Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Kevin De Bruyne (2012-2014, 9 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,2 hilj.
  • Pregledi 74,3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Havertz bi i njih uspio ugušiti

• 100 asistencija u PL, od toga 99 za City i 1 za Chelsea. Šteta što ne igra odbranu, bio bi legenda Chelseaja.

• Zamisli da si tamo nekad imao KDBa i Hazarda ili sa Matom čak ili sad sa Kanteom...

• Autor

Slomio kost u predjelu skočnog zgloba.

Nije tačno.

To si sigurno pročitao na duplom sportu od njihovih 'doktora' pa poletio ovdje napisati. Uopće se ne radi o tome, nego o koljenu. Sad pitanje je da li su ligamenti pukli (duže odsustvo) ili su samo natučeni, odnosno istegnuti (kraće odsustvo).

Mali je tolika igračina da, ako ne bude spreman za početak sezone, to će biti kao da nam fali pola ekipe. Ovo je definitivno novi Mata i igrač bez koga Chelsea neće biti isti. Tačno me ne čude silne špekulacije o prodaji Mate i o tome da ga Mourinho ne želi, jer stari lisac ima u rukavu drugog asa - ovog momka.

Relo trebaju nam i jedan i drugi. Zna to i Mourinhno,bar se nadam,nece on Matu prodavati.  

Inace jako mi je drago sto je Kevin sa nama i sto ce biti sa nama ubuduce,igracina je,kakav projektil,steta zbog povrede,ali bice on jedan od uzdanica Chelsea. 

odličan gol, za sada sto sam citao, povreda valjda nije toliko ozbiljna

To je sve na prvi pogled nas kao gledalaca. Drugo poluvrijeme bio na klupi a poslije tekme primio medalju a dosao do nje bez pomoci bilo kakve(ljudske, stake itd).

Po tome zaključci padaju :D

Bit ce vjerovatno iz Chelsea neka potvrda ubrzo

Znao sam da je igračina, ali čovječe iz tekme u tekmu je sve bolji.  Nevjerovatan igrač, a koliko će tek da napreduje, mashAllah...

Nadam se da nije strašna povreda, treba nam ovaj igrač, trenutno mi je jači od Oscara.

• Autor

Dobra vijest da je sve u redu s ligamentima. Čekamo sutra za detaljnije vijesti, ali ovo je ohrabrujuće.

Mali Kevin samo treba nastaviti sa ovakvim partijama, nastaviti dokazivati se i nema strepnje za njega. Vidjet ćemo šta mu je Jose spremio, ali već sada pokazuje neke svoje sjajne atribute. I drago mi je da smo konačno dobili pravog izvođača prekida, ovaj momak je upravo to donio. Prošle sezone mi je pun kurac bio onih centaršuta Hazarda i nerijetko Mate kad jedva dobace do peterca. :D

Davno sam rekao da je spreman biti dio ekipe ove sezone, naravno to trenerčini kao što je Jose nije promaknulo.

• Autor

Pitam se jesu li ovi sa FBa ljudi retardirani ili se samo prave glupi i forsiraju da je momak slomio nogu, smrskao lobanju ili da sam im ja jeb'o svima mrtve i tako im smrskao kosti umrlih?

Ekspertni liječnički tim duplog sporta je odmah dao svoju dijagnozu pa ovi idoli samo čitaju šta im se servira. Da vjerujem u to, mislim da bi Kevinu amputirali nogu sutra i kao bonus transplatirali koštanu srž.

Sto se tice Kevinove uloge u Chelsea-u trenutno ga vidim u prednosti nad Oscarom! Fizicki je jaci od Oscara i tu mu je prednost u 'grubom'engleskom premiershipu. Ovo ne mislim samo zbog danasnje predstave, pratio sam ga proslu sezonu u Bundesligi i svaku je tekmu bio odlican.

Ekspertni liječnički tim duplog sporta je odmah dao svoju dijagnozu pa ovi idoli samo čitaju šta im se servira. Da vjerujem u to, mislim da bi Kevinu amputirali nogu sutra i kao bonus transplatirali koštanu srž.

Sljedeci naslov ce im biti za 7 dana

"De Bruyne uz Allahovu pomoc zalijecio nogu, InsAllah"

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.