Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Jose Mourinho (2004-2008, 2013-2015, trener)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 7,9 hilj.
  • Pregledi 392,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• TAKTICKI SAVRSENO

• 90 minuta anti fudbala. 1 šut na utakmici, valjanje do iznemoglosti i kako je vrijeme odmicalo sve su manje ambicija imali da napuštaju svojih 30 metara. Matić najbolji u redovima Rome, zatvorio je sv

• On trener a Lampard mu pomoćnik.  E to bi bio troll stoljeća. 

Objavljene slike

I Pellegrini, sav onakav miran i mlitav uspjece stati na zulj nekom od igraca cim se vezu 2 poraza. Ko god da preuzme ekipu nece docekati ni 3 sezone na klupi.

@ctb

jesam ali ne ispoljavam gde god stignem. proslost je da smo aktuelni sampion engleske. proslost je i da sam juce popio pivo posle vecere. proslost je sve ono sto vidis, jer dok svetlost reflektovana od bilo kog objekta stigne do oka prodje neko vreme i vise nije isto stanje kao onda kada ga vidis. npr. proslost =/= davno

Proslost je Murinjo kao trener Celzija. Smeta mi sto ga neki i dalje pljuju, bez ikakvog povoda i smisla. O tome sam pricao.

Uzice, tebi postao jedini nazovi argument, "tako razmisljaju Balkanci", "primitivni Balkanci", "Sta znaju Balkanci kad Englezi podrzavaju Murinja" i slicno. 

Odmah da ti kazem, najprimitivniji nacin razmisljanja je kada po nekoj etnickoj, regionalnoj ili bilo kakvoj odrednici sudis o ljudima, a ti to konstantno radis. Sta ocekujes, biti na forumu koji se zove Chelsea Balkan i kad god neko kaze nesto sto ti se ne svidja ti se hvatas "Balkanizma", kao da si ti Mongol i potomak Dzingis Kana, a ne isto sto i mi. 

nije to argument jbg. pola stvari koje pisem su neargumentovane i subjektivne. previse se hvatate za izraz "argument" na forumu. ne sudim o ljudima. malo uocavam slicnosti i pravilnosti, imam pravo. sloboda govora ovo ono... Sloven sam kao i svi na forumu. ja tu "vredjam" i sebe ako cemo do kraja. nigde nisam izopstio sebe iz Balkana. a nisam sujetan pa da zaobilazim sebe kad kritikujem skupinu ciji sam clan.

Kolika diskrepancija između onoga što uzice piše i radi. :))

otprilike jedno pricam a drugo radim? gde?

(source: wiki)

jbt ima opcija da odgovorim na vise citata a ne dozvoljava kad stavim 3 citata. pa jbg.

Joj reLo zamisli ovo objaviš na fb pageu, podivljali bi. Ali je živa istina. Mou je pravi peh ove godine xD

qrYJabV.jpg

da li bih preterao kada bih ga i sada odbranio? jer moze da se odbrani :D

Kako se ono kaze, sreca prati hrabre. Murinjo je izgubio srecu kad je izgubio hrabrost tj. muda.

Izgleda da nece u United. Navodno su se neke legende Uniteda pobunile kao npr Charlton cak i Ferguson.

Razlog. Dok je bio u Chelsea, Realu i Interu dao je samo cetvorici klimaca sansu iz mladjih kategorija.

Ovo mi pise jedan navijac Uniteda..

Sad koliko je istina, ne znam, ali ne verujem da lupeta.. tj verovatno prati vesti i ostalo vezano za klub.

Sa druge strane, okrecu se Gvardioli.. tako da mozemo od Gvardiole odustati.

XAVI HERNANDEZ o Murinju:

"He always wanted to win at any price and that shows in the way he goes about things,” Xavi told Record. 

“I respect that philosophy but winning at any cost means you can't stay true to a playing style. 

“For me, the means don't always justify the ends. 

“I have a lot of respect for him, he has achieved great things, but I see football in a different way to Mourinho."

Sta cemo posle svake losije utakmice kod Josea da kmecimo?

Bivsi je sa razlogom. Dovidjenja i prijatno.

Imao je sve da ostane dugo u klubu, nije hteo, ni znao.

To je to. Toliki je cirkus ostavio, a najsmešnije je što će nakon svake slabije partije kukati na njegovoj temi. Najgore što će sve oporavak trajati dosta dugo, tako da ćemo morati da ih istrpimo.

Ma trebaju obje strane da se utisaju.

Dobro je grena rekao, Murinjo je sa razlogom bivsi. Ali nije realno ni da se Gus pravda izrazima kao sto je danas ctb rekao: "Gdje Murinjo prodje tu trava vise ne raste" . 

On je dosao da ispravi stvar a ne da se zadovoljava remijem. Postavio covjek ljestvicu nisko, bitno mu da ne ispadnemo, klepice lovu na kraju sezone i boli ga kurac.

imao sve?

nije hteo?

na ovo ne mogu ni da odgovorim, necu ni da pokusavam.

Ne treba kmecati, bar se u tome slazemo.

Odgovori slobodno.

Imao je sve.. od igraca, od para kako u kesu, tako u igracima. Dovodio skartove.. platu bogovsku, strplenja brdo. Sta nije imao?

Opet da pokrecemo temu Uzice?

Advokati su dok je bio Murinjo i neposredno posle otkaza vrteli pricu da igraci mogu mnogo bolje da igraju ali nece jer ocigledno bojkotuju Murinja da bi dobio otkaz, a sada govore da je Murinjo prosle sezone izvukao maksimum iz svakog igraca i da realno oni ne mogu bolje od ovoga.

Sta je od ovoga zvanicni stav advokatske komore?

To je isto kao kad je i druga strana govorila, vidjet cete kako cemo proigrati odlaskom Murinja pa juce kad nas je United sabio u nas 16-rac krenu prica: Ma ja, Murinjo je ostavio sranje posle sebe, ne mogu odmah i tako dalje...

Apsolutno isto sranje samo drugo pakovanje.

Advokati su dok je bio Murinjo i neposredno posle otkaza vrteli pricu da igraci mogu mnogo bolje da igraju ali nece jer ocigledno bojkotuju Murinja da bi dobio otkaz, a sada govore da je Murinjo prosle sezone izvukao maksimum iz svakog igraca i da realno oni ne mogu bolje od ovoga.

Sta je od ovoga zvanicni stav advokatske komore?

Mislio sam da ga neki bojkotuju (sto i nije nemoguce, jel?), ali sada mislim i da su igraci kurcina i da nam cak ni Murinjo nije mogao pomoci. Hvala upravi jos jednom sto marljivo i ozbiljno radi svoj posao pa smo umesto Stonesa i Pogbe doveli Djilobodjija.

Ne bih da pokrecemo temu o JM opet, molim vas nemojte. Opet cemo se izvrteti, ne u krug, nego u 5 krugova kao uvek sto uradimo.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.