Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Jose Mourinho (2004-2008, 2013-2015, trener)

Istaknuti odgovori

Nećemo biti negativni, ajmo malo vratiti vjeru u bolje sutra i fino ljeto koje nas očekuje. Ja sam napisao već jednom i ponovit ću to: Jose će biti novi trajni manager Chelseaja. Vi možete u to vjerovati, a i ne morate, al ja znam da ja vjerujem.

Nisi stavio 10.

Naravno da cu da verujem u bolje dane. 

Mou, cekamo te rasirenih ruku  :D/

• Odgovori 7,9 hilj.
  • Pregledi 392,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• TAKTICKI SAVRSENO

• 90 minuta anti fudbala. 1 šut na utakmici, valjanje do iznemoglosti i kako je vrijeme odmicalo sve su manje ambicija imali da napuštaju svojih 30 metara. Matić najbolji u redovima Rome, zatvorio je sv

• On trener a Lampard mu pomoćnik.  E to bi bio troll stoljeća. 

Objavljene slike

Wisey, dao Bog da si u pravu, da je to tačna informacija, da nije šuplja..  

Toliko želim da se vrati, da je to nešto ne opisivo, majke mi..  Nema dana da ja na youtube ne odgledam po koju njegovu presicu, iako ih već znam sve napamet.  Ismijem se i jbg, jednostavno poželim da je opet u Cobhamu.

A bit će tako od ljeta, aBd.. 

Nećemo biti negativni, ajmo malo vratiti vjeru u bolje sutra i fino ljeto koje nas očekuje. Ja sam napisao već jednom i ponovit ću to: Jose će biti novi trajni manager Chelseaja. Vi možete u to vjerovati, a i ne morate, al ja znam da ja vjerujem.

Što si tako siguran?

On the player's future (1/2): "I do not know, depends on events. Depends on Jose Mourinho. If he goes to Chelsea, I go to Chelsea" #CFC

On the player's future (2/2): "And I have said before that Mourinho is very close to signing for Chelsea so we will wait and see" #CFC

https://twitter.com/ChelsTransfer

http://www.intereconomia.com/noticias-/punto-pelota/un-futbolista-pipi-mourinho-cerca-chelsea-20130315

- Mnogo sam se svađao sa Morinjom, ali pamtim i trenutke velike radosti, u kojima smo se smejali. Vredno smo radili sa njim i igrali žestoko, jer je on tako želeo - rekao je Baloteli.
U tome lezi razlika izmedju njega i Beniteza. 

I večeras frajer objasnio šta znači trener i šta treba da radi trener.  Lagano, na poluvrmenu dvije izmjene izvrši, ofanzivaca nabaca i u drugom poluvremenu Real zabi 4 komada.   U prvom gubili 2:1...

Real je odigrao za BWIN veceras. Nista vise od toga ;)

Hoces reci da je "bwin" isao po tudjim kladionicama uplacivat 2/1 ?

Po meni bi bilo logicnije da su ispusili i svi bi listici pali u vodu kladionicarima koji su igrali rm i bwin bi zaradio milione

• Autor
Mourinho će za raniji odlazak iz Reala dobiti 11,5 miliona eura

Gdje će iduće sezone raditi portugalski nogometni trener Jose Mourinho jedno je od zanimljivih pitanja na koje odgovor čekamo na kraju ove sezone.

U petak je Wolfsburg odigrao 1-1 kod kuće protiv Fortune, a bila je to nova razočaravajuća utakmica za navijače "vukova". Jedina svjetla tačka im je hrvatski napadač Ivica Olić koji je dao četiri gola u tri zadnja susreta.

Prema Daily Mailu, krajem marta će postati kristalno jasno da Mourinho više neće raditi u Realu nakon aktuelne sezone. Krajem ovog mjeseca Florentino Perez, predsjednik Reala, će mu ponuditi raskid ugovora, a prijevremeno rastajanje navodno će platiti 11,5 miliona eura.

Inače, podsjetimo da je nedavno Cadena Ser donijela informaciju da apsolutno nikakav rezultat (prvenstveno u Ligi prvaka) neće zadržati Mourinha na klupi Madriđana, odnosno, da su Mourinho i Perez već potpisali ugovor, prema kojem se saradnja prekida posljednjim danom sezone, finalom Kupa kralja 17. maja ili finalom Lige prvaka 25. maja.

