27. novembar 2015.10 god. comment_242556 Pravo stanje stvari je da Murinjo ne ide nigde jer tako zele igraci, uprava, strucni stab, cistacice i ceo Stamford Bridge. Prijavi
27. novembar 2015.10 god. comment_242559 Nije valjda idol zaposlio svoju ženu na mjesto čistačice.. Prijavi
27. novembar 2015.10 god. comment_242572 eo amo da ja buden ravnoteza na forumu ja smatram da je mourinho potreban chelseju, zasto mi ne bi igrali na svoj nacin dok drugi gaje napadacki fudbal tike take i te pizdarije, zasto mi ne bi igrali na kontre i muski? sve bi to bilo lijepo da ova sezona nije pokazala da nesto ne valja tu br 1 ne mozemo sastavit kontru br 2 slabi smo u duelima br 3 obrana je u kolapsu tako da ako mou nesto ne promjeni trebalo bi doc do raskida ugovora ja sam osoba koja voli takticki savrseno momcad pa makar 1-0 pobjedi nego ovo sta je nama ove sezone, nzna se di ko stoji nit istza prosle sezone smo upozoravali da nan je bunkera dosta jer i tu bi se zatvorili pa popili golove pa koji k se igra bunker ako tie obrana rasulo a to je specialnost mourinha koji u 3 god nista nie napravia s obranon,,,,,, Prijavi
27. novembar 2015.10 god. comment_242577 zasto mi ne bi igrali na kontre i muski? br 1 ne mozemo sastavit kontru Crve, postavio si pitanje i dao odgovor, nema tu mnogo filozofije, to je naša realnost, sve ostalo nije nikakva ravnoteža na forumu već prodavanje magle. To je isto kao da neko napiše ovako.. Zašto ja ne bi svakih mjesec dana mijenjao auto? br 1 nemam položen vozački ispit Prijavi
27. novembar 2015.10 god. comment_242608 Mourinho će prilagoditi ekipu sebi i riješiti se igrača koji su došli prije njega i ne odgovaraju mu. I opet će sve biti u redu. Istina je jedino da nam je ekipa puno poluigrača, izuzev možda 4-5 prvotimaca. Imaš moju dozvolu da se uvrediš. Ovaj post odiše tolikim neznanjem da bi trebalo da te je samog sebe sramota. Prijavi
28. novembar 2015.10 god. comment_242610 Mene je sramota kada neko napiše ovakav odgovor i lično uvrijedi forumaša. Ne znam zašto pokušavaš poniziti nekoga takvim stavom. Svačije mišljenje se treba poštovati. Zar misliš da si iznad nekoga ako imaš drugačije mišljenje? Zašto bi tvoje bilo uvaženije od nečijeg drugog?Ovaj tvoj odgovor forumašu ima samo jednu skrivenu rečenicu a ona glasi "TheSpecialOne, glup si i nemaš pojma".Barem budite direktni u svojim komentarima. Sent from my SM-G900F using Tapatalk Prijavi
28. novembar 2015.10 god. comment_242613 Whisper je prvi pokleknuo pred cinjenicama, nije izdrzao i krenuo je u vredjanje. Vidi se po vasim komentarima da vam je suplja ta anti-Murinjo prica. Izgubite sve bitke i argumente pa onda vredjate, i to otvoreno, direktno. Idete u rat koji ne mozete dobiti. Smirite se, Murinjo ostaje. Roman bi se slozio sa mnom da je online. Prijavi
28. novembar 2015.10 god. comment_242618 Mišljenje /=/ puko neznanje zasnovano na željama i pozdravima. Prijavi
28. novembar 2015.10 god. comment_242624 Mene je sramota kada neko napiše ovakav odgovor i lično uvrijedi forumaša. Ne znam zašto pokušavaš poniziti nekoga takvim stavom. Svačije mišljenje se treba poštovati. Zar misliš da si iznad nekoga ako imaš drugačije mišljenje? Zašto bi tvoje bilo uvaženije od nečijeg drugog? Ovaj tvoj odgovor forumašu ima samo jednu skrivenu rečenicu a ona glasi "TheSpecialOne, glup si i nemaš pojma". Barem budite direktni u svojim komentarima. Sent from my SM-G900F using Tapatalk Ti si poslednji koji sme ikome da drži predavanje, gospodine Vikipedija. Prijavi
