2. april 2013.13 god. comment_115189 Koliko znam, taj je kaput ušao u legendu, odnosno izložen je u muzeju kluba. Prijavi
3. april 2013.13 god. comment_115285 Nea sta B-) http://www.football-italia.net/32640/materazzi-and-mou-chelsea? Prijavi
4. april 2013.13 god. comment_115314 Jose Mourinho : "One day I will return to Inter but certainly not next year." (Sky) Jose Mourinho : "My heart tells me that sooner or later see me again in Milan. But I also said that I go back to England. Where am I going? Certainly my next club will not be Inter'' (Sky Italia) Znaci definitivno je Engleska sledeci korak za Mou-a, a posto je reko da se vraca u bivsi klub, to znaci da.............?!? a sto se tice Materazzi-a ne bih ga voleo videti kao pomocnika, pre nekog coveka koji je igrao za cfc. Prijavi
4. april 2013.13 god. Autor comment_115328 Jose Mourinho : "One day I will return to Inter but certainly not next year." (Sky) Jose Mourinho : "My heart tells me that sooner or later see me again in Milan. But I also said that I go back to England. Where am I going? Certainly my next club will not be Inter'' (Sky Italia) Znaci definitivno je Engleska sledeci korak za Mou-a, a posto je reko da se vraca u bivsi klub, to znaci da.............?!? a sto se tice Materazzi-a ne bih ga voleo videti kao pomocnika, pre nekog coveka koji je igrao za cfc. Materazzi ne mora biti prvi pomoćnik u klubu, ali da je dio stručnog stožera to svakako bi valjalo. Treba nam jedan takav prgavac koji se ničega ne libi, pa ni toga da jebe mater svima kada loše odigraju. Matrix je autoritet, volio ga netko ili ne. Prijavi
4. april 2013.13 god. comment_115332 Jose ne zna bil tamo il bi vamo. Ako ćeš u Inter, idi tamo i ne okreći se sine. Nije ovaj klub s tobom postao niti će bez tebe nestati. Prijavi
4. april 2013.13 god. comment_115333 Jose ne zna bil tamo il bi vamo. Ako ćeš u Inter, idi tamo i ne okreći se sine. Nije ovaj klub s tobom postao niti će bez tebe nestati. Neko nam je popizdio malo ? :D Prijavi
6. april 2013.13 god. comment_115722 ide mi malo na ćunu ove njegove takozvane izjave da ce se vratiti u Inter, pa jebote Inter vrati se odmah, isto ko da gledam da ce i kod nas provesti 3 sezone i onda ce pravac put italije i onda uslov liga šampiona, pa koji ti je kurac, samo cu ga zbog ovakvih stvari bezveze zamrziti Prijavi
6. april 2013.13 god. comment_115727 Žoze Murinjo je doveo u pitanje svoj povratak u Čelsi, pre svega finansijskim zahtevima.Kako piše "Miror" on je zaprepastio Abramoviča željom da prima oko 14 miliona evra godišnje. Spekuliše se da Murinju novac nije toliko bitan, već da je ovakva plata osiguranje u slučaju otkaza kojima je Rus sklon.Podsetimo, njegov prvi boravak na "Stamford Bridžu" završen je u trećoj sezoni, iako je u prve dve osvojio titulu.Sada se veruje da bi godišnja plata garantovala Murinju da neće doživeti istu sudbinu.Uz to, on je kao neizostavan uslov naveo ostanak Frenkija Lamparda u klubu i novi ugovor za ovog fudbalera koji bi mu bio produžena ruka u svlačionici i u koga ima apsolutno poverenje.Da se pregovara potvrđuju i izvori bliski Lampsu koji je zamolio ljude iz Galaksija da sačekaju, kako bi video hoće li se Murinjo vratiti i njemu samom omogućiti da ostane na "Stamford Bridžu".Uz ova dva zahteva, treći se podrazumeva, samostalan rad, bez senke klupskih direktora i Abramovičevih ljudi koji se mešaju u aktivnosti u prelaznom roku.Kako sada stvari stoje Abramovič je neodlučan, Murinjo bi, u slučaju da ruski tajkun pristane ostao na čelu liste najplaćenijih jer približno toliki novac prima i u Realu. Prijavi
