Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Kevin De Bruyne (2012-2014, 9 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,2 hilj.
  • Pregledi 74,3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Havertz bi i njih uspio ugušiti

• 100 asistencija u PL, od toga 99 za City i 1 za Chelsea. Šteta što ne igra odbranu, bio bi legenda Chelseaja.

• Zamisli da si tamo nekad imao KDBa i Hazarda ili sa Matom čak ili sad sa Kanteom...

Kakve je lopte dijelio to je čudo jedno. Sjajan pregled igre.

Šut ga danas i nije služio al kad jednom krene pa kad on i Lamps budu rešetali. Auf. :D 

Samo cu reci : Nedo Allah da je Schurrle imao onakve suteve kao KDB , uhhh sto bi ga svi uzeli na zub . 

Sjajna asistencija Kevina . 

I njega su  htjeli dati ponova na posudbi, mali je nas dragulj. Ova sezona bi mogla biti njegova, kada Mati ili Edenu ne ide eto ti njega u punom sjaju.

Odusevio je danas i pokazao ono u sta nisam sumnjao da smo dobili igraca na koga cemo se moci osloniti.

Dzeko je dijamant od Bosne a Bruyne je rubin od Belgije, i da jos dodam dio za povredu stvarno sam se prepao poslije crnih prognoza prvih ali sreca bas sreca da je sve ok i da je sad 100 posto, bilo bi katastrofa da je poceo kao marin. Odlican debi, bas je ocarao.

prema nekom portalu ili? Daj link :D

Poslano sa mog HTC One V koristeći Tapatalk 4

E jbg xd citao sam negdje ne mogu se sjetiti gdje :/

• 4 sedmice kasnije...

Citao sam po fb kao da je Mourinhno izjavio da se mora potruditi da bi bio u sastavu,da mora biti igrac utakmice,covek odluke... Pisala je Mou-ova izjava na par mesta,ne znam jel istinita i uopste je ne razumem,kako da bude covek odluke kada ne igra,ne dobija sansu. 

Ima vreme za njega ne brinite tek dolazi negovo vreme.Tesko mu je i na Mur ne zna kogo prvo da uvali u igri.Ako moze neko nek pise dali je bio na klupu sa evertonom.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.