28. novembar 2015.10 god. comment_242637 Crve, postavio si pitanje i dao odgovor, nema tu mnogo filozofije, to je naša realnost, sve ostalo nije nikakva ravnoteža na forumu već prodavanje magle. To je isto kao da neko napiše ovako.. Zašto ja ne bi svakih mjesec dana mijenjao auto? br 1 nemam položen vozački ispit king jebo te procitaj sta san napisa kazen da bi volia takav nogomet da igramo no dae problen da mi to ne igramo ili lose igramo Prijavi
28. novembar 2015.10 god. comment_242650 Ja još uvijek očekujem da će mu sutra biti posljednja utakmica na klupi... Jer sutra je već 14. kolo, ako 14 bodova zaostaješ za 4. a u kurčevoj si formi šta možeš očekivat? Prijavi
28. novembar 2015.10 god. comment_242651 Dakle ovako: Murinjo prodaje: Matu, KDBa, Luiza, Šurlea, Lukakua, Čeha.... Dovodi: Viliana, Begovića, Luisa, Remija, Falkaa, Pedra, Kvadrada, Salaha, Matića, Fabregasa, Kostu, Rahmana... Onda prodaje Luisa, jer se valjda nije uklopio u ulogu grejača klupe od 25 miliona evra. Prodaje Salaha i Kvadrada, jer se nisu nametnuli, a zajedno nisu 10 startova sastavili, dok je recimo Viliana čekao 2 sezone da proigra. Sada mu ne valjaju Kosta i Matić, koje je on tražio i Oskar kojeg je birao ispred Mate i KDBa. Rahman, novi levi bek od 25 miliona, nije 5 utakmica odigrao, a došao kao zamena za Luisa. Imao je odobrenih 150 miliona evra za Pogbu i Stounsa. Ok, nije kriv što su nas ispalili, ali za polovinu te sume je mogao dovesti pristojne alternative, ali nije. Zalepio se za njih ko onomad za Runija, i u sva tri slučaja nije ništa postigao. I zbog toga ispašta klub. Evo već je treća sezona kako on sastavlja ekipu, i za to vreme uspeo je da osvoji JEDNU titulu. A to je mogao i sa igračima koje je zatekao. Igrači koje je sam birao mu sada nisu dobri. Ok, neka rasproda i njih, ali šta mislite, koliko vremena će trebati da njihovim zamenama nađe mane? Sezona, dve, tri? Koliko puta treba još da gledamo nemoć i nepostojanje bilo kakve taktičke postavke na terenu? Prijavi
28. novembar 2015.10 god. comment_242657 [quote name="Whisper FMP" post="242624" timestamp="1448712160"] Ti si poslednji koji sme ikome da drži predavanje, gospodine Vikipedija.[/quote]Ne držim predavanja samo skrećem pažnju da poštuješ drugačija mišljenja a ne da misliš da se samo tvoje treba uvažavati Činjenice su činjenice pa makar bile napisane i na Wikipediji. ------- Jose Mourinho believes Eden Hazard does not have the ability to become Chelsea’s regular No.10 and says Deco and Wesley Sneijder are the two “perfect†players who can fulfil that role. The Belgium international has asked the Chelsea manager about changing from the left flank to a central role, and although he was tested in that position against Stoke City and Norwich, last season’s PFA player of the Year was used on the left in Tuesday’s 4-0 victory over Maccabi Tel Aviv. When he was asked if Hazard could thrive in that role in the long term, Mourinho replied: “As a number 10? I don't think so. “We have different concepts of number 10, me and him. “For me a number 10 does a lot of things, with the ball and without the ball. So for me a number 10 is a very special player in my team. “With a system of two midfield players and one number 10, I demand a lot from a number 10. “I like a number 10 to score goals. I like a number 10 to get in the box. I like a number 10 to score goals like Oscar's against Maccabi Tel Aviv. “A number 10 for me is an eight-and-a-half when the team loses the ball, and the number 10 is a nine-and-a-half when the team has the ball. “Who is my perfect number 10? Wesley Sneijder and Deco. Because they could defend, get in the box and finish goals? Yes.†Sent from my SM-G900F using Tapatalk Prijavi
