16. januar 2016.10 god. comment_247165 Kako je i njemu u životu bilo dobro sa ovim bogaljima od igrača :D Prijavi
16. januar 2016.10 god. comment_247171 Murinjo je unistio ovaj Celzi dovukao previse osrednjih igraca. Prijavi
16. januar 2016.10 god. comment_247176 Murinjo je unistio ovaj Celzi dovukao previse osrednjih igraca. Do neki dan si govorio da imamo prejake igrace, da bi bolji trener harao Engleskom i Evropom. Ne seri vec budi dosljedan u onome sto govoris. Prijavi
16. januar 2016.10 god. comment_247189 *Emenalo je unistio ovaj Celzi dovukao previse osrednjih igraca. Prijavi
16. januar 2016.10 god. comment_247193 Do neki dan si govorio da imamo prejake igrace, da bi bolji trener harao Engleskom i Evropom. Ne seri vec budi dosljedan u onome sto govoris. Fakat pratiš šta on piše :D Prijavi
16. januar 2016.10 god. comment_247199 Fakat pratiš šta on piše :D Kako necu ispratiti kad lik tuši ovdje, pogotovo je tusio dok je bio Murinjo. Prijavi
16. januar 2016.10 god. comment_247200 Moras da pratis kad svaki dan ostavlja po 5 postova na nekim temama :D Prijavi
16. januar 2016.10 god. comment_247235 hah smije se on moj kurac, on je mogao samo sanjati ovakve preokrete i povratke ekipe u utakmicu kao što je to danas bilo.. Da je on sjedio na klupi završilo bi 1:3. Prijavi
16. januar 2016.10 god. Autor comment_247250 hah smije se on moj kurac, on je mogao samo sanjati ovakve preokrete i povratke ekipe u utakmicu kao što je to danas bilo.. Da je on sjedio na klupi završilo bi 1:3. S ovim se moram strogo složiti. Prijavi
16. januar 2016.10 god. comment_247257 hah smije se on moj kurac, on je mogao samo sanjati ovakve preokrete i povratke ekipe u utakmicu kao što je to danas bilo.. Da je on sjedio na klupi završilo bi 1:3. Al kakav je shitposting wankfest bio na shoutboxu dok nismo dali prvi gol, to je trebalo pratiti. :D Biće prilike opet sigurno. Prijavi
16. januar 2016.10 god. comment_247264 Al kakav je shitposting wankfest bio na shoutboxu dok nismo dali prvi gol, to je trebalo pratiti. :D Biće prilike opet sigurno. Hoće, do kraja sezone ako nam najbolje pojačanje bude Pato a lijevo krilo Pedro :D Prijavi
16. januar 2016.10 god. comment_247266 Hoće, do kraja sezone ako nam najbolje pojačanje bude Pato a lijevo krilo Pedro :D Ma dovoljno je da se ne "leprša po terenu" pa da se bacaju duhoviti fazončići. Prijavi
16. januar 2016.10 god. comment_247276 Ma dovoljno je da se ne "leprša po terenu" pa da se bacaju duhoviti fazončići. posto je otisao smorinjo dovoljan je i bod kuci protiv Evertona pa da pisemo "Vidljiv je napredak" :D Prijavi
16. januar 2016.10 god. comment_247277 6 jebenih tekmi zaredom bez poraza i opet serete da nema napretka. OK, kad je taj isti Mourinho uspio spojit više od 3 ove sezone? Prijavi
16. januar 2016.10 god. comment_247278 6 jebenih tekmi zaredom bez poraza i opet serete da nema napretka. OK, kad je taj isti Mourinho uspio spojit više od 3 ove sezone? mislio sam da nam trebaju pobede. OK, izvinjavam se, onda ima napretka. napredujemo. bod po bod, opstacemo. ja ne krivim Hidinka, po stoti put kazem. covek radi svoj posao najbolje sto moze kao i prethodni trener. IGRACI prave sranje i treba napraviti cistku. moze i deoskarizacija kao sto predlaze Kae Prijavi
16. januar 2016.10 god. comment_247279 Poslednje 6 utakmice koje je smarač vodio u PL - 3 gola Danas u poslednjih pola sata - 3 gola. Barem više golova dajemo. Odbrana je očaj, onako po smaračevom ukusu. Hiddinka osuđujem što nije više menjao. Prijavi
16. januar 2016.10 god. comment_247280 Ne prave sranja igrači kao igrači, već igrači koji su tu a ne bi trebali biti. A to nas opet dovodi na priču o ostavljanju podobnih i prodaji nepodobnih... A opet samo jedan čovjek ima najvećeg udjela u tome, čovjek koji je ovu ekipu i sastavio. Ostavio Oscara, doveo Pedra, prodao Matu i Schurrlea itd. itd., da se ne ponavljamo. Prijavi
