9. juni 2013.13 god. comment_128369 Izgleda da ga ne da Mourinho, baš me zanima na šta će to ispast i što će bit sa Schurrleom. Prijavi
9. juni 2013.13 god. comment_128429 Generalni menadžer Leverkusena izjavio da KDB neće nigdje na posudbu. http://www1.skysports.com/football/news/11095/8767124/ Prijavi
12. juni 2013.13 god. comment_129112 Svojim trudom i radom definitivno zasluzio mesto u prvih 11. Prijavi
15. juni 2013.13 god. comment_129685 http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=koquFj_L_P8 Prijavi
17. juni 2013.13 god. comment_130089 Neka ga slobodno dovedu, ali zapamtite ovo Å¡to ću reć: LalkoviÄ Ä‡e ga izgurat iz prve ekipe u roku 3 godine, samo Äekajte ;) dubrine rijeÄi na prvoj stranici :D Prijavi
17. juni 2013.13 god. comment_130095 dubrine rijeÄi na prvoj stranici :D Sljedece sezone znaci Lalkovic mora da bude ispred De Bruynea :D Sam je tvrdiio ako nesto zna, zna procjeniti igrace :P Prijavi
17. juni 2013.13 god. comment_130096 Može Lalković bit ispred jedino u redu za napuštanje kluba. Prijavi
17. juni 2013.13 god. comment_130106 De Bruyne po meni niÅ¡ta posebno, najobiÄniji prosjeÄni igraÄ sa potencijalom, kakvim imamo napretek u timu, samo bi stvorio gužvu i prenatrpanost a nije ni blizu dovoljno dobar da bi blokirao mjesto Joshu, Davili, Piazonu, Billyju ili Å¡ta ja znam komu već, ja sam totalno protiv njegovog dolaska. Ala ga proceni. ^:)^ =D> Prijavi
17. juni 2013.13 god. comment_130133 Dortmund jos nije odustao od KDB-a. Spominje se Eriksen al kazu da bi prije De Bruynea ako je vjerovati njemackim medijima. Bolje im je da kupe eriksena dok neko ne kupi prije njih jer De Bruyne vjerovatno nece nigdje a i ako bude isao ici ce poslije pripremnih utakmica. Jbt kako Belgijanci hvale De Bruynea, nekima je najbolji igrac i pored hazarda. Mora da valja da si hljeb jebeni. Prijavi
18. juni 2013.13 god. comment_130216 Sportski direktor Dortmunda tvrda da žele dovest Kevina, a da on želi prijeć tamo. Isto tako, demantirao je da je dogovoren transfer Eriksena, koji je na neki naÄin konkurencija Kevinu, ne vjerujem da će obojicu dovodit. Prijavi
18. juni 2013.13 god. comment_130232 Dobar je igraÄ, ali nema mjesta za njega bojim se. Vjerujem da ide tamo gdje će biti standardan. Prijavi
18. juni 2013.13 god. comment_130235 ZaÅ¡to ne bi bilo mjesta? Jedan dan se govori nek doÄ‘e Cavani, bit će utakmicaz a sve napadaÄe, duga je sezona.. ZaÅ¡to to ne bi vrijedilo i za De Bruynea? Sezona je duga, trebat će odmora svim igraÄima, prvenstveno Lampsu, Mati i Hazardu Å¡to zbog starosti (Lampard) Å¡to zbog velikog broja utakmica koje će igrati.. A dobra zamjena je jako bitna, Kevin ne može oÄekivati da će pri ovakvoj konkurenciji imati zabetonirano mjesto u prvom sastavu, ali odliÄan je džoker s klupe a ako se dokaže onda i neÅ¡to viÅ¡e... Prijavi
18. juni 2013.13 god. comment_130238 Navikli smo vec na Dubrine halucinacije.... A jbg znao je nesto i pogoditi :D Prijavi
18. juni 2013.13 god. comment_130239 Pitanje je kolko se njemu da Äekati. Ako želi igrati u top klubu ne može to preko noći ostvariti.. OdliÄan je bio na posudbi, nek impresionira Mourinha i siguran sam da mu neće manjkati minutaže... Prijavi
18. juni 2013.13 god. comment_130240 mislim da itekako ima mjesta za njega ako bi igrao na poziciji cm. Tu imamo lamparda kojemu svaka Äast ali sa svojih 34 godine nemože igrat stalno i bit nositelj ekipe, po meni je od svih ostalih bolji gledajući njegovu igru i satistiku u reprezentaciji i werderu osim ako se mou sjeti isprobat oscara na tu poziciju onda imamo i njega... mislim da je veći problem Å¡to je dortmund u ovom trenutku poželjnija destinacija od nas... Prijavi
18. juni 2013.13 god. comment_130248 Covjek pruza najbolje partije za belgiju u zadnje vrijeme u werderu odlican i nema sad mjesta. Ima, bogami ima. Prijavi
18. juni 2013.13 god. comment_130255 Ovaj momak je pokazao šta zna, ali mene ne bi iznenadilo da ga naša pametna uprava da za neku siću dortmundu... Prijavi
19. juni 2013.13 god. comment_130337 http://www.youtube.com/watch?v=4EoG5s49jTI&feature=player_embedded Prijavi
19. juni 2013.13 god. comment_130345 Opasno se pise o njegovoj zelji za odlaskom u Dortmund, mogao bi se ovaj dragulj vrlo lako izgubiti :/ Prijavi
19. juni 2013.13 god. comment_130346 mislim da je veći problem što je dortmund u ovom trenutku poželjnija destinacija od nas... To uopste nije problem. KDB je nas igrac i Chelsea ima posljednju rijec a Kevin se tu sada malo pita. Ako oni budu htjeli da ga prodaju prodace ga u suprotnom ce igrati za Chelsea ili sto je manje realno, na jos jednu posudbu. Mada ne vidim razloga za prodaju ili posudbu kad je već dokazao kvalitete... Opasno se pise o njegovoj zelji za odlaskom u Dortmund, mogao bi se ovaj dragulj vrlo lako izgubiti :/ Ma ne brinite se ljudi, nismo ga kupili da ga prodamo sada kada je 10 puta bolji nego onog dana kada je potpisao za nas. Odgovara nam sto se veliki klubovi raspitiju jer znamo da imamo pravog igraca koji je dorastao zadatku. Ja sam uvjeren da ovog igraca necemo prodati!! Prijavi
19. juni 2013.13 god. comment_130364 Ako je Mou rekao da je spreman i da zasluzuje sansu, onda nema potrebe da brinemo. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.