Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Jose Mourinho (2004-2008, 2013-2015, trener)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 7,9 hilj.
  • Pregledi 392,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• TAKTICKI SAVRSENO

• 90 minuta anti fudbala. 1 šut na utakmici, valjanje do iznemoglosti i kako je vrijeme odmicalo sve su manje ambicija imali da napuštaju svojih 30 metara. Matić najbolji u redovima Rome, zatvorio je sv

• On trener a Lampard mu pomoćnik.  E to bi bio troll stoljeća. 

Objavljene slike

Ja koliko znam i koliko se secam nimoga nisam zvao advokatom i nikome nisam avoje misljenje naturao nego sam civilizovano i lepo pisao sa svima, doduse nekada ne na pocetku sa Hazardom, ali to je bilo vise do zbog njegovog nastupa.

Setimo se se Joseovih reci

"Ako zelim da budem jahac, moram li pre toga biti konj"?

Njega je konj zbacio sa sedla zato sto nike znao njime da upravlja. To mu se drugi put vec desava u nepune 3 godine i pitanje je dal je u njemu problem.

A iskreno te rasprodaje i zamene igraca bi se pogotovo bojao, ako uzmemo u obzir koga je prodavao, a koga dovodio.. manje vise prodaje..ali dovodjenje..posebna diskusija, od Salaha, Svarcera pa do Rahmana.

Bojao bi se njegove cistke u ovom stadijumu.

Veliki trener je bio, sada nista.. samo da mu karijera ne bude isto kao i karijera po klubovima kratka, ali dinamitna i uspasna, ali kratka ponavljam.. i da mu ne presudi na kraju klub koji ga je lansirao u zvezde i od kojeg je pokusao da bude veci, da se razumemo Porto je potpalio samo fitilj, ali kod nas je stekao ime i slavu.

Svuda je gubio konce posle druge sezone. To ti je kao sto sada hoce npr Snajdera u ManU da dovede, pravice sve za drugu sezonu i onda pusiona opet.. ovo na osnovu spekulacija.

Jednostavno nije trener za duge staze.

Ako treba da se trci u zid, ima da se trci u zid zato sto je trener tako naredio. On zna zasto je to naredio. Nije posao igraca da razmislja i da kmeci jer zaboga nema motivacije jebene ili se ne slaze sa necim. On je tu da izvrsava.

Ako igracu fali motivacije, sam je kriv. Pored plate, prilike da igras za top klub i podrske sa tribina i jos uz to podrske od trenera sta jos treba jbt?

Apsolutno se slažem, ALI zašto Mou nije potjerao takve igrače? Zašto ih nije poslao na tribine? Zašto su mu Hazard, Costa i Fabregas (koji su okarakterizirani kao glavni pobunjenici) stalno igrali umjesto da ih je posla na tribine i pokaza autoritet? Zašto??

SAF je gađao Bekama i to je to, Murinho se zamjerio sa pola svlačionice, Kraj priče i kraj tog poređenja. 

Možeš prodati jednog igrača, ali kada bi prodavao sve one sa kojima se Mourinho zavadio napravio bi cirkus, ne možeš cijeli tim promijeniti zbog menadžera. 

Nije ni trebalo mijenjati cijeli tim. Vidjelo se kome ne stima i kome se ne svidja da igra pod Joseom. I sad ja treba da podrzavam te igrace koji su radije gubili tekme i nisu se zalagali, samo da bi se trener otjerao. Mars u picku materinu primadone

A iskreno te rasprodaje i zamene igraca bi se pogotovo bojao, ako uzmemo u obzir koga je prodavao, a koga dovodio.. manje vise prodaje..ali dovodjenje..posebna diskusija, od Salaha, Svarcera pa do Rahmana.

Kada on dovodi on obicno pogodi. Ako Emenalo dovodi, to onda bude Djilobodji. Glupo je sto pricamo o "sta bi bilo kad bi bilo".

Treba nastaviti sa ciscenjem u klubu. Da se svi odgovorni likovi stave na stub srama i da se isteraju iz kluba.  Na celu sa Emenalom. Murinjo je odgovoran sto nije bio jaci i pametniji, i on je kaznjen. Samo sto je on imao velike probleme u porodici letos (nefudbalske naravno), tako da njega i razumem, zao mi ga je.

Zao mi je i naseg kluba sto imamo ovakvu upravu i sto cemo najebati u narednom periodu kad se svi rivali pojacaju a mi spadnemo na Alegrija ili Huandea Ramosa.