29. novembar 2015.10 god. comment_242660 Hazard je tata za Oscara u svakom smislu osim defanzive, tako da u prijevodu ovo bi znacilo - ne igras dovoljno dobro odbranu pa te ne mogu staviti tu, manje si stetan na krilu. :D Ne znam da li je upoznat gosn Mourinho da je Eden vodio Lille do titule i dva puta bio najbolji igrac francuskog prvenstva upravo sa pozicije 10-ke. Prijavi
29. novembar 2015.10 god. comment_242661 Dakle ovako: Murinjo prodaje: Matu, KDBa, Luiza, Šurlea, Lukakua, Čeha.... Dovodi: Viliana, Begovića, Luisa, Remija, Falkaa, Pedra, Kvadrada, Salaha, Matića, Fabregasa, Kostu, Rahmana... Onda prodaje Luisa, jer se valjda nije uklopio u ulogu grejača klupe od 25 miliona evra. Prodaje Salaha i Kvadrada, jer se nisu nametnuli, a zajedno nisu 10 startova sastavili, dok je recimo Viliana čekao 2 sezone da proigra.Sada mu ne valjaju Kosta i Matić, koje je on tražio i Oskar kojeg je birao ispred Mate i KDBa. Rahman, novi levi bek od 25 miliona, nije 5 utakmica odigrao, a došao kao zamena za Luisa.Imao je odobrenih 150 miliona evra za Pogbu i Stounsa. Ok, nije kriv što su nas ispalili, ali za polovinu te sume je mogao dovesti pristojne alternative, ali nije. Zalepio se za njih ko onomad za Runija, i u sva tri slučaja nije ništa postigao. I zbog toga ispašta klub. Evo već je treća sezona kako on sastavlja ekipu, i za to vreme uspeo je da osvoji JEDNU titulu. A to je mogao i sa igračima koje je zatekao. Igrači koje je sam birao mu sada nisu dobri. Ok, neka rasproda i njih, ali šta mislite, koliko vremena će trebati da njihovim zamenama nađe mane? Sezona, dve, tri?Koliko puta treba još da gledamo nemoć i nepostojanje bilo kakve taktičke postavke na terenu? gde si procitao da mu ne valjaju kosta i matic? daily mail? trece oko? gde si procitao da mu je bilo odobreno 150m (pazi, i broj se zna jbt)? kurir? sportske.net? ovo poslednje me iznerviralo malo. sa takvim razmisljanjem ne bih gledao Celsi. gledao bih snimke mucenja i izvrsenja smrtnih kazni. ta nemoc. to. aaaaaaaaaaaaaa Prijavi
29. novembar 2015.10 god. comment_242663 Hazard je tata za Oscara u svakom smislu osim defanzive, tako da u prijevodu ovo bi znacilo - ne igras dovoljno dobro odbranu pa te ne mogu staviti tu, manje si stetan na krilu. :DNe znam da li je upoznat gosn Mourinho da je Eden vodio Lille do titule i dva puta bio najbolji igrac francuskog prvenstva upravo sa pozicije 10-ke. Upravo je po njegovom opisu Hazard taj igrač ali eto, neka bude kako on misli. Oscar nije ni blizu 10ke kakav nama treba. Zabio jedan gol i sad ga hvali. Gdje je bio godinu dana na poziciji desetke. Sent from my SM-G900F using Tapatalk Prijavi
29. novembar 2015.10 god. comment_242664 sta znaci ova izjava (1) Mourinho straightforwardly explaining his system and why Hazard doesn't fit the #10 role within that system (2) Mou using the media to publicly challenge Hazard to expand/shift his playing style if he wants that position (3) neither and both and sending signals to Pochettino or something. ukraden komentar sa fb. jos jedan razlog zasto mislim da je Mou najbolji. Prijavi
29. novembar 2015.10 god. comment_242666 (4) jednostavno je šupak koji je navikao javno kritikovati igrače. Prijavi
