29. decembar 2015.10 god. comment_245782 Moram i tebi Uzice reci i ovu stvar. Ovi igraci nisu mogli zaboraviti igrati preko noci, uostalom i ako jesu, njih je skoro sve Murinjo doveo. On je pravio ekipu po svom ukusu. Ne mozes ocekivati da svake godine mijenjamo po 10 igraca jer je prethodne godine trener izvukao iz njih maximum. Ovdje mnogo stosta ne stima. Od kvazi fudbalera pa i do taktike i pristupa u igri. Prijavi
29. decembar 2015.10 god. comment_245787 Moram i tebi Uzice reci i ovu stvar. Ovi igraci nisu mogli zaboraviti igrati preko noci, uostalom i ako jesu, njih je skoro sve Murinjo doveo. On je pravio ekipu po svom ukusu. Ne mozes ocekivati da svake godine mijenjamo po 10 igraca jer je prethodne godine trener izvukao iz njih maximum. Ovdje mnogo stosta ne stima. Od kvazi fudbalera pa i do taktike i pristupa u igri. Pocinjem da verujem da su stvarno zaboravili kako se igra fudbal. Problem je sto igraci ne sprovode taktiku, cak ni sada kada je Murinjo otisao. Sigurno im Hidink nije rekao "budite sranje danas, odigrajte kao picke". Ne mora visoki presing da se igra. Nije vreme da razmisljamo o lepoti fudbala, to je moglo prosle godine dok smo dominirali. Sada nam trebaju rezultati. Moze i sa povucenom odbranom da se odigra izuzetna utakmica i da se pokupe sva 3 boda. Uz dobro izvodjenje kontri to bi izgledalo i lepo. Ali kada se sprovede u delo. Trenutno igraci igraju kao muve bez glave, kao da su pokupljeni sa ulice. Prijavi
29. decembar 2015.10 god. comment_245788 Jebiga treba proć vremena da se priviknu na činjenicu da im trener ne govori IGRAJTE BUNKER. Sad su oni isprogramirani i kad im se kaže da igraju napadački, oni igraju bunker... Jednostavno bivši trener im je to usadio u DNA i ne mogu preko noći to ostaviti iza sebe. Moguće da su igrači razvili tzv. Štokholmski sindrom, gdje su se identificirali s Mourinhom i njegovim bunkerom i sad jednostavno ne znaju da postoji išta bolje od toga i vjeruju da je bunker jedina ispravna stvar na svijetu. Sve je moguće, jebiga znamo da ih je trenirao psihopata. Prijavi
29. decembar 2015.10 god. comment_245811 A jebote me samo fascinira kako to neki (čitaj. reLo, cae i ta banda :) ) naprave tako prostim. Tipa Mou dođe u svlačionicu, dečki obuku opremu, utakmica u 18:30, a Mou u 18:25 kaže dečki igramo bunker, vidimo se na poluvremenu i kraju utakmice.. Nije to sve tako prosto. Ok, ne sviđa ti se tip igre koji njeguje, ali ne možeš radi toga nečiji trud i rad umanjiti. Ja recimo ne volim Guardiolin stil igre, ali ne poričem da je veliki stručnjak, jedan od najboljih sigurno, ali mi se ne sviđa i ok. Mrzim kad netko napiše za te pare mora postavit igru da zabijemo 10 komada. Po tome ispada da treneri ništa ne rade. Pa nije to kao po lokalnim klubovima gdje smo mi svi većinom igrali pa trener osmisli neki trening preko tjedna i onda na dan utakmice kaže sastav i par riječi. Ovdje se priprema utakmica do zadnjeg detalja, priprema se za nju od kad završi prijašnja. Jel vam ne padne nekad na pamet da recimo igrači nisu to odradili kako im je rečeno? Sam Demba je rekao da je igranje pod Joseom jako zahtijevno. Dakle ne može svatko odraditi taj posao koji se od njega traži. Možda ih je on za svoj način igre prošle sezone stvarno digao iznad mogućnosti. Ono što ja želim reći NIJE SVE TAKO JEDNOSTAVNO! Molim vas poštujte svačiji rad makar vam se ne sviđao, pa i pokudite ako treba, ali nemojte tjednima kasnije pričati o tome. Otišao je, zahvalite mu za sve dobro što je napravio za klub (a napravio je dosta toga) i doviđenja. Okrenite se budućnosti i stvarima koje nam dolaze. Idemo po prvu pobjedu u novoj godini!! :D :zastava: :sal: :sal1: :sal2: Prijavi
