Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Jose Mourinho (2004-2008, 2013-2015, trener)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 7,9 hilj.
  • Pregledi 392,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• TAKTICKI SAVRSENO

• 90 minuta anti fudbala. 1 šut na utakmici, valjanje do iznemoglosti i kako je vrijeme odmicalo sve su manje ambicija imali da napuštaju svojih 30 metara. Matić najbolji u redovima Rome, zatvorio je sv

• On trener a Lampard mu pomoćnik.  E to bi bio troll stoljeća. 

Objavljene slike

Eto vam ga vas Murinjo jedan od nas,ne zbog toga sto hoce da preuzme Junajted nego zbog pristupa  koji bi negovao mozes odamh da izvuces zakljucak da nas je tretirao kao mali klub.

EH 10 je jedan veoma ozbiljan i pametan dečko, vidi se po postovima. A to što udara tačno u sridu i što izaziva vaše kmečanje nije njegov problem :D

Advokat fala sto me zastupas na pravi nacin:)

Ne mogu oni to da razumeju,morali bi prvo da imaju Perceptivnu moc.

EH10 jedva docekao nesto ovako da moze likovati. Ja mislim da on ima nekih 14. godina.

Ti mislis? To je lepo,samo je ruzno,sto su ti misli umerne k'a krivom putu,omasio si rutu.

Ali 6 strana teksta. Prosto obozavam likove koji smisljaju ovo. Kreativni su, mora se priznati. Pa jebemu mater nije on filozof i ideolog nego fudbalski trener (najbolji).

Mnogo prozaicni,mediokriteta koji pokusavaju da izvade kofu vodi iz praznog bunara,nastavite mozda i zavatite neku kofu te "vode",a onda sibirsko ledeno otreznjenje...

Tako uvek biva kad se covek probudi,prvo sto kaze ovo je bio samo jebeni san!

Izbor je san ili java,ti biras sta je tvoja hrana.

Jedan Murinjo moli za posao pismom od 6 strana. Znaci 6. Genijalno, malo mi cak lici i na one Caetove fore kada ubaci stotinu detalja i valjas se od smeha bas zbog tih detalja. :)

Eto vam ga vas Murinjo jedan od nas,ne zbog toga sto hoce da preuzme Junajted nego zbog pristupa  koji bi negovao mozes odamh da izvuces zakljucak da nas je tretirao kao mali klub.

Najbolje da nas sa foruma pita koga da preuzme, najbolji je trener na svijetu i vodit će najveće klubove. Donio nam je tri naslova prvaka i nije dovoljno dobar, pa nek nam bude. Ne vjerujem da bi on ikoga trebao moliti za posao, ako preuzme United, želim mu sve najbolje, napravit će čuda za razliku od Van Gaala kojem su zabranili da dovodi igrače u ovom prijelaznom roku. Žalit ćemo za njim

Mnogo prozaicni,mediokriteta koji pokusavaju da izvade kofu vodi iz praznog bunara,nastavite mozda i zavatite neku kofu te "vode",a onda sibirsko ledeno otreznjenje...

Tako uvek biva kad se covek probudi,prvo sto kaze ovo je bio samo jebeni san!

Izbor je san ili java,ti biras sta je tvoja hrana.

Moje bogato zivotno iskustvo me je naucilo da kada polupismen covjek etiketira neistomisljenike pogrdnim rijecima, taj je sigurno uskogrudnih shvatanja, bez zivotnog iskustva, ucahuren u sumornoj okolini koja ga je oblikovala tako prostog i osudjujuceg duha, nedoraslog diskusiji vec samo nipodostavanju sto Vi cinite na skoro svakoj temi.

Mudri Konfucije je kazao: "Veliki je covjek uvijek spokojan; mali je covjek uvijek razdrazljiv,"

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.