Emenalo - Kevin de Bruyne

Mourinho - Cuadrado

hehe

Nemojte o njegovim pogođenim transferima tipa Maniche, Wright Phillips, Del Horno, BOULAHROUZ

A imal dobrih igraca koje je doveo? Koji je omjer dobrih/losih kupljenih igraca od strane Murinja?!

Ako je dobar transfer onda je Murinjov, ako nije, onda je Emenalov.

Tako da 100%/0% heehe

Tako da 100%/0% heehe

To mu nesto dodje kao.. ako pobedimo ja sam ih motivisao, ako izgubimo oni me sabotiraju.

Bas bi voleo da vidim koje igrace je Chelsea doveo u njegovom drugom mandati, a koje prodao.

Tako da 100%/0% heehe

To mu nesto dodje kao.. ako pobedimo ja sam ih motivisao, ako izgubimo oni me sabotiraju.

Bas bi voleo da vidim koje igrace je Chelsea doveo u njegovom drugom mandati, a koje prodao.

Tako da 100%/0% heehe

Upravo tako razmislja druga strana. Samo zameni ta dva coveka. Vidis, niko od nas nije potpuno u pravu. Samo sto tvoja strana etiketira drugu i mnogo je bucnija i agresivnija, na nasem forumu.

Kod Murinja je u pobedi uvek bilo MI kao i u porazu. Sustina ratnickog fudbala je u "MI". Kada smo to poceli da gubimo ove sezone, pogubili smo sve konce i otislo je sve u pm. Murinjo takodje nosi deo krivice, niko ne negira to. Samo sto je on jedini kaznjen za svoju gresku. Samo sto navijaci nisu ovce pa valjda nece ostati na tome.

Ne razumem zasto ga i dalje pljujete, pa otisao je! Proslavite to vi eksperti fudbala koji mozete da predvidite sve, pa i godinu dana unapred, ali nemojte vise da trujete atmosferu na forumu. Ni ja necu braniti Murinja jer ga niko nece ni napadati. Moci cemo da diskutujemo o nekim aktuelnim stvarima, a ne o proslosti. Mada na Balkanu imamo obicaj da nam se jebe za sadasnjost i da zivimo u proslosti. Buducnost se i ne spominje kod nas, daleko bilo.

/s

Verovatno ce nam na dalje teci med i mleko. Otisao je onaj koji nas je kocio u napretku, napretku koji jednostavno postoji kod nas, na koji polazemo pravo. Da nije njega bilo na klupi, sada bismo bili 1. na tabeli i aktuelni sampion Evrope. Pa Celzi moze da vodi i ekonom, jer kao sto neko rece na forumu pre neki dan, treneri su precenjeni i velika grupa skupocenih igraca moze da vodi samu sebe. Nema tu egoista, sve su to fine i nesebicne duse koje ne treba niko da zauzda. Nesto kao autopilot.

Mada na Balkanu imamo obicaj da nam se jebe za sadasnjost i da zivimo u proslosti. Buducnost se i ne spominje kod nas, daleko bilo.

Hehe druže, pa onda si ti klasičan Balkanac. Kod Mourinha jedino čega su se advokati hvatali je prošlost. Sadašnjost je bila 15. ili 16. mjesto, a budućnost vjerojatno u Championshipu. A to ipak nije vama advokatima odgovaralo spominjati u raspravama. Samo prošlost - "Mourinho najbolji, Mourinho posebni" i slično, što su sve izjave koje su vrijedile u prošlosti, ne u sadašnjosti, a ni u budućnosti.

Uzice, tebi postao jedini nazovi argument, "tako razmisljaju Balkanci", "primitivni Balkanci", "Sta znaju Balkanci kad Englezi podrzavaju Murinja" i slicno. 

Odmah da ti kazem, najprimitivniji nacin razmisljanja je kada po nekoj etnickoj, regionalnoj ili bilo kakvoj odrednici sudis o ljudima, a ti to konstantno radis. Sta ocekujes, biti na forumu koji se zove Chelsea Balkan i kad god neko kaze nesto sto ti se ne svidja ti se hvatas "Balkanizma", kao da si ti Mongol i potomak Dzingis Kana, a ne isto sto i mi. 

Jadni, od uprave do navijaca. Al najdrazi dio mi je ovaj sto uzice kaze kako nas i ekonom moze voditi i da je to lagan posao koji moze obavljati bilo ko. Sjecam se vremena kad je furank ovdje na forumu hahaha eksperti, daj nam boze pelegrina, genije za mourinhaaa

Zato bi ti Wisey to doveo u red. Otidji do buvljaka po licencu ;)

Ove sezone smo mi iznevjerili i klub i menadzera. -Cesc Fabregas

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.