30. decembar 2015.10 god. comment_245842 Mikel potvrdio ono što svi, osim advokata, znaju Vezni igrač Chelseaja John Obi Mikel prvi je javno izjavio kako je odlazak menadžera Josea Mourinha bio pravi potez za klub. Poslije smjene Portugalca na klupu Plavaca je privremeno sjeo Guus Hiddink, te je zabilježio pobjedu nad Sunderlandom (3:1) i dva remija, protiv Watforda (2:2) i Manchester Uniteda (0:0). "Atmosfera u svlačionici je bolja poslije Mourinhove smjene. Sada je sve uredu i nadam se da ćemo krenuti sa boljim rezultatima. Jose je odličan stručnjak, ali nije uvijek takav čovjek", izjavio je Mikel. Mikel je dodao kako, taktički gledano, novi menadžer nije puno promijnio. "Hiddink nije puno stvari promijenio. Nismo bez razloga u donjem dijelu tabele i jasno nam je da ne možemo napraviti čudo. Ipak, napravili smo pomak i tri utakmice nismo izgubili".Source: http://chelseabalkan.com/index.php/201512305750/vijesti/izjave-i-intervjui/atmosfera-u-svlacionici-je-bolja-bez-mourinha.html Prijavi
30. decembar 2015.10 god. comment_245850 A sto izvrcete rijeci i dodajete nesto sto nije receno? Jedan dio izjave ste sami vi pridodali, ili ti ko vec, a znamo svi i koji je to dio. I potvrdio je samo da su se igraci okrenuli protiv njega, sto smo i prije konstatovali, i sto je bio jedan od razloga ovosezonskog kraha pod Joseom. I cuj advokati, taj epitet bi prije trebao pripasti tvoji istomisljenicima ovde, kad listam forum sve vise primjetim da su iskakali mjesecima iz vrece na "svaku" nekoga ko i malo trezvenije razmislja u vezi sa ovosezonskom situacijom. Prijavi
30. decembar 2015.10 god. comment_245851 Dobio malo sanse kod Gusa i odmah mu bolje. Logicno. Bice nama bolje kad umjesto Mikela dodje neko bolji. :)Poslano sa mog SM-G900F koristeći Tapatalk Prijavi
30. decembar 2015.10 god. Autor comment_245852 Rekao je: Trenerske kvalitete neosorne, ljudske da. Nista nije slagao. Prijavi
30. decembar 2015.10 god. comment_245853 Rekao je: Trenerske kvalitete neosorne, ljudske da. Nista nije slagao. Bas tako, samo je rekao da nije odlican covjek kao sto je trener. Prijavi
30. decembar 2015.10 god. comment_245868 Kakva sprdnja plačem HAHAHAHHA Ibis Sport Club, a Brazilian team based in Recife, have published a letter to the former Chelsea manager outlining their proposal, which includes a food hamper as his monthly salary and bonuses for every game he loses.And if that doesn’t sway Mourinho, there’s also the clause that he will be sacked if he manager to guide the team to a title win.If you hadn’t already guessed, Ibis’ offer is a joke which was made on December 28 - other wise known as 'Dia de los inocentes’, the equivalent to April Fool's Day. Prijavi
30. decembar 2015.10 god. comment_245870 Čujem samo kmečanje od još jednog Mourinhovog advokata :D Prijavi
31. decembar 2015.10 god. comment_245874 Sramno prenosenje izjave. Propaganda jebena. Dislajkujem stranicu konacno, ionako nista korisno ne moze da se nadje tamo. Prijavi
31. decembar 2015.10 god. comment_245878 Sramno prenosenje izjave. Propaganda jebena. Dislajkujem stranicu konacno, ionako nista korisno ne moze da se nadje tamo. kme kme kmeeeeee Prijavi
31. decembar 2015.10 god. comment_245879 Sa The Guardiana naslov: Mikel John Obi: Chelsea happy under Guus Hiddink after Mourinho's exit Mikel John Obi says the atmosphere at Chelsea is good after José Mourinho was sacked as manager and replaced by Guus Hiddink. Kako to ReLo vidi : Mikel: Atmosfera u svlačionici je bolja bez Mourinha Šta je ustvari rekao Mikel: “I think the atmosphere was fine, always fine but we just weren’t getting the results, I don’t know what it was,†he said. “José is a fantastic manager and he will always be a fantastic guy..." http://www.theguardian.com/football/2015/dec/29/mikel-john-obi-jose-mourinho-guus-hiddink-chelsea Prijavi
31. decembar 2015.10 god. comment_245880 Ja sam samo kopirao članak s klixa, na dnu istog je uredno naveden i linkovan izvor tako da ne znam u čemu je problem. Prijavi