6. april 2013.13 god. comment_115732 A Gvardioli je mogao 20 milki godišnje da nudi. Mada ne verujem u ove glasine. :D Prijavi
6. april 2013.13 god. comment_115747 Tacno mi pocinje ici na q ovaj Murinjo.Najsrecniji bih bio kad bi se vratio Ditteo koji zivi za nas klub,a ne ovaj koji bi mogao za godinu dve sto rekose prije mene put Italije.Najsrecniji bih bio kada bi se neki trener mogao zadrzati u klubu necu reci kao SAF,ali ajde de tipa Moyes ili Wenger u nekom slucaju,da se uspostavi neka filozofija i nacin rada kluba,a ne ovo setkanje iz godine u godinu za trenerima.Stvarno me ovo vise zivcira,ne bih bio nezadovoljan kad Mou recimo ne bi dosao,nego bih bio nezadovoljan sto nema vise normalnog covjeka koji bi nas htio trenirati,ja se jednostavno ne mogu sjetiti ijednog.Nez,nisam pametan vise,bice sta ce biti,necu vise da tim razbijam glavu,sad sam sa njim u fazonu dodjes=super,ne opet me zabole.Toliko! Sama pomisao da ces srecu imati ali ograniceno,tj. znaces njen rok i nije sreca,vec mucenje. Prijavi
6. april 2013.13 god. comment_115757 i meni već isto malo na kurac ide s tim Interom...stalno o Interu priča, nek ide odmah tamo ako mu se tolko sviđaju Prijavi
6. april 2013.13 god. comment_115783 I mene to pocinje nervirati,ali to su glasine,mozda su istinite,mozda i ne. Voleo bi da se Di Matteo vrati,mozda bi to cak i najvise voleo. I da dobije postenu priliku. Prijavi
6. april 2013.13 god. comment_115785 Slažem se s vama u vezi ovoga s Interom. Bezveze mu je to i samo će izgubit kredibilitet kod nas, navijača Chelsea. Znači frajer otvoreno govori, kako su mu oni draži, a opet i nas voli. Ma jašta, što bi se reklo.. To kolku će platit imat, me zaboli, kad može Roman plaćat Torresu tolku lovu za ništa, može i Mourinhu za trofeje. Prijavi
6. april 2013.13 god. comment_115794 Mene samo zanima zasto on nikada ne pominje Porto kad prica o ljubavi,lepim trenucima itd...Kakav Inter,kakav Celsi,on je Portugalac,zajedno je sa Portom postao "besmrtan",i svi ostali rezultati koje je posle napravio su SMESNI za 2 evropska trofeja u 2 uzastopne sezone od kojih je jedan Liga Sampiona. Prijavi
6. april 2013.13 god. comment_115801 Imao je šansu da uđe među one prave legende Chelseaja, međutim ovakvim razmišljanjem ta vrata će mu vrlo brzo biti zatvorena. Prijavi
7. april 2013.13 god. comment_115847 Neko nam je popizdio malo ? :D ima i pravo, jebote Mou, nije ni došo već planira kako če otić.. to mi se neda ni slušat ni čitat o tome više. Jebeš to, hvala tebi care za sve, obožavam te i cjenim ko da si meni trener al ako planiraš otić nemoj ni dolazit. Realno Ditteo nam je bio najbolja šansa za nazovimo to "našeg SAF-a". Vrlo dobar taktičar, u odličnom odnosu s igračima, čovjek koji je znao s ljudima i imao motivaciju u malom prstu (sudeći po viđenom) čovjek koji je volio klub i siguran sam bio spreman ostat tu i do kraja karjere, plakat če se još za njim siguran sam... on je bio ta prilika, 1 od 100 Prijavi
7. april 2013.13 god. comment_115856 ma ja brijem da Jose prije svega voli novac, a onda sve ostalo i zato tek sad postaje jasno kolko smo mi izgubili kada smo otjerali Dittea, ne možeš nigdje naći čovjeka koji toliko voli ovaj klub da ga jebeš oj krv ti trulu jebem, što smo ga otjerali, što nam je to trebalo Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.