Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Kevin De Bruyne (2012-2014, 9 nastupa)

Istaknuti odgovori

Dobro Klicko rece. Nek se rotiraju. Mnogo utakmica mi odigramo u sezoni tako da ce se naigrati.

Uz to bi imalu dobru klupu, moses kdb demba cahill itd.

• Odgovori 1,2 hilj.
  • Pregledi 74,2 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Havertz bi i njih uspio ugušiti

• 100 asistencija u PL, od toga 99 za City i 1 za Chelsea. Šteta što ne igra odbranu, bio bi legenda Chelseaja.

• Zamisli da si tamo nekad imao KDBa i Hazarda ili sa Matom čak ili sad sa Kanteom...

A celu sezonu trubimo na sav glas da nemamo nikakvu klupu... Niko ne sme da bude povlascen mestom u prvom timu , mesto se ZASLUZUJE. Konkurencija ona zdrava izvlaci najbolje iz igraca. PA ti ili igraj najbolje sto mozes ili grej klupu sta sada. Oscar,De Bruyne,HAzard,Mata svi ima da se bore za svoje mesto u timu.

Koga smo imali na klupi kada smo odmarali Matu,Hazarda? Benayouna? Ili da nam Turnbul ulazi u 60' i ide u napad? 

Nisam pitao za rotaciju . Pitao sam za prvi tim . 

Po meni bi bilo grijeh jednog ovakvog CM-a/ AMF-a cuvati na klupi .  

Mlad igrac , tehnicki gotovo perfektan , inteligentan ... jako drag igrac ali ako vec mozemo zasto ne iskoristiti priliku i dovesti Lewu ili mozda Reusa a KDB-a prodati Dortmundu ako su vec zagrijani za njega ? 
Imamo dosta igraca na njegovoj poziciji , bolje dovesti napadaca ili krilo ( Lewandowski ili Reus) . 

Moje misljenje  :)>-

I jedan Rooney,Cicarito sede na klupi u ManU. Casilas i Kaka u Realu itd.... Nama trebaju igrači svetske klase na terenu i na klupi. Oscar,Moises, De Bruyne nek se bore za poziciju,kao i svi ostali. Status prvotimca se stiče a ne dobija na lepe oči. Imali smo to kod Torresa pa šta ispade? Kada na klupi imaš Oscara ili De bruynea imaš koga da da ubacis da napravi prevagu na terenu. A ne Benayouna da stavljamo i molimo se da nešto ne zezne ;)<br /><br />Послато са ST26i користећи Тапаток 2<br /><br />

Ima jedna "stvar" na kojoj Kevinu zavidim više nego na nogometnom umijeću (ako je netko već postao, ispričavam se). A to je njegova djevojka:

media_xll_5716060.jpgtumblr_mb74ekQFSw1qditfao1_500.jpg

Inače, tko ne zna, ovu mačku je trpao Thibaut Courtois. Djevojče se opravdalo time da je bila jako frustrirana životom u Bremenu pa je skoknula do Madrida da skokne na Courtoisa (bez kurtona, pretpostavlja se). De Bruyne je, naravski, pomahnitao.

Budalo jedna belgijska, umjesto da budeš sretan i zahvališ svom sunarodnjaku šta je odvuko ovu četvrtu oklopnu diviziju u Madrid. Nikad od tebe čovjeka. Ni jebača.

Jose Mourinho will decide Kevin De Bruyne role with Chelsea, wants to bring Sami Khedira with him.

http://www.weaintgotnohistory.com/2013/5/21/4353330/jose-mourinho-chelsea-fc-kevin-de-bruyne-future-sami-khedira-transfer-rumor

samo da se dokaze na pripremama, pa da ga gledamo sledece sezone u plavom dresu.

Neka se mali(KDB) vrati,trebace nam svjeze krvi,neka ih sviju na okupu,da znamo cime raspolazemo.A nemoj ljubim te Mou Khediru dovoditi,ti si sasvim dovoljan.

• Autor

Ne znam sta vide u ovoj curi , ima 21890713 ljepsih djevojaka .  

Niko ne moze reci da je "dobra u dusi" sad, jer smo  vidjeli da se kurva redovito i zabija noz u ledja. A ovo sto si napisao stoji, pa sad kad bih izisao na ulicu u 15 minuta vidio bih barem 50 boljih od nje.

Ne znam sta vide u ovoj curi , ima 21890713 ljepsih djevojaka .  

