Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Jose Mourinho (2004-2008, 2013-2015, trener)

Istaknuti odgovori

Moze biti Blues_95 istina,evo sad kad procitah sta si napisao,sjetih se da su ovi nesto na ovoj Alljazera ili koji vec kanal rekli nesto u fazonu kao "better team didn't win",vjerovatno je to bio Mou....Ma ne mora to Wisey nista da znaci,veoma postuje SAF-a,vjervatno je zato i rekao i time da smanji tenzije zbog crvenog,zna kako se ljudi sad osjecaju,pokusava stisati situaciju!
  • Odgovori 7,9 hilj.
  • Pregledi 392,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• TAKTICKI SAVRSENO

• 90 minuta anti fudbala. 1 šut na utakmici, valjanje do iznemoglosti i kako je vrijeme odmicalo sve su manje ambicija imali da napuštaju svojih 30 metara. Matić najbolji u redovima Rome, zatvorio je sv

• On trener a Lampard mu pomoćnik.  E to bi bio troll stoljeća. 

Objavljene slike

Ja ne znam šta da mislim, previše mi je misterija oko kluba u ovom trenutku. Prvo nikad u životu nisam ni pomislio da bi nam FSW mogao biti manager tako da je sada sve nejasno. Ne znam stvarno. 

Neznam šta vam je to pa sad tolko čudno,Murinjo je uvek pravio probleme onima koji su provocirali njegove igrače il njegov klub

reagovao je uvek na nepravde i nije imao nikad dlake na jeziku da prićuti,pa kako čovek da ne odlepi posle onakvih prevara od strane Barselone

Što ne znači da on kao individua nije dobar čovek,ja nikad nisam video i čuo da je vredjao nekog "bez potrebe"

malo se pridaje pažnje tome kad on ispoštuje drugu stranu,nikad nisam čuo da Murinjo napravi sranje kad ga ljudi ne čačkaju, ali zato kad odgovori na prozivke onda je to atomska bomba

Pa i njegovi igrači ,nema ko ga nije zavoleo i plakao za njim kad nije odlazio iz kluba

to je jednostavno kurtoazija,pristojnost,poštvovanje protivnika

bilo bi i nepravedno da je veličao svoju pobedu,Junajted je imao milion prilika,mislim da im se za sve one golove koje su dali u PL na funjarski sad sve vratili,nije tela u go pa nije

svako normalan kad pobedi neće nekome da sipa so na ranu

u kranjem slučaju,junajted mu više nije direktan rival ni u jednom takmičenju tako da nema više nikakve potrebe da taktizira sa nekim negativnom izjavama,ovako može samo da pobre pozitivne kritike

Razmislite da je Barcelona bila bolja momcad od Reala da li bi Mou priznao to i tako hladno izjavio to, vjerujem da ne bi.

On je covjek koji postuje jednu velicinu kao sto je Alex i vidilo se tijekom utakmice kad su razgovarali (prisao mu je i rekao da nije bio crveni karton) i nije slavio pobjedu jednostavno imam osjecaj da ce Mourinho odraditi ugovor u Realu i zamjeniti Alexa.

Znam da sam neki dan pricao da bi i mogao u PSG, ali jos mi je ova opcija najrealnija. Takodjer uvijek je bilo spekulacija i prica o tome kako ce zamjeniti on Alexa jednog dana i znamo da su veliki prijatelji i treneri koji postuju jedan drugog.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=UzidJYq3ROc 

Samo cu reci Luka Modric je isplatio svojih 40 milijuna fenomenalan veceras. 

Poštuje Fergusona,to prvo.
Ne dopušta da ekipa sad poleti previše,da se umisle nakon dvije pobjede nad Barcom i izbacivanja Uniteda,smiruje strasti,svjestan je da još ništa nije napravljeno.
Mind games,u tome je najbolji.
To mnogi navode kao razliku između njega i ostalih,razumije se čovjek u psihu,zna kad treba šta reć.
Još jednom opravdao svoj nadimak.

Nema jačeg trenera, pa jbt kakve izmjene pravi, u roku od 5 minuta okreće rezulat nakon prve izmjene.. Ponavljam, nema jačeg trenera!!

