Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Kevin De Bruyne (2012-2014, 9 nastupa)

Istaknuti odgovori

momak je odlicno startovao, ali da bi se dokazao moras igrati vise, a ne neigrati i onda dobiti protiv nekog Swindona, ne znam da je iko dobro odigrao protiv treceligasa

nadam se da je samo za ovaj put da ga prebacuje u u21 ekipu, jer da sam ja na njegovom mjestu ja bih otisao, dosta ga klubova zeli

ista i situacija sa willianom, momak mora igrati, ali pored ovoliko igraca samo Oscar i Hazard su se naigrali i niko vise

Mourinho sere dosta

• Odgovori 1,2 hilj.
  • Pregledi 74,3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Havertz bi i njih uspio ugušiti

• 100 asistencija u PL, od toga 99 za City i 1 za Chelsea. Šteta što ne igra odbranu, bio bi legenda Chelseaja.

• Zamisli da si tamo nekad imao KDBa i Hazarda ili sa Matom čak ili sad sa Kanteom...

Imao je par tekmi i igrao ispodprosječno, nije ga Mou zauvijek izbacio iz tima, bit će prilika, bez brige. Uostalom, vidio je kako se Mata vratio, tako će i on.

ne verujem nešto da će sve to lepo da se završi,al ajde

imamo i previše igrača koji pokrivaju iste pozicije,svi su mladi i svi bi u prvu postavu a da ne pominjem igrače na pozajmici i igrače u mladom timu

nema teorije da svi oni budu srećni i zadovoljni,negde to mora da pukne a i šta se pa mata vratio,ubacio jednu loptu i tolko,sledeću može i on da kiksne i ajmo sve ponovo

trebaju nam i igrače koji su spremni da greju klupu,ne možeš ti da nagomilas ceo tim sa prvotimcima

taj kdb da sedi i da igra svaku 3 utakmicu neće a ako je pametan da ode lepo u borusiju i da uziva

Eno Bremenov sportski direktor se je vec oglasio medijama da ce u zimskom prelaznom roku krenuti u akciju da vrate KDBa, ukoliko ovaj bude nezadovoljan u Cheleeau

"Boricu se za mesto u timu" -KDB  

Pa naravno da ces se boriti neces skinuti gace i plakati. Ajde grizi i kidaj,pa da te gledamo na terenu. Srecno Kevine.

Kurac ce se on boriti ako selektor Belgije htjedne da igra redovno ili da je bar dio prve ekipe. Ovo je ipak sezona pred svjetsko prvenstvo. A pola Bundeslige bi ga htjelo dovesti 

On ima 3 solucije, Da se bori za mesto,da ode na pozajmicu ili da bude prodat. Nece sigurno biti u timu samo zato sto to selektor Belgije zahteva. Imace prilika da se pokaze. Ako ne,u Januaru cemo videti sta ce biti sa njim.

Sam si je kriv što je završio tu gdje je sada. Nema kukanja o minutaži kod Mourinha. Što se mene tiče nek ne zaigra nijednu minutu ovdje, neće mi biti žao, zamjerio se krivoj osobi.

nije problem ako igra loše pa radi toga ne igra problem je ako ni nedobije pravu priliku, po meni zasad nije dobio dovoljno prilike ali ima puno utakmica i nadam se da će je dobit...

Eno Bremenov sportski direktor se je vec oglasio medijama da ce u zimskom prelaznom roku krenuti u akciju da vrate KDBa, ukoliko ovaj bude nezadovoljan u Cheleeau

neka ide, 20 milja im uzeti i mir :D, nikakve posudbe!

neka ide, 20 milja im uzeti i mir :D, nikakve posudbe!

kupili bi oni njega rado, al trenutno vjerujem da nisu u stanju platiti ni 10 a kamoli 20 mi

nadam se da Chelsea nece zasrati sa njim, kao s mnogim mladim igracima. 

Jedva cekam SP da vidim njega Luksa i sminkera Hazarda kako razvaljivaju

Opet ni na klupi nema mjesta za njega :(

To samo pokazuje koliko je CFC jak. Čak bi i CR7 bio upitan. Nekim našim igračima treba biti čast ako se nađu i na tribinama.

Četiri kategorije

1.PRVA POSTAVA

2.PRIČUVA KOJA SE OSTVARI

3.PRIČUVA KOJA SE NE OSTVARI - KLUPA

4.TRIBINE

5.IZVAN STADIONA

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.