30. septembar 2013.13 god. comment_146134 momak je odlicno startovao, ali da bi se dokazao moras igrati vise, a ne neigrati i onda dobiti protiv nekog Swindona, ne znam da je iko dobro odigrao protiv treceligasa nadam se da je samo za ovaj put da ga prebacuje u u21 ekipu, jer da sam ja na njegovom mjestu ja bih otisao, dosta ga klubova zeli ista i situacija sa willianom, momak mora igrati, ali pored ovoliko igraca samo Oscar i Hazard su se naigrali i niko vise Mourinho sere dosta Prijavi
30. septembar 2013.13 god. comment_146135 u što je dobio priliku,jebem ti život jebani 5 min pred kraj tolko je počeo da smara sa ovim izjavama o dokazivanju da je to nešto strašno azara gura u svaku utakmicu i njega ne stavlja u usta Prijavi
30. septembar 2013.13 god. comment_146141 Ne trebaju nam krtice i izdajice u klubu. KDB doviđenja - hoš hoš, neš Bangladeš. Nije Mourinho vesla sis'o pa da ga moli. Prijavi
30. septembar 2013.13 god. comment_146159 Pa eto poveo ga je u Ruminiju, sto se bezveze frka digla Prijavi
30. septembar 2013.13 god. comment_146165 buducnost kluba ali mu treba dat do znanja da nije bogom dan.... Prijavi
30. septembar 2013.13 god. comment_146217 Imao je par tekmi i igrao ispodprosječno, nije ga Mou zauvijek izbacio iz tima, bit će prilika, bez brige. Uostalom, vidio je kako se Mata vratio, tako će i on. Prijavi
30. septembar 2013.13 god. comment_146219 ne verujem nešto da će sve to lepo da se završi,al ajde imamo i previše igrača koji pokrivaju iste pozicije,svi su mladi i svi bi u prvu postavu a da ne pominjem igrače na pozajmici i igrače u mladom timu nema teorije da svi oni budu srećni i zadovoljni,negde to mora da pukne a i šta se pa mata vratio,ubacio jednu loptu i tolko,sledeću može i on da kiksne i ajmo sve ponovo trebaju nam i igrače koji su spremni da greju klupu,ne možeš ti da nagomilas ceo tim sa prvotimcima taj kdb da sedi i da igra svaku 3 utakmicu neće a ako je pametan da ode lepo u borusiju i da uziva Prijavi
1. oktobar 2013.13 god. comment_146231 a mou moj njega izbacia iz ekipe a svabu drzis a vec dva puta falia nemoguce Prijavi
2. oktobar 2013.13 god. comment_146419 Eno Bremenov sportski direktor se je vec oglasio medijama da ce u zimskom prelaznom roku krenuti u akciju da vrate KDBa, ukoliko ovaj bude nezadovoljan u Cheleeau Prijavi
4. oktobar 2013.13 god. comment_146614 "Boricu se za mesto u timu" -KDB Pa naravno da ces se boriti neces skinuti gace i plakati. Ajde grizi i kidaj,pa da te gledamo na terenu. Srecno Kevine. Prijavi
4. oktobar 2013.13 god. comment_146641 Kurac ce se on boriti ako selektor Belgije htjedne da igra redovno ili da je bar dio prve ekipe. Ovo je ipak sezona pred svjetsko prvenstvo. A pola Bundeslige bi ga htjelo dovesti Prijavi
4. oktobar 2013.13 god. comment_146645 On ima 3 solucije, Da se bori za mesto,da ode na pozajmicu ili da bude prodat. Nece sigurno biti u timu samo zato sto to selektor Belgije zahteva. Imace prilika da se pokaze. Ako ne,u Januaru cemo videti sta ce biti sa njim. Prijavi
4. oktobar 2013.13 god. comment_146646 Sam si je kriv što je završio tu gdje je sada. Nema kukanja o minutaži kod Mourinha. Što se mene tiče nek ne zaigra nijednu minutu ovdje, neće mi biti žao, zamjerio se krivoj osobi. Prijavi
4. oktobar 2013.13 god. comment_146648 nije problem ako igra loše pa radi toga ne igra problem je ako ni nedobije pravu priliku, po meni zasad nije dobio dovoljno prilike ali ima puno utakmica i nadam se da će je dobit... Prijavi
5. oktobar 2013.13 god. comment_146689 Eno Bremenov sportski direktor se je vec oglasio medijama da ce u zimskom prelaznom roku krenuti u akciju da vrate KDBa, ukoliko ovaj bude nezadovoljan u Cheleeau neka ide, 20 milja im uzeti i mir :D, nikakve posudbe! Prijavi
6. oktobar 2013.12 god. comment_146829 neka ide, 20 milja im uzeti i mir :D, nikakve posudbe! kupili bi oni njega rado, al trenutno vjerujem da nisu u stanju platiti ni 10 a kamoli 20 mi Prijavi
11. oktobar 2013.12 god. comment_147438 Kakav je bio? Ja sam gledao nesto prvo poluvrijeme, nije mi se svidjelo. Izgubio par lopti i tako :) Prijavi
13. oktobar 2013.12 god. comment_147602 nadam se da Chelsea nece zasrati sa njim, kao s mnogim mladim igracima. Jedva cekam SP da vidim njega Luksa i sminkera Hazarda kako razvaljivaju Prijavi
19. oktobar 2013.12 god. comment_147939 Danas ce biti na klupi,ali najbitnije je da je ponovo u timu.Šteta bi bilo da takav kvalitet nema mjesta u timu. Prijavi
22. oktobar 2013.12 god. comment_148271 Opet ni na klupi nema mjesta za njega :( To samo pokazuje koliko je CFC jak. Čak bi i CR7 bio upitan. Nekim našim igračima treba biti čast ako se nađu i na tribinama. Četiri kategorije 1.PRVA POSTAVA 2.PRIČUVA KOJA SE OSTVARI 3.PRIČUVA KOJA SE NE OSTVARI - KLUPA 4.TRIBINE 5.IZVAN STADIONA Prijavi
22. oktobar 2013.12 god. comment_148287 Hajd ja makar spadam u petu kategoriju. Skoro ko i De Bruyne. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.