelu i kravati:

jose-mourinho.jpg

Jer ovako, ako se ne desi možeš tvrditi da je sve bila zajebancija. A ako se desi, još bolje.

Pa nisam mogao da cekam dan-dva kada sam cuo. Ne bi ni ti.

German press reporting that Mourinho has personally told Jürgen Klopp that he'll be Chelsea manager next summer. :-)

isto mislimo soxx :D

Skontaj ekipe

Čech
Azpili-Terry-Ivanovic-Cole
Oscar-Mikel
Reus-Mata-Hazard
Falcao

i trener Mourinho :P

FM

Mourinho_Jose_564870.jpg

Bayern-Muenchen-FC-Schalke-04.jpg

close enough

izbaci mikela i možemo pričat :D

Morao sam odg kad sam video,davno je cica rekao da ce nam doci Mou ;)

DROGBA750, on 11 Mar 2013 - 17:03, said:

Kad sve uzmemo u obzir(pod uslovom da ima istine u ovim tekstovima) njegov posao od ljeta nije u Madridu.Spominju se dve opcije kao moguce(potencijalne) destinacije a to su PSG i Engleska.E sad,citajuci sve ove clanke,dolazimo do zakljucka da mozemo da pocnemo slavlje,posto nam Mou dolazi   :D/ (morao sam ovo reci,necu da budem uzdrzan i oprezan,sad ili nikad haha);nego realno govoreci kad se sve sabere i oduzme oci bode jedno ime  ======> CHELSEA FC <====== ! 

Odlazi na kraju sljedece sezone to je definitivno,dve opcije PSG i Engeska=Chelsea FC,a sam je prije neki dan izjavio da preferira Englesku vise nego Francuze,a otisao je i dalje izjavljujuci da mu je sljedeci posao u Engleskoj!

Mozda sam prenaglio,ali 'ajde de radujem se kao sto ce svak' ko procita ovakve vijesti! 

......

Znaci faca sam,toooooo :D 

Ferguson takođe tvrdi da se Mourinho vraca u Chelsea..

‘I think Chelsea will be involved in the title next year,’ he said. ‘Chelsea have got some good players and  if Jose Mourinho goes there that  will help. You read the newspapers and he does seem to be going  back there.’

• Autor

Jose Mourinho je večeras nakon utakmice poslao Lampardu poruku sljedećeg sadržaja:

"Ništa se ti ne brini. Ja dolazim na ljeto i sačuvat ću te u klubu."

Izvor: Sky Chad. Znači to je to.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.