29. novembar 2015.10 god. comment_242667 A mozda bespotrebno sere po igracu koji mu je donio jedini uspjeh u zadnje 4 sezone, ukljucujuci ovu? A ne sere po nekim drugim igracima. Da, sigurno je zato najbolji. Covjek koji je htio graditi ekipu oko Oscara, cak jedna od prvih izjava bila da ce on biti njegova 10-ka. A Oscar kurko od igraca ispade, odigra par tekmi pa se izgubi na pola sezone, onda vazda mu alibi trazili da igra puno utakmica za Brazil i evo sad kad ovo ljeto nije igrao a opet nista specijalno ne pokazuje konacno i to pada u vodu. Cak ga je bezmudi Willian presisao i postao bolji s vremenom dok ovaj stagnira. A Mourinhova 10-ka, heej :D Prijavi
29. novembar 2015.10 god. comment_242669 Mi koji napadamo smora smo licemeri, dok je on prošle sezone izjavio da je Hazard bolji od Ronalda, a sada mu ne valja, bolji su mu Sneijder i Deco. Prijavi
29. novembar 2015.10 god. comment_242670 Realno, Hazard nije desetka i to nije neka mudrost, kao ni to da nije timski igrač. Kad smo kod najboljih igrača francuske lige, bio je i Essien pa je puno više davao za ekipu. Oscar je smeće od igrača. Nemamo desetku, Sneijder će vjerojatno doći i to pozdravljam, tehnički jako dobar igrač i zahvalan veznjak, space shuttle za Oscara. Fabregas je zasićen nogometom i osvojio je sve živo, ne mogu ga kritizirati. Uz "Mourinhovu desetku" bi još i Lamparda stavio kao primjer igrača, najbolja osmica i desetka u jednoj osobi koju sam gledao. Sad kad vidim koliko se jedan Costa ne trudi, što zbog kila viška, što zbog gubljenja vremena na terenu, nijedan trener to ne bi trpio, lik je propao. Netko reče 150 milijuna za Pogbu i Stonesa, malo sutra. Zna se tko je doveo Begovića, Pedra i ostale krampove a prilično sam siguran da nije Mourinho. Ja sam i dalje za remont ekipe, tako smo došli do back to back titule u prvom mandatu i očito je da to radi. Ima puno prostora za promjene, obrana nam je kritična, nakon toga desetka i napadač. Abramovič ne smije ponovit grešku kao u ovom prijelaznom roku i voditi računa o FFP. Ako mogu United i City trošiti, možemo i mi. Prijavi
29. novembar 2015.10 god. comment_242675 Realno, Hazard nije desetka i to nije neka mudrost, kao ni to da nije timski igrač. Kad smo kod najboljih igrača francuske lige, bio je i Essien pa je puno više davao za ekipu. Oscar je smeće od igrača. Nemamo desetku, Sneijder će vjerojatno doći i to pozdravljam, tehnički jako dobar igrač i zahvalan veznjak, space shuttle za Oscara. Fabregas je zasićen nogometom i osvojio je sve živo, ne mogu ga kritizirati. Uz "Mourinhovu desetku" bi još i Lamparda stavio kao primjer igrača, najbolja osmica i desetka u jednoj osobi koju sam gledao. Sad kad vidim koliko se jedan Costa ne trudi, što zbog kila viška, što zbog gubljenja vremena na terenu, nijedan trener to ne bi trpio, lik je propao. Netko reče 150 milijuna za Pogbu i Stonesa, malo sutra. Zna se tko je doveo Begovića, Pedra i ostale krampove a prilično sam siguran da nije Mourinho. Ja sam i dalje za remont ekipe, tako smo došli do back to back titule u prvom mandatu i očito je da to radi. Ima puno prostora za promjene, obrana nam je kritična, nakon toga desetka i napadač. Abramovič ne smije ponovit grešku kao u ovom prijelaznom roku i voditi računa o FFP. Ako mogu United i City trošiti, možemo i mi. Gloryhunter. Prijavi
29. novembar 2015.10 god. comment_242676 Još samo fali da kaže da smarač nije za Oskara rekao da je njegova desetka. :D Prijavi
29. novembar 2015.10 god. comment_242678 Hazard je definicija timskog igraca, cak ogroman broj ljudi i govori da treba nekad biti vise sebican i sam zavrsavati akcije.Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.