Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Jose Mourinho (2004-2008, 2013-2015, trener)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 7,9 hilj.
  • Pregledi 392,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• TAKTICKI SAVRSENO

• 90 minuta anti fudbala. 1 šut na utakmici, valjanje do iznemoglosti i kako je vrijeme odmicalo sve su manje ambicija imali da napuštaju svojih 30 metara. Matić najbolji u redovima Rome, zatvorio je sv

• On trener a Lampard mu pomoćnik.  E to bi bio troll stoljeća. 

Objavljene slike

Posle poslednjih 10 dana i sjajnih rezultata Real iz Madrida,mislim da treba staviti jedan veliki ? iznad njegove buducnosti u Realu.

Delovalo je da ce sigurno otici na kraju sezone,ali ako osvoji Ligu Sampiona i Kup Kralja(manje bitno),po meni je vrlo realno da ostane jer pritom ima i ugovor do 2015.godine.

Ako ne osvoji Ligu Sampiona,JM ,po meni,100% napusta Real.

Mislim da bi bio najsretniji na svijetu kad bi se ovaj Gospodin vratio u Chelsea, ali nekako mi se cini da na veliku žalost svih nas to se nece dogodit. :/

Ne bih ja iskljucio ni Anzi iz kombinacije,pazite sta vam kazem...

Para koliko hoces,u dobroj su poziciji za Ligu Sampiona,na leto krecu u napad da neke velike igrace,Gus odlazi na kraju sezone ako su tacne informacije.

E sad,nije Rusija neka mega aktraktivna liga,ali...

Nisam JM,ali realno ovakav Anzi moze da bude vrlo vrlo atraktivna i privlacna fudbalska prica za svakog trenera a  pretpostavljam i  za JM koji je trener za velike izazove i velike ciljeve.

Ima svojih mana ,sto kazes da udaljenost,stadion,ne znam Ligu Sampiona da li bi igrali na Luznjikiju u Moskvi ali prednosti i izazovi su veliki.

Ima finu osnovu tima,mnogo ozbiljni igraci ce zbog njega zeleti da dodju tamo...

U toku sezone sam bio ubedjen da su PSZ i Bajern jedine prave opcije...Bajern je nasao trenera,za PSZ cemo videti kako stoje stvari.

Ali bas juce razmisljam,i mogu da zamislim JM-a u Anziju itekako...

Mou je u više navrata izjavio da mu je idući posao u engleskoj, da je to nogomet kojeg voli i da se tamo osjeća najbolje, izjavio je čak i da neće prelazit u Chelsijeve ili Interove rivale. Ja ipak mislim da je tu samo do Romana, i da ako je ovo istina, Roman može jednim pozivom vratit legendu na SB.

I ako mu Roman da ekipu u ruke Chelsea bi mogao vladat godinama,  ne misli na par godina nego na 10-20 godina.

ако пређе у Јунајтед од тог тренутка више нећу да чујем за њега!!!

Bas, kurca legenda, ako ce otici u rivalski klub, pa jebo te Joe Cole nije htio otici u Spurse samo zato sto postuje Chelsea i West Ham...

CTRL + Q to Enable/Disable GoPhoto.it

http://www.chelseafc.com/news-article/article/859784

da vas obradujem prvi

Zeznuo si me,svaka ti cast. Kada nisam poceo da urlam od srece u 2 sata ujutru,a onda razocarenje kada sam slucajno bacio pogled na datum....cccc...

Inace ima neka vest da su seici u PSG-u opovrgli vest da zele Mou-a na klupi i da su zadovoljni Ancelotijem :) Dobra vest svakako...mozda jedan klub manje,jedna zamlja ili kako god :D

U Anzhi nema šanse da ode,on je top trener i želi top klub.
A za PSG,pogledaj primjer Bayerna,rekli su ništa od Guardiole,on sam rekao da ne želi o tome jer Bayern ima trenera,a onda bum,ode Guardiola u Bayern.
Tako da ja nikako ne bi otpisivao PSG iz priče o Mourinhu.

Pa i Hidink je TOP trener pa je otisao u Anzi.

I za Etoa ne bih nikad rekao da ce otici tamo a jos je bio u sjajnim fudbalskim godinama.

Opet ponavljam,JM je trener izazova,Celsi je postao klub koji jurisa na najvece moguce ciljeve tek dolaskom Abramovica,inace NIKAD kod nas ne bi dosao.

Videcemo na kraju sezone ako uopste ode iz Reala...

Hiddink je, poput Etoa zeleo jos jedan jak ugovor pred zavrsetak karijere. 

Anzhi nije izazov, to je nemoguca misija. 

1. Nemaju stadion, a izgradnja istog bi najverovatnije trajala 2 godine. 

2. Njihovi najbolji igraci, sem Traorea su pred penzijom. Ostali nisu ni blizu toliko kvalitetni za neki juris na trofeje. 

3. U Rusiji vazi pravilo o ogranicenom broju stranaca u ekipi, a Liga Sampiona se ne moze osvojiti sa pola tima.(ispravite me ako gresim)

Ruska Liga, i eventalno Evropa liga nisu nikakav izazov za trenera kao sto je Mourinho. On zeli da bude najbolji, i stalno tezi ka tome, a Makhachkala nije sredina za to. 

Odlazak tamo bi bio korak nazad u njegovoj karijeri. 

1.Kolega Whisper objasnio. ANZHI

2.U Francuskoj ligi nema konkurenciju, a u evropi bi im trebalo bar nekoliko (3,4,5....) godina da budu najbolji + sam Mou je reko da je sledeci korak England. PSG

3.Sem Engleskih  drugih klubova nema koji bi bar malo privukli paznju Mou, osim Intera, ali Mou je reko "Premijer Liga"

4.ARSENAL Mislim da ne moram da objasnjavam zasto.

5.MAN CITY Politika kluba.(Barca)

5.MAN UNITED SAF ce voditi te pedere bar jos (.........)godina, a i ljudi unutar tog kluba su se javno izjasnili da su protiv Murinjovog dolaska na mesto Fergusona.

6.CHELSEA Ja mislim da je Mou sa nama vec potpisao ugovor!!!!

Murinho se vraca! ;)

Nećemo biti negativni, ajmo malo vratiti vjeru u bolje sutra i fino ljeto koje nas očekuje. Ja sam napisao već jednom i ponovit ću to: Jose će biti novi trajni manager Chelseaja. Vi možete u to vjerovati, a i ne morate, al ja znam da ja vjerujem.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.