17. januar 2016.10 god. comment_247305 Ne prave sranja igrači kao igrači, već igrači koji su tu a ne bi trebali biti. A to nas opet dovodi na priču o ostavljanju podobnih i prodaji nepodobnih... A opet samo jedan čovjek ima najvećeg udjela u tome, čovjek koji je ovu ekipu i sastavio. Ostavio Oscara, doveo Pedra, prodao Matu i Schurrlea itd. itd., da se ne ponavljamo. Tu se slazem, previse sam generalizovao. Nisu problem nekvalitetni igraci, problem su mentalno slabi igraci kao Azar. Plasim se da nema leka za njega... U dobru je lako dobar biti, na muci se poznaju junaci. Willian nas je sve iznenadio svojom srcanoscu u ovako teskim trenucima, i samo ce zadrti antiBrazilac reci da je Willian los za nas. Kamo srece da imamo vise "nekvalitetnih" igraca koji ce ostaviti srce na terenu i slusati trenera kao svoga oca. Koji ce biti svi kao jedan. Tada bismo bili pravi ratnicki klub. Sta mi imamo od Fabregasovog i Azarovog kvaliteta kada oni nestanu nekom magijom sa terena cim naidjemo na poteskoce? Malo i ja kenjam sad i odlazim off-topic ali morao sam ovo negde da napisem. Naveo si najvece Murinjove greske na kraju i ne mogu da ti protivrecim u tome. Slazem se. Mata i Schurrle je trebalo da ostanu ovde a neki drugi da idu. Trebalo je da veruje omladincima vise Spesl Uan. I Hiddink treba vise da im veruje. Prvi put mi je zao sto se mi navijaci malo vise ne pitamo. RLC bi vise igrao. Bamford bi dobio sansu. Samo jos jednu stvar uzmi u obzir, da bi bio objektivan i iskren. Nije samo jedan covek sklapao ovu ekipu. Ne mozes nekad ni u FM da sam sklopis ekipu a kamo li u realnom svetu gde utice jos milion faktora na sve dogadjaje. jbt slozio sam se sa relom na ovoj temi. sta mi bi.. :D Uređeno 17. januar 2016.10 god., autor izmjene: UziceCFC Prijavi
17. januar 2016.10 god. comment_247322 Ne prave sranja igrači kao igrači, već igrači koji su tu a ne bi trebali biti. A to nas opet dovodi na priču o ostavljanju podobnih i prodaji nepodobnih... A opet samo jedan čovjek ima najvećeg udjela u tome, čovjek koji je ovu ekipu i sastavio. Ostavio Oscara, doveo Pedra, prodao Matu i Schurrlea itd. itd., da se ne ponavljamo. Jebo te Pedro, sad ti ne valja a drkao si pet puta na dan kada je počelo povezivanje nas i njega :D Sa ostatkom posta se više manje slažem :D Prijavi
17. januar 2016.10 god. comment_247345 Pa ne kažem da mi ne valja, ja stojim iza svojih riječi da je dobar igrač, međutim kad skontaš ko je otišao da bi on došao čovjek se mora malo zapitat. Prijavi
17. januar 2016.10 god. comment_247426 Ali svi oni komentari kad Jose izjavi zadovoljan sam bodom poslije njegovog odlaska padaju u vodu. Sad Guus kad bi rekao novinaru da je debeli lik koji nema pojma i to bi se podrzalo. Kao sto se podrzava zadovoljstvo jednim bodom. Licemjerstvo se nastavlja Prijavi
17. januar 2016.10 god. comment_247438 Ali svi oni komentari kad Jose izjavi zadovoljan sam bodom poslije njegovog odlaska padaju u vodu. Sad Guus kad bi rekao novinaru da je debeli lik koji nema pojma i to bi se podrzalo. Kao sto se podrzava zadovoljstvo jednim bodom. Licemjerstvo se nastavlja Nemoj porediti Mourinha i Guusa... Mourinho je bio tu 2 i po godine, sastavljao tim, radio sa njima (valjda, mada diskutabilno)... Gus je tu mesec i po dana, dobio tim koji nije birao, pokusava da izvlaci najbolje iz njih posle toga sto smo ih iskopali iz jednog bunara u Londonu. Ne mozes porediti, a jos i nemamo poraz, nemamo ni pobeda, ali bar ne crvenimo :P Prijavi
17. januar 2016.10 god. comment_247463 Nemoj porediti Mourinha i Guusa...Mourinho je bio tu 2 i po godine, sastavljao tim, radio sa njima (valjda, mada diskutabilno)... Gus je tu mesec i po dana, dobio tim koji nije birao, pokusava da izvlaci najbolje iz njih posle toga sto smo ih iskopali iz jednog bunara u Londonu. Ne mozes porediti, a jos i nemamo poraz, nemamo ni pobeda, ali bar ne crvenimo :P Buraz mislim da si ovo napisao jedno 34 puta, svaki put kad čitam tvoj post sadrzi ovu rečenicu :D Prijavi
18. januar 2016.10 god. comment_247470 Buraz mislim da si ovo napisao jedno 34 puta, svaki put kad čitam tvoj post sadrzi ovu rečenicu :D Pa kad stalno porede jednog i drugog, moram pisati :D kada prestane ogranak "Mourinho" da ih poredi, prestajem i ja da pisem. Ali dobro si mi skrenuo, od sada samo copy - paste, da ne pisem kao do sada svaki put :D :D Prijavi
18. januar 2016.10 god. comment_247528 Ne prave sranja igrači kao igrači, već igrači koji su tu a ne bi trebali biti. A to nas opet dovodi na priču o ostavljanju podobnih i prodaji nepodobnih... A opet samo jedan čovjek ima najvećeg udjela u tome, čovjek koji je ovu ekipu i sastavio. Ostavio Oscara, doveo Pedra, prodao Matu i Schurrlea itd. itd., da se ne ponavljamo. Emenalo bi svakako trebao podnijeti isti nivo sikaniranja kao Smorinjo, slazem se. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.