Niko ne moze reci da je "dobra u dusi" sad, jer smo  vidjeli da se kurva redovito i zabija noz u ledja. A ovo sto si napisao stoji, pa sad kad bih izisao na ulicu u 15 minuta vidio bih barem 50 boljih od nje.

Nisam siguran je li to bilo meni upućeno, pa samo da budem "extra clear". Kad sam rekao da mu zavidim na djevojci, bio sam sarkastičan. Kad sam rekao da je mačka, bio sam joÅ¡ i viÅ¡e sarkastičan. 

Kad sam je usporedio s četvrtom oklopnom divizijom, nisam bio ni najmanje sarkastičan.

Rekli bi Britanci: "She's a dog.". ;)

P.S. Sorry, spor sam. Naknadno sam shvatio da je to bilo upućeno De Bruyneu i Courtoisu. :p

e5be924ab7536ea74eea13f206d03f57.jpg

Nisam htio odgovarat na temu "Odlasci". Tamo je upitao neko sta je od poziija igrao.

Najvise centralnog veznog. Mozda mu najbolje i pristaje ta pozicija, pokazuje to i rejting. Jedino veci je imao na desnom krilu al treba razumiti da je tu samo 3 tekme igrao i gol zabijes eto te odmah sa vecom ocjenom. Dok na poziciji centralnog veznog odigrao 20 utakmica.

Neutralni navijaci su mi pricali (koji su pratili werder) kako De Bruyne ima velik potencijal da zamjeni Lamparda. Sjajan igrac, samo pohvale. Na nasim je da to useru.

e5be924ab7536ea74eea13f206d03f57.jpg

Nisam htio odgovarat na temu "Odlasci". Tamo je upitao neko sta je od poziija igrao.

Najvise centralnog veznog. Mozda mu najbolje i pristaje ta pozicija, pokazuje to i rejting. Jedino veci je imao na desnom krilu al treba razumiti da je tu samo 3 tekme igrao i gol zabijes eto te odmah sa vecom ocjenom. Dok na poziciji centralnog veznog odigrao 20 utakmica.

Neutralni navijaci su mi pricali (koji su pratili werder) kako De Bruyne ima velik potencijal da zamjeni Lamparda. Sjajan igrac, samo pohvale. Na nasim je da to useru.

Ali nije isto igrati CMF u 4-2-3-1 i 4-3-3 ili 4-4-2.

How are the cards?

'At the moment there is not to talk about my future. When I made my choice, I would explain it afterwards. "

If you make your choice? It does not depend on Chelsea?

"I'm under contract with Chelsea, so I have to listen to them anyway. But we'll see. At the moment I have not talked to Chelsea. "

Is waiting for Jose Mourinho?

"I do not know. Frankly it keeps me now not working. Now I'm in the national team and then immediately I leave on vacation. It's been a long season with Werder. "

You have already received a positive evaluation from Chelsea.

"That was only with my manager, I was not there. They are satisfied with what I have performed at Werder and the national team. In any case it is agreed that a European club that I'm playing next season. A new season at Werder Bremen is excluded. "

There appear to be two scenarios on the table at the moment: a lending turn, presumably to Leverkusen, or a final sale to Dortmund. Do you have a preference?

"There you go I do not speak about. That is something that I have to decide. With Chelsea We'll see what comes out of the bus. "

If something comes out of the bus where you are unsure of a starting spot, is it negotiable for you? You're young and you want to go to the World Cup. Should not you mainly play?

"I have that ambition anyway. If you ask me, what is most important to your future, I say play. Money is important, but not to the extent that if I can earn at a club 2 million and 2.2 million with another club, anyway that I choose for that second club. That not. "Interests me

ovo je izašlo 24 maja ,to moram da naglasim ,ima grešaka u prevodu ali može da se pročita

Kupimo Marina i damo Werderu KDB-a , kupimo Å irlea i damo Leverkusenu KDB-a .. i na kraju se uopce nece vratit u Chelsea, a tko normalan bi , pa vozaju ga ko zadnju budalu samo da upotpunjuje nečiji tuÄ‘i transfer. 

Šta trebamo zaključiti iz ove slike?

Da KDB manje puca a daje viÅ¡e golova, viÅ¡e asistira, stvara duplo viÅ¡e Å¡ansi ( Å¡to se meni najviÅ¡e sviÄ‘a ) i da je odigrao utakmicu manje. 

Šta trebamo zaključiti iz ove slike?

Treba da zaklucimo da dajemo mnogo pare za prosecne igrace,a mi imamo velike talente i to neznamo da iskoristimo.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.