PSG, Inter, Chelsea i Manchester City se spominju kao moguće nove (stare) Mourinhove destinacije

Ma ajde Real Madrid je u 21 veku cirkus od kluba,jedna velika pozorišna predstava,žuta štampa

Ako je ranije u prvom planu bio uspeh na sportskom planu sad im je to najmanje bitno,kad se samo setim,del Boske dok ih je vodio(u stvari ni sam neznam kolko puta je bio njihov trener),tako da Murinjo i njegova situacija nije ništa posebno,ne zavisi to ni od Murinja ni od njegovih rezultata nego prevashodno od političke volje ljudi u klubu.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=K7NQdGsunvs 

Mourinhno je bio na utakmici Galatasaraya,kao sto rece ADis gore,ali Snajderova reakcija na njega je nesto sto ostavlja veoma pozitivan utisak na postovaoce fudbala celog sveta. Koliko ga cene bivsi igraci to je neverovatno, nije ni malo pogresio kod svog nadimka "Posebni".

Po završetku utakmice Snajder je u izjavi za tusku televiziju objasnio razloge za svoje oduševljenje prilikom susreta sa Murinjom, kojeg nije video od finala i osvajanja Lige Šampiona 2010. godine.

- Bilo je sjajno videti ga opet. Poslednji put smo se videli u finalu Lige Šampiona 2010. godine, kada smo braneći boje Intera savladali minhenski Bajern. Oduševio sam se kad sam ga video u loži stadiona, imali smo odličnu saradnju i super se provodili u Interu. Upravo me je Murinjo savetovao da u januaru pređem u Galatasaraj, a odmah nakon utakmice sam mu poslao sms poruku da mora da bude oprezan, jer kad god je on u blizini i gleda moje partije, ja postižem golove – našalio se na kraju odlično raspoloženi Holanđanin.

• Autor

Nadam se da je šuplja priča:

Mourinhov agent održao sastanak s predsjednikom PSG-a
Prema pisanju francuskih medija, agent harizmatičnog nogometnog trenera Real Madrida, Josea Mourinha, Jorge Mendes sastao se u Parizu s čelnicima PSG-a.
130318119.jpg
Jose Mourinho (Foto: AFP)
Javna je tajna da bi Mourinho na kraju sezone mogao napustiti Kraljevski klub nakon razočaravajućeg prvog dijela sezone, u kojem je izgubljeno prvenstvo osvojeno prošle sezone. Iako je u protekle dvije sedmice izbacio Barcelonu iz Kupa kralja i Manchester United iz Lige prvaka, Mourinhov ostanak u Madridu je i dalje vrlo neizvjestan.

Mercato365 objavio je priču prema kojoj se predsjednik PSG-a, Nasser Al-Khelaifi, sastao s Mendesom u Parizu, kako bi razgovarao o mogućnosti dolaska Portugalca na trenersku klupu iduće sezone.

No, moramo naglasiti da su to i dalje sve samo puka nagađanja s obzirom da Real i Mourinho odbijaju odgovarati na pitanja o temi "zajedničke iduće sezone".

u PSG nece otici sigurno javno je rekao da ce sledeci posao raditi u Engleskoj tako da ili se vraca u premiership ili ostaje u Real Madridu.

Baš me zanima koji to klub najviše voli (od ovih koje je vodio, naravno).

Znamo koja mu je LIGA najdraža i to je otkrio davno, ali klub ?

Ako mu je Inter najdraži, onda za mene više nije legenda. Toliko.

Baš me zanima koji to klub najviše voli (od ovih koje je vodio, naravno).

Znamo koja mu je LIGA najdraža i to je otkrio davno, ali klub ?

Ako mu je Inter najdraži, onda za mene više nije legenda. Toliko.

S Interom je osvojio Ligu Prvaka, iz Intera je časno otišao i nije potjeran ko iz Chelseaja i ne bi ništa tu čudno bilo. 
I malo je čudan taj tvoj kriterij za legende. :P 

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.