Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Jose Mourinho (2004-2008, 2013-2015, trener)

Istaknuti odgovori

Eto i skoro je izjavio da želi da Inter osvoji EL, iako smo i mi tamo.  Očigledno mu je Inter najviše prirastao srcu, jbg.

I slažem se s wisey-om, ako je tako, onda ga ne možemo smatrati nekakvom legendom.   

Mada i pored toga, želio bih da se vrati, da predovdi ovu ekipu. Pa koliko bude išlo...

• Odgovori 7,9 hilj.
  • Pregledi 392,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• TAKTICKI SAVRSENO

• 90 minuta anti fudbala. 1 šut na utakmici, valjanje do iznemoglosti i kako je vrijeme odmicalo sve su manje ambicija imali da napuštaju svojih 30 metara. Matić najbolji u redovima Rome, zatvorio je sv

• On trener a Lampard mu pomoćnik.  E to bi bio troll stoljeća. 

Objavljene slike

S Interom je osvojio Ligu Prvaka, iz Intera je časno otišao i nije potjeran ko iz Chelseaja i ne bi ništa tu čudno bilo. 
I malo je čudan taj tvoj kriterij za legende. :P

Kako kome. Moj je kriterij možda oštar, ali samo takav ovaj klub i zaslužuje. 

Ne mogu se ljudi čiji je pepeo posut ispred Sheda i oni koji vole bilo koji drugi klub više od našeg, mog i tvog, stavljati u isti koš. To ne dozvoljavam. Riječ legenda se često koristi, ali ne i u pravim trenucima.

PS. način na koji je otišao iz klubova ne bi smio utjecati na ono što on prema njima osjeća, jer oni koji su ga potjerali ne predstavljaju klub kao cjelinu

Inter više voli,to je svima jasno,ali to ne znači da je Chelsea negde u zapećku.Tamo je primljen kao spasilac i ispraćen kao pobednik,što kod nas nije bio slučaj.Ipak,on voli Chelsea i daće Bog da opet nekad sedne na klupu plavaca(po mogućstvu što pre) i postane nešto što je Ferguson u United-u.

Inter je vodio kao i nas,i njihovim navijačima je legenda kao i nama,da sad kaže da se oće vratit tamo,Moratti bi odmah poslao avion po njeg,vezao se sa igračima...
Šta ne bi trebao volit Inter kako ga slučajno neki Chelseajev navijač ne bi smatrao legendom?
Mislim da je dovoljno napravio da zasluži da ga se naziva legendom,što se mene tiče to se nikad neće promijenit.

Naravno da je zaslužio da bude legenda Chelsea-ja već sad za sve ono dobro što je uradio za naš klub,nego imam utisak da će sve ove dosadašnje uspehe dostići i prestići.Samo da dođe,ali samo to.

Uvjeren sam da mu je Chelsea broj 1 u srcu.
Normalno da ce mu i Inter biti drag,covjek je osvojio najveci klupski trofej sa tim klubom.
Voli on svaki klub(koji je vodio do sada) na neki nacin ali ipak Chelsea je najveca ljubav.

"Yes or No?Will you manage in England again?

For sure,for sure! In my whole career, everything was perfect the only thing I didn't, and aa I hope I can do it once one day is to

win a Champions League for an english club! "

Mislim da vise voli Inter,ali mu je u srcu i Chelsea, ko ce ga znati,ali da je klasa,klasa je. Voleo bi da se vrati.

Trener Real Madrida, Žoze Murinjo, dao je još jednu u nizu oštrih izjava, ovaj put usmerenu direktno ka FIFA-i, odnosno proglašenju najboljih igrača i trenera pod nadležnošću te organizacije. %C5%BDoze-Murinjo-546x341.jpg

Murinjo nije bio u Cirihu na proglašenju prošlogodišnjih pobednika a kao razlog je svojevremeno naveo prehladu. Par meseci kasnije, Portugalac se javno izjasnio o ovoj ceremoniji:

- Nekoliko osoba, ne bih da otkrivam kojih, me je zvalo i reklo da su glasali za mene ali da su njihovi glasovi otišli nekom drugom. Oni su obmanuti. Iz tog razloga, odlučio sam da uopšte ne odem u Cirih – rekao je Murinjo za portugalsku stanicu RTP.

Zvanično, za najboljeg igrača i trenera, glasali su kapiteni i selektori FIFA reprezentacija kao i odabrani novinari. U konkurenciji fudbalera pobedio je Lionel Mesi, a u konkurenciji trenera Visente Del Boske.

Ne znam nikad ga ne bi nazvao legendom klubu, jer covjek je bio prekratko u klubu da bih ga nazivali legendom, prije preporoditelj kluba koliko god smijesno zvucalo.

Covjek je po meni stvorio tada novi Chelsea, za to mu uvijek moramo biti zahvalni.

Takodjer kad je otisao jos je bilo sve pod utjecajom njega, stvorio je Drogbu, Terrya, Lamparda i jos nek igrace i napravio upravo tu trojku legendama kluba sve do ove godine se po meni osjecao njegov utjecaj u klubu, dok nije dosla smjena generacija i Romanova vizija o napadackom nogometu.

