22. decembar 2015.10 god. comment_244994 Waltere ne zavaravaj se oko konkurencije.. nije ujednacena zato sto su svi jaki, nego zato sto su svi jednako ocajni, prosecni. Dokaz je LS gde Woflsburg iz zezanja tuce United, Moechengladbach igra egal sa Cityem itd.. Kada bi jedan tim iskocio prosetao bi se ligom i napravio od nase lige nemacku i dominaciju jednog tima. To je trebao Mourinho biti, a on sve uprskao i zaznuo celu koncepciju i sistem kluba. Prijavi
22. decembar 2015.10 god. comment_244995 Fakat se vrtimo u krug. Meni se čini da je kod nekih problem što ne mogu prihvatiti da postoji mogućnost da Jose više nije jedan od najboljih managera na svijetu (i to blago rečeno), da postoji možda nekoliko managera koji su evoluirali i napredovali, koji Josea danas jedu za doručak. Recimo uzice, koliko sam skontao Jose je njemu najveći idol od svih živih bića u svemiru. Kako on može biti objektivan što se tiče njega? Prijavi
22. decembar 2015.10 god. comment_244996 Waltere ne zavaravaj se oko konkurencije.. nije ujednacena zato sto su svi jaki, nego zato sto su svi jednako ocajni, prosecni. Dokaz je LS gde Woflsburg iz zezanja tuce United, Moechengladbach igra egal sa Cityem itd.. Jedno je konkurentnost u Evropi a drugo u Premier Ligi. Konkurentnost u Evropi ne moze uticati na to ko ce osvojiti Premier Ligu. Prijavi
22. decembar 2015.10 god. comment_244998 Jedno je konkurentnost u Evropi a drugo u Premier Ligi. Konkurentnost u Evropi ne moze uticati na to ko ce osvojiti Premier Ligu. Jeste u pravu si, a jedno je ujednacenost zbog kvaliteta, a drugo je ujednacenost zbog osrednjosti klubova. Nemaju englezi jake klubove vec osrednje. Predugo se zavaravamo da su svi TOP klubovi u engleskoj, a nisu. Prijavi
22. decembar 2015.10 god. comment_244999 Nadajmo se samo da ce Roman uspjeti nagovoriti Pep Guardiolu da dodje u Chelsea. Ako ima istine u ovome sto se pise da mu Roman obecava kule i gradove i da ce Pep otjerati 20tak igraca onda daj Boze da dodje. Poslano sa mog SM-G900F koristeći Tapatalk Prijavi
22. decembar 2015.10 god. comment_245001 Murinjo je samo ispao zrtveno jagnje u ovoj situaciji. Kretenska uprava je na njega svalila svu krivicu, a deo krivice je i na upravi. Nije Jose zaduzen za sve transfere, a trebalo nam je toga letos. Murinjo ih cele sezone brani kao lud, svaljuje krivicu na svakoga i na sve. Pravi budalu od sebe. I prvi put kad kaze otkako je dosao kod nas da su igraci krivi i da nisu ispostovali plan sa treninga, oni mu lupe otkaz. HAHAHAHAHHAHA boktejebo Daj brate više ne znam da l' se sprdaš ili si ozbiljan Prijavi
22. decembar 2015.10 god. comment_245002 Eno ga, vija opet Snajdera da dovede u United. Sun kaze da mu je to prvo pojacanje. Laku noc Manchester. Prijavi
22. decembar 2015.10 god. comment_245005 HAHAHAHAHHAHA boktejebo Daj brate više ne znam da l' se sprdaš ili si ozbiljan Haha, ma Smour je nepogrešiv, samo ga igrači uvek bojkotuju, da poštuju njegove ideje sa treninga do sada bi imao preko 50 trofeja... Prijavi
22. decembar 2015.10 god. comment_245006 Za ans bi bolje bilo da LVG ostane a da Smorinjo preuzme City.. Tako bi se lagano riješili 2 konkurenta za titulu sljedeće sezone. Prijavi
22. decembar 2015.10 god. comment_245009 Za ans bi bolje bilo da LVG ostane a da Smorinjo preuzme City.. Tako bi se lagano riješili 2 konkurenta za titulu sljedeće sezone. Ovo je genijalno. Nemoj da ti padne na pamet da ovakvo nešto objaviš na FB stranici mislim da će ti neko doći kući da te zadavi. Prijavi
