Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Kevin De Bruyne (2012-2014, 9 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,2 hilj.
  • Pregledi 74,2 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Havertz bi i njih uspio ugušiti

• 100 asistencija u PL, od toga 99 za City i 1 za Chelsea. Šteta što ne igra odbranu, bio bi legenda Chelseaja.

• Zamisli da si tamo nekad imao KDBa i Hazarda ili sa Matom čak ili sad sa Kanteom...

Pa bilo je jasno oduvijek da je igračina. No ne treba sada žaliti za njim. Treba se pobrinuti da u budućnosti opet ne ponovimo istu grešku s nekim drugim igračem.

Drugim riječima otpustiti Mourinha. Tako vam je to.

Pa kod Mourinha jel pokazuješ male znakove kreativnosti i ofanzivnog fudbala, odmah ideš prvo na klupu pa onda na transfer listu.

Kad su Mourinha pitali za idealnih 11, stavio ÄŒecha i 10 Gatussa.

a onda usput osvojio pune vitrine pehara i medalja :D

• 4 sedmice kasnije...
  • 1 mjesec kasnije...
  • 1 mjesec kasnije...

Ni sada mi nije jasno kako smo njega (i Matu) prodali, a ostavili Oscara...

Greska veka je bilo to.

Ovaj igrac je prodan zbog para i nista vise.A tako dobro igrao na pripreme pred sezona.

• 6 mjeseci kasnije...
Koja igracina, tacno place mi se kad znam da je zbog kretena napuszio nas klub, ovako je kod nas mogao kidat..

Posle Hazarda rekao bih najbolji igrac lige.

Jest nas Mourinho zajebao što se riješio ovog momka jer po njemu "ne igra dobro obranu". Nek je Mou prodao i njega i Matu koji nam je dvije godine bio najbolji igrač službeno, a ostavio vječitog talenta Caspera Oscara.

Uff sta bi im tek Salah uradio kad se cak i KDB koji je oteran zbog Salaha ovako popisao po njima
Da se objasni jos jedanput.
Murinjo NIJE oterao De Bruinea. Ovaj je hteo da ima garantovano mesto u startnoj postavi, koje Zoze nije hteo da mu obeca, sto i nije realno za igraca koji tek treba da se dokaze u klubu.
Ista stvar kao sa Lukakuom, obojica su hteli garancije da ce biti starteri, posto ih nisu dobili, zatrazili su da odu. Klub je hteo da zadrzi obojicu.

Nisam očekivao da ti nasedneš na tu priču kad dobro znamo da je individualac nesposoban da rotira igrače, De Bruyne nije ni na klupi sedeo u većini utakmica, čak i protiv ekipa poput Steue, Bazela i Šalkea je dobijo minute na kašičicu.

U prvoj utakmici on je asistirao, nakon toga je misteriozno nestao.

Igi objasnio.ne mogu da vjerujem da neko misli da kmecavac nije kriv za odlazak mnostva fantasticnih mladih igraca, koji da su ostali, sada bi cinili mozda i najjaci tim u evropi.

Nisam očekivao da ti nasedneš na tu priču kad dobro znamo da je individualac nesposoban da rotira igrače, De Bruyne nije ni na klupi sedeo u većini utakmica, čak i protiv ekipa poput Steue, Bazela i Šalkea je dobijo minute na kašičicu.

U prvoj utakmici on je asistirao, nakon toga je misteriozno nestao.

Ti bar znas da ga cu ja poslednji da ga branim(ostali me ne zanimaju).

Znam da je bilo reci o tome da je trazio vecu minutazu da ne bi propustio Svetsko prvenstvo. Posle sam i prestao da pratim.. 

• 2 sedmice kasnije...

https://twitter.com/HLNinEngeland/status/777417125426294784?ref_src=twsrc%5Etfw

CgtxPZKWgAA_0e_.jpg

Ko je ovde lud? Oj živote... :((

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.