E jebo me svak' ako bi ja bolji tajming izmjena imao na PESU.

Frajer gubi,ima igraca vise ubacuje playmakera izvodi beka.Preokrece rezultat za 5 minuta i izbacuje poluspica a uvodi defanzivca.
Za 5 minuta rijesio utakmicu svojom genijalnoscu.
Da je ondje bio Benitez sigurno bi zamijenio Fereiru i Ivanovica te izveo Hazarda a uveo Bertranda.

Sve se slazem,a paradoks je da,ako postoji trener koji je Murinjova nocna mora,to je pored Gvardiole Benitez.

Da covek zaplace kad vidi na sta mi licimo sa tim Benitezom a on lagano resavao Murinja u najvecim mecevima u nasoj istoriji...Pa 1/2 finale FA Kupa,pa Super Kup...

Inace,bas mi je drago da je JM dobio Man U i prosao dalje iako me igra Reala nije nesto odusevila u tom dvomecu,naprotiv.

U poslednjih 10ak dana,Real je totalno preokrenuo sezonu i sada je prvi favorit za Kup Kralja i sto je najvaznije za njih, medju glavnim favoritima za Ligu Sampiona,pogotovo ako ispadne Barselona od Milana.

Ipak,ocekujem,bez obzira na rezultate,da JM napusti Real na leto...A onda ili PSZ(u zavisnosti od rezultat,ako uzmu titulu,ostaje Anceloti) ili Engleska.

Ali ajde da sacekamo kraj sezone.

Kad vidim kako se neki "veliki" treneri spletu ili provode minutu razmišljajući prije nego što odgovore na neko teže pitanje, sjetim se Josea i njegove izjave koja će mi uvijek ostati u sjećanju.

http://www.youtube.com/watch?v=ijY3aw_Yj_A

Hmmm... Nisam do kraja poslušao njegovu izjavu poslije utakmice, ali nekoliko mi ljudi veli da imaju dojam kao da Jose ublažava uspjeh što mu je zaista nesvojstveno, iz razloga što želi jednog dana biti manager u ManU.

Zar nije to jos jedna insajderska, u smislu one da je Rafa dobio ugovor na 18 meseci :-?

Zar nije to jos jedna insajderska, u smislu one da je Rafa dobio ugovor na 18 meseci :-?

Ma ne, ovo samo prenosim šta su mi rekli ljudi koji su gledali taj intervju poslije utakmice i njihov dojam. Nikakav insajder. Ali ako hoćeš inajdersku, stavi nešto sitno da će Jose biti naš sljedeći trajni trener. Toliko.

Kad sve uzmemo u obzir(pod uslovom da ima istine u ovim tekstovima) njegov posao od ljeta nije u Madridu.Spominju se dve opcije kao moguce(potencijalne) destinacije a to su PSG i Engleska.E sad,citajuci sve ove clanke,dolazimo do zakljucka da mozemo da pocnemo slavlje,posto nam Mou dolazi  :D/ (morao sam ovo reci,necu da budem uzdrzan i oprezan,sad ili nikad haha);nego realno govoreci kad se sve sabere i oduzme oci bode jedno ime  ======> CHELSEA FC <====== ! 

Odlazi na kraju sljedece sezone to je definitivno,dve opcije PSG i Engeska=Chelsea FC,a sam je prije neki dan izjavio da preferira Englesku vise nego Francuze,a otisao je i dalje izjavljujuci da mu je sljedeci posao u Engleskoj!

Mozda sam prenaglio,ali 'ajde de radujem se kao sto ce svak' ko procita ovakve vijesti!

http://www.sportske.net/vest/medjunarodni-fudbal/murinjo-vec-pronasao-novi-klub-119085.html

http://sportsillustrated.cnn.com/soccer/news/20130308/jose-mourinho-chelsea-return/

http://www.express.co.uk/sport/football/382544/Real-Madrid-coach-Jose-Mourinho-prefers-a-Chelsea-return-over-PSG

Harry o Mou-ovom mogucem povratku!

http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/sport/football/4833590/Harry-Redknapp-column-Id-love-to-see-Jose-Mourinho-at-Chelsea.html

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.