22. decembar 2015.10 god. comment_245021 Čika Ancelotti o Mourinhu 'Treneri imaju veoma težak posao jer u svakoj grupi igrača imate i one koji rade dobro, ali i oni koji rade loše, te se takvi problemi moraju rješavati', rekao je Ancelotti. 'Kad stvari idu dobrim putem, postoji opasnost od prevelikog opuštanja igrača, a kada idu lošim pute, očito je da fali samopouzdanja. 'Trener uvijek mora održati ravnotežu u tom smislu - mora znati podići samopouzdanje u trenucima kada se stvari ne odvijaju na pravi način. 'Zbog toga je Mourinho i platio glavom. Činjenica je da njegova ekipa nije sezonu počela kao prošle godine, kada su imali veliku motivaciju da igraju dobro nakon sezone bez trofeja. 'Ova sezona je upravo suprotna prošloj - igrači nisu bili motivisani i Mourinho je platio zbog toga.' ALI ZAR NIJE U PITANJU BOJKOT?Source: http://chelseabalkan.com/index.php/201512225725/vijesti/zanimljivosti/ancelotti-mourinho-je-platio-glavom-jer-nije-uspio-motivisati-igrace.html Prijavi
22. decembar 2015.10 god. comment_245023 Naravno da ce to rec kad ga ne voli. NECE VALJDA O COVJEKU KOGA NE VOLI PRICATI FINO U JAVNOSTI?! hehe Prijavi
22. decembar 2015.10 god. comment_245024 Naravno da ce to rec kad ga ne voli. NECE VALJDA O COVJEKU KOGA NE VOLI PRICATI FINO U JAVNOSTI?! hehe Otkud Fabregasu pravo da lijepo piše o Mourinho kad ga ne voli i kad ga je bojkotovao? Stvarno licemjerno od Cesca. Prijavi
22. decembar 2015.10 god. comment_245042 Navodno je Van Gaal smijenjen, zamijeniće ga Mourinho... Primaće manju platu nego kod nas, ali do kraja sezone ćemo mu mi nadomještati tu razliku. Prijavi
22. decembar 2015.10 god. comment_245044 Pa lepo, neka preuzme United, nek dobija od nas pare. Al bi voleo da sedi na klupi Uniteda protiv nas i da ih deknemo, nista draze mi ne bi bilo. Posto on tim ne poznaje, nece mu biti lako da predvidi igru Chelsea, ali mi bunker njegov hocemo. Prijavi
22. decembar 2015.10 god. comment_245046 Ne kontam to da dobija pare od nas ? Ako ne uzme u 10 mjeseci tim, onda ce dobijati, ako sada uzme, mi smo gotovi sa placanjem. Prijavi
22. decembar 2015.10 god. comment_245047 Ne kontam to da dobija pare od nas ? Ako ne uzme u 10 mjeseci tim, onda ce dobijati, ako sada uzme, mi smo gotovi sa placanjem. Navodno mu se mora namirit do 250k ako bude imao u Unitedu manju platu od toga. Prijavi
22. decembar 2015.10 god. Autor comment_245050 Navodno je Van Gaal smijenjen, zamijeniće ga Mourinho... Primaće manju platu nego kod nas, ali do kraja sezone ćemo mu mi nadomještati tu razliku. Koja debilana. Prijavi
22. decembar 2015.10 god. comment_245051 Navodno je Van Gaal smijenjen, zamijeniće ga Mourinho... Primaće manju platu nego kod nas, ali do kraja sezone ćemo mu mi nadomještati tu razliku. https://twitter.com/HLNinEngeland/status/679383527423647745 Prijavi