Sad ne znam za Vas, ali ja nikad ne bi rekao "Mourinho legenda Chelsea".

kolko sam ja vidio iz izjava on više voli Inter, al opet enbi se složio s Wajzom da zbog toga nebi bio  legenda,  sigurno da me to kao navijača malo i boli jer cijelo vrijeme drži da voli Chelsea  i sad ispadne da Inter voli više (kolko god glupo zvučalo al malo me to i povrjedi) ali nikako mu zbog toga nebi u pitanje doveo njegovu titulu legende plavaca, može ga se i nemora smatrat legendom zbog svega što je ili nije napravio, ali zbog toga što više voli neki drugi klub nemože mu se ta titula donjet u pitanje. I što je najvažnije totalno ga razumijem, otjeran je iz Chelsea a radio je poprilično dobar posao, u Interu su ga štovali kao Boga, njegov odlazak iz intera bio je popračen krokodilskim suzama, dok kod abramoviča mi se sve čini kao da je bilo "e sutra nemoraš doč u trnirci samo dođi po knjižicu pa moš odma produžit do burze"

kolko sam ja vidio iz izjava on više voli Inter, al opet enbi se složio s Wajzom da zbog toga nebi bio  legenda,  sigurno da me to kao navijača malo i boli jer cijelo vrijeme drži da voli Chelsea  i sad ispadne da Inter voli više (kolko god glupo zvučalo al malo me to i povrjedi) ali nikako mu zbog toga nebi u pitanje doveo njegovu titulu legende plavaca, može ga se i nemora smatrat legendom zbog svega što je ili nije napravio, ali zbog toga što više voli neki drugi klub nemože mu se ta titula donjet u pitanje. I što je najvažnije totalno ga razumijem, otjeran je iz Chelsea a radio je poprilično dobar posao, u Interu su ga štovali kao Boga, njegov odlazak iz intera bio je popračen krokodilskim suzama, dok kod abramoviča mi se sve čini kao da je bilo "e sutra nemoraš doč u trnirci samo dođi po knjižicu pa moš odma produžit do burze"

Imate li kakav drugi argument osim toga da je potjeran ?

Taj je već odgovoren, i to vrlo kvalitetno. Šta bi tek onda taj s tvog avatara trebao učiniti poslije onakvog otkaza ?

Sva je ova priča hipotetska, jer niko od nas ne može znati koji mu je klub draži.

a dobro je znano da je Mou i malo teži karakter, al nebi ja zamjerio ni RDM-u ništa, al ništa ružno da napravi/kaže jer kako se ponjelo prema njemu bilo je grozno, a opet s druge strane ima i RDM puno jaču i veču povjest od Mou-a u Chelsiju.

Sinoć su novinari iz Španije, postavili par kratkih pitanja, treneru Reala, Joseu Mourinhu. Jedno od pitanja je bilo da izabere svog omiljenog igrača, a on je odgovorio: "Iako sam u Realu, nikada neću zaboraviti jednog čovjeka - Didiera Drogbu, on mi je idol." Mourinho je još dodao kako je to najbolji igrač u zadnjih 50 godina u Chelseaju. Special One je u Chelseaju proveo 3 godine lijepog iskustva (2004-2007), a imao je priliku da trenira svog idola, kako nam je otkrio ove sedmice.

Ne znam nikad ga ne bi nazvao legendom klubu, jer covjek je bio prekratko u klubu da bih ga nazivali legendom,

To sto je on bio prekratko u klubu ne sme biti prepreka njegovom ulasku medju legende Celsija a on to sigurno jeste.Ne slazem se sa ovim tvojim kriterijumom ali svaki navijac ima pravo na svoja merila.

On je covek koji je osvojio najvise trofeja kao trener Celsija i uz Di Matea najuspesniji je trener u istoriji kluba(RDM ce LS zauvek drzati u vrhu ,pa cak i na vrhu najuspesnijih Celsijevih trenera).

Legenda jednog kluba mozes postati ako si dugo godina sa uspehom nosio njegov dres,ili bio trener dugo godina ,takodje i ako si napravio vrhunske rezultate za kratak period.

Kako moze JM da ne bude legenda Portoa kad je za samo 2 godine u klubu osvojio Ligu Sampiona i Kup UEFA?

Kako moze da ne bude legenda u Interu kad je za 2 godine osvojio Ligu Sampiona i Seriu A 2 puta?

A i JM je Celsi vodio na 185 utakmica,sto nije mala brojka,i to je jos uvek najvise od svih klubova u kojima je bio.Cak i da do kraja sezone sa Realom odigra maksimalni broj meceva,ne moze stici tu brojku.

Demantirao postojanje dogovora o napuštanju Reala na kraju sezone.

Ovakav post ti ne vredi nista ;)

Kad prikacis neki dokaz uz isti, mozemo pricati.

Ima intervju na nekoj portugalskoj stranici u kojem Mourinho priča o tome. Mada ja ne razumijem portugalski ali na 24sata je to bilo. I demantirano je. ;) 

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.