31. decembar 2015.10 god. comment_245881 Problem je u tome što mediji pišu ono što će ljudi žele čuti, isto kao što i ti to radiš. Već sam prije dosta dugo vremena dao jednu opasku u temu predviđenu za to, previše izvlačiš riječi iz konteksta i smetaju me oni subjektivni komentari na faceu iznad članka. Nije problem reći svoje mišljenje, ali mislim da bi trebao biti profesionalniji što se toga tiče jer tu ne piše tvoje ime nego ime navijača Chelseaja s balkana. Ovo je moja sugestija koju ti možeš i ne moraš prihvatiti. Prijavi
31. decembar 2015.10 god. comment_245893 Istini za volju reLo, ali na FB stranici moras biti objektivniji i iskreniji. Shvatam da ti je bitno otvaranje stranice, ali isto tako zbog cesto neistinitih članaka, ljudi će i prestati "klikćati". Ako vec nisi siguran u neku vijest, nemoj ni objavljivati. Prijavi
31. decembar 2015.10 god. comment_245895 https://twitter.com/Agent_Edward/status/681514786677501952 Prijavi
31. decembar 2015.10 god. comment_245913 Jose Mourinho tells Real Madrid he's 'not interested' in returning http://www.independent.co.uk/sport/football/european/jose-mourinho-tells-real-madrid-hes-not-interested-in-returning-a6791836.html Prijavi
31. decembar 2015.10 god. comment_245915 Da kažem neki svoj stav, napisao sam ranije da Jose mora otići i to je bilo evidentno već par mjeseci i na kraju se upravo to desilo, to ću ovjde napisati bez ikakvih problema ali kada me neko sa strane pita sigurno neću pljuvati po Mourinhu, čovjeku koji nam je toliko toga dobrog donio i kojeg smo do prije par sezona svi prizivali nazad u klub. Neću oplesti po legendi kluba, najvećem treneru koji nas je vodio i koji je toliko omiljen na Bridžu, čovjeku koji se poistovjetio sa klubom koji je sinonim sa Chelsea. Moj subjektivni osjećaj je taj da kada se pljuje po njemu i kada se osporavaju njegovi uspjesi što se ovdje stalno radi da se pljuje po Chelseaju. Kažem već Jose jeste uprskao mnogo stvari u drugom mandatu i sa razlogom je bivši ali opet ponavljam on je dio ovog kluba i uvijek će biti. Dugo je biio njegov duh nad Bridgeom i stalno smo ga prizivali a sada vodstvo ove stranice na fb strani i na forumu pljuje po njemu, pa ljudi moji ne mogu 4 neuspješna mjeseca da izbrišu sve dobro što je uradio, sve upsjehe, sve uspomene. Jedno je bilo pljuvati po Torresu koji je bio najveći parazit ovoga kluba u istoriji iako mi ni to nije bilo pametno ali ovo što se sada radi je po meni neshvatljivo i ozbiljno šteti samom portalu i forumu. Kao drugo to što ljudima koji nisu protiv Josea ljepite etikete advokata je toliko patetično da to ne želim komentarisati, prosto se ne da pravo drugom mišljenju da se izjasni već se odmah okarakteriše kao advokat. Kao hijene kreneta na nekoga ko ima drugaćiji stav. Još samo želim reći da navijaći u Londonu nisu ovce, to je sigurno, bar ne veće od vas. Ne slažem se sa žvižducima ali navijači nisu glupi zato što vole Josea. On je ovjde ostavio neobrisiv trag. Prijavi
31. decembar 2015.10 god. comment_245916 Pljuvanje po Mourinhu na fb stranici i portalu prestalo nakon utakmice protiv Watforda, dakle prije 5 dana, međutim advokati se javljaju iznova i iznova i iznova... Vjerovatno koristite internet explorer pa vam kasni 5 dana. Prijavi
31. decembar 2015.10 god. comment_245918 Eto sad i meni priljepite tu etiketu. Ne može isti tretman imati Jose Mourinho i Fernando Torres. Prijavi
12. januar 2016.10 god. comment_246626 Opa evo reLo 12 dana izdrzao da ne misli o Joseu :D Ocigledno je da smo dozivjeli pozitivnu promjenu, ali svi su ismijavali kad je ovaj covjek pricao o kvaliteti pojedinih igraca. Uostalom vidi se sad... hahaha jebem ti sve ba, najbolje bi bilo zakljucat i mili moj sretno :D Prijavi
16. januar 2016.10 god. comment_247153 Murinjo nam se smije. Zao mi je sto bam sljedece sezone nece biti trener. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.