Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Kevin De Bruyne (2012-2014, 9 nastupa)

Istaknuti odgovori

7ff9e7b7-d854-4a13-8c1b-fca855ff8fbd.jpg
Chelsea manager Jose Mourinho was speaking after today’s 4-1 pre-season win over Malaysia's All Stars, and played down an injury concern over Kevin de Bruyne. He says the Belgian, who spent last season on loan at Werder Bremen, is a key part of his future plans.

• Odgovori 1,2 hilj.
  • Pregledi 74,3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Havertz bi i njih uspio ugušiti

• 100 asistencija u PL, od toga 99 za City i 1 za Chelsea. Šteta što ne igra odbranu, bio bi legenda Chelseaja.

• Zamisli da si tamo nekad imao KDBa i Hazarda ili sa Matom čak ili sad sa Kanteom...

"When he was on the floor and asking for a change everybody thought the worst, but the first assessment by the doctor is that [it is not] ligaments, and if it's something in the meniscus it has to be a very small injury, so we believe it is not an important injury and hopefully it isn't because the kid is a fantastic player. A kid, but a man on the pitch"

De Bruyne na twitteru.

Leaving to London tonight. Fully medical check up there. Feeling ok. Hopefully a good result after the check up

7ff9e7b7-d854-4a13-8c1b-fca855ff8fbd.jpg
Chelsea manager Jose Mourinho was speaking after today’s 4-1 pre-season win over Malaysia's All Stars, and played down an injury concern over Kevin de Bruyne. He says the Belgian, who spent last season on loan at Werder Bremen, is a key part of his future plans.

Ovo mi se opasno sviđa ;)

• Autor

Vraća se nazad u London, da obavi dodatne pretrage i nalaze. Mislim da je ovo čisto iz predostrožnosti, opreza, da se ne bi šta pogoršalo. Ispravna odluka. Nadam se da će biti sve u redu s Kevinom i da će se što skorije ponovo priključiti ekipi.

Svejedno nebi riskirao Mou sa njim ovu tekmu koja je ujedno i zadnja u Aziji.. Bolje mu je u londonu par dana pa onda nastaviti sa ekipom u Americi kup.

Sent from my HTC One V using Tapatalk 4 Beta

Vraća se nazad u London, da obavi dodatne pretrage i nalaze. Mislim da je ovo čisto iz predostrožnosti, opreza, da se ne bi šta pogoršalo. Ispravna odluka. Nadam se da će biti sve u redu s Kevinom i da će se što skorije ponovo priključiti ekipi.

Kao da u Maleziji/Indoneziji ne postoji klinika koja je opremljena dovoljno dobro da se mogu odraditi svi nalazi.

No, dobro, ima se, može se :D

Nadam se da nije nista ozbiljno. Ako je samo u pitanju laksa povreda meniskusa, vratice se on brzo na terenu .

U ovoj sezoni vidim ga u prvoj postavi iza napadaca zajedno sa Azarom i Matom.. :)

Da, baš izgleda kao vođa na terenu. Ma igračina, nema šta, bit će uživanje ga pratiti u plavom dresu.   Još ga i Mou opasno gotivi, bit će on prvotimac aBd..

Pravo sam ga zgotivio.

• Autor

Samo polako, treba se sjetiti kako je i Marin razvaljivao u predsezoni pa smo vidjeli šta mu se desilo kasnije. Stvar je u tome da neki igrači shvate ovo jako ozbiljno, žele se dokazati, žele se nametnuti (De Bruyne), a drugi samo rade na fizičkoj spremi, na terenu paze jedino da se ne povrede i više gledaju na predsezonu kao zabavu (Hazard). Treba sačekati da vidimo protiv jačih ekipa, zato će američki dio priprema biti puno bolji test mogućnosti za cijeli tim. Već se vidi talent koji posjeduje Kevin, ipak ne treba se zalijetati s nekim najavama i očekivanjima. Zasad je dobro bilo.

Da ga nisam pratio prvo u Genku, pa kasnije u Bremenu, vjeruj da se ne bih zalijetao. Ali ovako pošto znam kakav je, onda siguran sam u ono što sam napisao.

Kod njega je dobro to da, osim što je veliki majstor s loptom, veliki je radnik. Bori se, puno trči, jednostavno mnogo radi za ekipu, a takvi se pogotovo cijene ;)  Naročito Mou to cijeni.

Ma s Kevinom nema promašaja, budi uvjeren u to ;)

Da ga nisam pratio prvo u Genku, pa kasnije u Bremenu, vjeruj da se ne bih zalijetao. Ali ovako pošto znam kakav je, onda siguran sam u ono što sam napisao.

Kod njega je dobro to da, osim što je veliki majstor s loptom, veliki je radnik. Bori se, puno trči, jednostavno mnogo radi za ekipu, a takvi se pogotovo cijene ;) Naročito Mou to cijeni.

Ma s Kevinom nema promašaja, budi uvjeren u to ;)

ovo nam je novi miljenik pored luiza :D

Samo polako, treba se sjetiti kako je i Marin razvaljivao u predsezoni pa smo vidjeli šta mu se desilo kasnije. Stvar je u tome da neki igrači shvate ovo jako ozbiljno, žele se dokazati, žele se nametnuti (De Bruyne), a drugi samo rade na fizičkoj spremi, na terenu paze jedino da se ne povrede i više gledaju na predsezonu kao zabavu (Hazard). Treba sačekati da vidimo protiv jačih ekipa, zato će američki dio priprema biti puno bolji test mogućnosti za cijeli tim. Već se vidi talent koji posjeduje Kevin, ipak ne treba se zalijetati s nekim najavama i očekivanjima. Zasad je dobro bilo.

Definitivno se slazem. Marin je bio odlican na pripremama, Hazard prosjecno. Cak su neki isli do te mjere da su govorili kako je Marin bolji. Ali zato je Hazard imao odlicnu sezonu, Marin profulao ligu. Ali sto se tice KDBa on je druga prica, Marin je i prije nego je dosao u Chelseau propao u bundesligi, dok je KDB bio medju najboljim igracima lige...

Marin je uvijek bio poznat po staklenim nogama. Debruyne je vazna uloga u repci dok marin odavno ni neigra cini mi se. Uz to marin je dosao u chelsea nakon duze povrede u werderu. A isto tako dobro je adis rekao. Kdb dolazi kao jedan od najboljih igraca bundeslige

Velika razlika je između Kevina i Marina, Marin se u poslednjoj sezoni u Bundesligi nije naigrao, tako da stvarno nemam pojma gde su i šta su ovi iz uprave gledali kad su ga doveli (sad gledam na TM-u, pa taj je bio povređen kada su ga doveli).  A KDB je jedan od najboljih bio u BL i standardan je reprezentativac Belgije.

koja je razlika kad ga vidim na ovim pripremama i na pripremama od prosle godine,tacno mu je onas posudba u Werder Bremenu bila pun pogodak sazrio je kao igrac.

Uskoro će ljudi upoznat njegovo znanje i njegovu igru, jako malo ljudi zna zapravo kakav je igrač zbog jebenih novinara koji su samo čuli za Španjolsku, Real Madrid, Barcelonu, Gaymara, Balea, Penalda i Lessia

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.