Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Kevin De Bruyne (2012-2014, 9 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,2 hilj.
  • Pregledi 74,3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Havertz bi i njih uspio ugušiti

• 100 asistencija u PL, od toga 99 za City i 1 za Chelsea. Šteta što ne igra odbranu, bio bi legenda Chelseaja.

• Zamisli da si tamo nekad imao KDBa i Hazarda ili sa Matom čak ili sad sa Kanteom...

I've seen a lot of Kevin at Werder Bremen, sometimes from the stands, sometimes on TV. I really enjoyed him. In a moderate Bremen team he always remained on his feet, without him they would probably be relegated. My advice to Chelsea? That they need to get him. I really hope Kevin gets his chance next season, he's ready.

I will certainly appeal to Mourinho.

-Piet de Visser

http://sulia.com/chelsearumours/f/39c2af6c-155d-4b2b-b9ba-cf502cac2691/?source=twitter&guid=39c2af6c-155d-4b2b-b9ba-cf502cac2691

Ima jedna "stvar" na kojoj Kevinu zavidim više nego na nogometnom umijeću (ako je netko već postao, ispričavam se). A to je njegova djevojka:

media_xll_5716060.jpgtumblr_mb74ekQFSw1qditfao1_500.jpg

Inače, tko ne zna, ovu mačku je trpao Thibaut Courtois. Djevojče se opravdalo time da je bila jako frustrirana životom u Bremenu pa je skoknula do Madrida da skokne na Courtoisa (bez kurtona, pretpostavlja se). De Bruyne je, naravski, pomahnitao.

Budalo jedna belgijska, umjesto da budeš sretan i zahvališ svom sunarodnjaku šta je odvuko ovu četvrtu oklopnu diviziju u Madrid. Nikad od tebe čovjeka. Ni jebača.

Od toliko dobrih žena on nađe em rugobu em kurvu...

Osim napadackih kvaliteta, o kojima ne trebamo vise ni pricati, veceras pokazao da je izuzetno disciplinovan i u defanzivi. 

Ucilo krilo CMF-a kako se stiti svoja zadnja linija ;)

I mi ovakvog igrača šaljemo na posudbe jer imamo Mikela, Mosesa i njemu slične hahah

Lupi covek i ostade ziv. 

Pa ne mozes porediti pravog, klasicnog defanzivnog veznog igraca sa ofanzivnim vezistom. 

I ovo se ponavljalo X miliona puta, ali ne vredi....

Pa KDB može igrati i CMF/DMF u paru sa Luizom, Lampsom i Essienom uvjeren sam

A jel Mikel možda igra u paru sa Luizom?? Mislim da bi prije moglo bit da neki ofenzivniji veznjaci igraju u paru sa Mikelom, šta misliš?? Razmisli malo šta pišeš.. 

Pa KDB može igrati i CMF/DMF u paru sa Luizom, Lampsom i Essienom uvjeren sam

Ne moze Kevin biti DMF nikako, ali nikako. 

Uporedi samo konstituciju njega i Mikela, koji jeste DMF. 

FM i PES definitivno nisu za svakoga.

Igrao je u paru sa Lampsom protiv Fulhama

Ne moze Kevin biti DMF nikako, ali nikako. 

Uporedi samo konstituciju njega i Mikela, koji jeste DMF. 

FM i PES definitivno nisu za svakoga.

Ne igram ni jedno ni drugo

Pa igrao je u paru sa Lampsom protiv Fulhama zato što je Lamps ofenzivnije orijentiran a Mikel je DMF i njemu je posao da prekida protivničke napade i krade lopte. A sad ti zamisli da uz Lampsa igra KDB i oba odu u napad i onda nam je obrana ranjivija 8 puta.
Očito ti ne shvaćaš ulogu MIkela (DMF) i Lampsa kada su u paru, ili kada je Mikel u paru sa bilo kim drugim, ili kad je Lamps u paru sa Luizom ili nekim drugim DMF-om! 

Ok, da se ne svađamo više, svako ima svoje mišljenje, ja sam mišljenja da može igrat na poziciji DMF i da ima mjesta u prvom timu Chelsea, ti si drugog mišljenja i to je ok.

Ne samo da može igrati DMF, nego i CF, SS, AMC, CM, DL, DR, DC,.... a možda čak i GK!

De El_Nino, razmisli malo.

Ljudi smo, nismo Hercegovci. :P

Ovo ti stvarno nije trebalo...  :chemu:

u formaciji 4-2-3-1 ona dvojka koju neki nazivaju dva dmf-a, neki dmf i cmf, svasvim nebitno, bit je da jedan mora bit defanzivno orjentiran s glavnim ciljem prekidanja, razbijanja protivničkih akcija, a drugi ofenzivnije s ciljem prenošenja lopte na protivničku polovicu i kreiranja naših akcija.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.