22. decembar 2015.10 god. comment_245067 Ja cu uvek braniti trenera kako god se on zvao, i uvek ce mi trener biti iznad igraca ako udju u nekakav sukob. Mora da se zna ko je kome nadredjeni. Znate li sta je sve SAF radio u svlacionici? Znalo se ko je sef. Ako treba da se trci u zid, ima da se trci u zid zato sto je trener tako naredio. On zna zasto je to naredio. Nije posao igraca da razmislja i da kmeci jer zaboga nema motivacije jebene ili se ne slaze sa necim. On je tu da izvrsava. Napusavao je igrace cim se malo pobune, ali je iza ledja imao celu upravu i navijace. I to je jos jedan od vaznijih razloga zasto je MU najuspesniji klub u Engleskoj u poslednjih 20-25 godina. Pravilna hijerarhija. Kod nas igraci malo malo pa smene trenera. Ako igracu fali motivacije, sam je kriv. Pored plate, prilike da igras za top klub i podrske sa tribina i jos uz to podrske od trenera sta jos treba jbt? Zasto svi mediji bruje o nekakvoj podeli u svlacionici i o izdaji? Gde ima dima ima i vatre... Murinjo nam je pre 6 meseci pomogao da osvojimo trofej EPL ako niste zaboravili. Neki vrlo lako zaboravljaju, gledaju 15 dana unazad. Prijavi
22. decembar 2015.10 god. comment_245068 Užice totalno pogubio konce, ko i uzor mu. Kralju saće Mou preuzet United, imaš priliku da navijaš za najveći klub u Engleskoj (očito imaš tendenciju za to, vidim i SAF-a spominješ). Prijavi
22. decembar 2015.10 god. comment_245073 Uzice druze moj napaćeni, pa kod SAF-a se nije smelo, ali vidis da Mourinho nema autoritet vise niti icega da drzi svlacionicu na okupu, zato je i popasao otkaz. To ti je kao kada imas psa koji ne slusa i ne zna ko je gazda. Pa ko je kriv pas ili gazda? Nema sta, da li je imao podrsku uprave? Jeste, imao je kredita od poraza do poraza, od ispadanja iz liga kupa do 15 mesta posle 15 kola.. imao je podrsku navijaca, eno pevali mu svaku utakmicu samo njemu. Pa sta vise treba, perom po dupetu? Ako je neko imao kredita on je imao, ako ne mozes da drzis svlacionicu pod svojom nemas vise sta raditi u toj svlacionici.. Pitam se kome ce nasi tupavi navijaci pevati kada bude dosao sa Manchesterom u London. Prijavi
23. decembar 2015.10 god. Autor comment_245075 I još jedna stvar - SAF nikada nije iznosio prljavo rublje iz svlačionice.Beckhama je kopačkom gađao zbog neposušnosti, ali to se saznalo kasnije. Nikada nije iznosio u javnost išta, za razliku od Mourinha koji je ove godine prekršio to profesionalno nepisano pravilo. Tad je i dobio otkaz. Prijavi
23. decembar 2015.10 god. comment_245079 Jebo podrsku uprave koja ti uruci otkaz 6 meseci posle osvajanja najjace lige na svetu. Da je imao podrsku uprave ostao bi do juna i rasprodao bi "nemotivisane". Kad bi dosla sledeca garnitura igraca, svi oni bi znali ko je gazda i vise nikad ne bismo imali bunu u CFC. ne mozes imati autoritet bez jake podrske uprave. vi i ne primecujete koliko ste ponekad kontradiktorni samo zato sto prejudicirate da sta god napise neko ko se ne slaze sa vama (tzv advokati) da je to "pogresno". pravite jednoumlje na forumu. Nasi navijaci nisu kreteni, nije to Srbija pa da napravis debile od ljudi tako sto im serviras pricicu za malu decu. Odvajaju po 50-60 funti svake sedmice za Celsi, imaju pravo da ispizde na "nemotivisane" igrace (licno ne bih to radio, ali imaju pravo). Imaju pravo da skandiraju ime najveceg trenera Celsija ikada. ali vi i dalje ne shvatate. nisam besan na upravu zato sto je murinjo dobio otkaz, koliko sam besan jer su igraci ispali jaci od trenera. ni malo mi se ne svidja takav razvoj situacije. ode sve u kurac ako se nastavi sa tom praksom... toliko od napacenog advokata koji je pogubio konce i prelazi da navija za scum jer mu je tako naredio diktator foruma sa 1400 clanova. odoh da spavam i da sanjam murinja u inat forumu Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.