Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Kevin De Bruyne (2012-2014, 9 nastupa)

Istaknuti odgovori

ako mene pitaš prije je Reus trpanje nego Gundogan, zato što na lijevom krilu imamo Edena, a na zadnjem veznom Mikela

Ma kakvi, otici ce Marin, ionako nam ne sluzi nizasta,a mozda i Moises,jer je navodno Mourinhno izjavio da ne racuna na njega sledece godina.

• Odgovori 1,2 hilj.
  • Pregledi 74,3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Havertz bi i njih uspio ugušiti

• 100 asistencija u PL, od toga 99 za City i 1 za Chelsea. Šteta što ne igra odbranu, bio bi legenda Chelseaja.

• Zamisli da si tamo nekad imao KDBa i Hazarda ili sa Matom čak ili sad sa Kanteom...

Jebem ti sto Rojsova, to je kurčina od igrača u odnosu na Kevina. 

Ne bih se bas slozio oko toga,taj Reus je sam vukao Mochengladbach kada je bio tamo, imao je na kontu preko 30 golova u srednjoj Nemackoj ekipi, on je vrh igrac,voleo bi da ga vidim u ekipi,ali ne preko Kevina,

Joj, bit cu najtužniji čovjek na svijetu ako ovog momka pustimo :( 

Jebem mu sve, nemogu ovo radit jos poslije Sturridgea .. 

• Autor

Koja smijurija od kluba u pm. Postali smo ko pijaca, otkupi, pozajmi, prodaj... Evo igrač koji nije službeno ni minute odigro za Chelsea već odlazi. Komedija, a i tragedija.

PS. naravno pišem ako je tačna informacija

ako mene pitaš prije je Reus trpanje nego Gundogan, zato što na lijevom krilu imamo Edena, a na zadnjem veznom Mikela

nadam se da nećemo imati mikela na zadnjem veznom

Off topic

A ko ce cuvati ledja odbrani, kad bekovi izadju u napad, a Gundogan u manevar(kao sto jako cesto radi). Dok ne naucite definiciju fraze "defanzivni vezni" igrac, nemamo o cemu da pricamo.

možda ovo mourinho već vuče poteze iz sjenke, smrdi dosta na lampsov ostanak sve i to podržavam dakako, ali se sa (da se zdravoseljački izrazim) odjebavanjem kevina ne slažem..

al hajd šta ja znam, ligu prvaka sam osvojio jedino na pesu tako da..

mada nije ovdje još ništa definitivno, ali pratio sam nastupe kevina u repki i klubu, i zbilja ali zbilja mislim da ima čime pridonijeti chelseaju, a i sam je izjavio da mu je cilj vratiti se na bridge i boriti se za mjesto u prvih 11..

a kakva mu je sudbina, ostaje nam za vidjeti..nadam se samo da nećemo OPET pogriješiti kad su transferi u pitanju..

Mediji spominju mogućnost ponovne posudbe,ono u čemu se svi slažu je da ga Chelsea ne bi želio prodat.
Ja se nadam da ni neće,ovaj mali bi mogao bit sjajan za Chelsea jednog dana,da se mene pita već naredne sezone bi bio na Stamford Bridgeu.

Nadam se da ce ostati. Nebih da prodavao, posudba ako vec mora nek ide u englesku. Swansea fina ekipa gdje bi bio standardan, igraju fin fudbal.

Kako ga saljemo na posudbe godina po godina prolazi, ugovor istice.  Ako cemo ga vec prodavati, da ga prodamo tek za godinu jer ce cijenu vjerujem dignuti sebi za godinu jos vecu.

Umjesto tog igrača sa tvog avatara.

Recimo, Oscar odličan igrač, ali nije za krila. KDB puno bolji na toj poziciji.

Mogli bi se cesto rotirati.

Umjesto koga bi igrao u prvom timu ? 

A celu sezonu trubimo na sav glas da nemamo nikakvu klupu... Niko ne sme da bude povlascen mestom u prvom timu , mesto se ZASLUZUJE. Konkurencija ona zdrava izvlaci najbolje iz igraca. PA ti ili igraj najbolje sto mozes ili grej klupu sta sada. Oscar,De Bruyne,HAzard,Mata svi ima da se bore za svoje mesto u timu.

Koga smo imali na klupi kada smo odmarali Matu,Hazarda? Benayouna? Ili da nam Turnbul ulazi u 60' i ide u napad? 

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.