Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Kevin De Bruyne (2012-2014, 9 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,2 hilj.
  • Pregledi 74,2 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Havertz bi i njih uspio ugušiti

• 100 asistencija u PL, od toga 99 za City i 1 za Chelsea. Šteta što ne igra odbranu, bio bi legenda Chelseaja.

• Zamisli da si tamo nekad imao KDBa i Hazarda ili sa Matom čak ili sad sa Kanteom...

Neka ga slobodno dovedu, ali zapamtite ovo što ću reć: Lalkovič će ga izgurat iz prve ekipe u roku 3 godine, samo čekajte ;)

dubrine riječi na prvoj stranici :D

dubrine riječi na prvoj stranici :D

Sljedece sezone znaci Lalkovic mora da bude ispred De Bruynea :D

Sam je tvrdiio ako nesto zna, zna procjeniti igrace :P

De Bruyne po meni ništa posebno, najobičniji prosječni igrač sa potencijalom, kakvim imamo napretek u timu, samo bi stvorio gužvu i prenatrpanost a nije ni blizu dovoljno dobar da bi blokirao mjesto Joshu, Davili, Piazonu, Billyju ili šta ja znam komu već, ja sam totalno protiv njegovog dolaska.

Ala ga proceni. ^:)^ =D>

Dortmund jos nije odustao od KDB-a. Spominje se Eriksen al kazu da bi prije De Bruynea ako je vjerovati njemackim medijima.

Bolje im je da kupe eriksena dok neko ne kupi prije njih jer De Bruyne vjerovatno nece nigdje a i ako bude isao ici ce poslije pripremnih utakmica.

Jbt kako Belgijanci hvale De Bruynea, nekima je najbolji igrac i pored hazarda. Mora da valja da si hljeb jebeni.

Sportski direktor Dortmunda tvrda da žele dovest Kevina, a da on želi prijeć tamo.
Isto tako, demantirao je da je dogovoren transfer Eriksena, koji je na neki način konkurencija Kevinu, ne vjerujem da će obojicu dovodit.

Zašto ne bi bilo mjesta? Jedan dan se govori nek dođe Cavani, bit će utakmicaz a sve napadače, duga je sezona.. Zašto to ne bi vrijedilo i za De Bruynea?

Sezona je duga, trebat će odmora svim igračima, prvenstveno Lampsu, Mati i Hazardu što zbog starosti (Lampard) što zbog velikog broja utakmica koje će igrati.. A dobra zamjena je jako bitna, Kevin ne može očekivati da će pri ovakvoj konkurenciji imati zabetonirano mjesto u prvom sastavu, ali odličan je džoker s klupe a ako se dokaže onda i nešto više...

Pitanje je kolko se njemu da čekati.

Ako želi igrati u top klubu ne može to preko noći ostvariti.. Odličan je bio na posudbi, nek impresionira Mourinha i siguran sam da mu neće manjkati minutaže... 

mislim da itekako ima mjesta za njega ako bi igrao na poziciji cm. Tu imamo lamparda kojemu svaka čast ali sa svojih 34 godine nemože igrat stalno i bit nositelj ekipe, po meni je od svih ostalih bolji gledajući njegovu igru i satistiku u reprezentaciji i werderu osim ako se mou sjeti isprobat oscara na tu poziciju onda imamo i njega...

mislim da je veći problem što je dortmund u ovom trenutku poželjnija destinacija od nas...

mislim da je veći problem što je dortmund u ovom trenutku poželjnija destinacija od nas...

To uopste nije problem. KDB je nas igrac i Chelsea ima posljednju rijec a Kevin se tu sada malo pita.

Ako oni budu htjeli da ga prodaju prodace ga u suprotnom ce igrati za Chelsea ili sto je manje realno, na jos jednu posudbu.

Mada ne vidim razloga za prodaju ili posudbu kad je već dokazao kvalitete...

Opasno se pise o njegovoj zelji za odlaskom u Dortmund, mogao bi se ovaj dragulj vrlo lako izgubiti :/

Ma ne brinite se ljudi, nismo ga kupili da ga prodamo sada kada je 10 puta bolji nego onog dana kada je potpisao za nas.

Odgovara nam sto se veliki klubovi raspitiju jer znamo da imamo pravog igraca koji je dorastao zadatku.

Ja sam uvjeren da ovog igraca necemo prodati!!

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.