2. juni 2013.13 god. comment_126872 oni nisu ista pozicija, po meni trebaju nam i jedan i drugi... Prijavi
3. juni 2013.13 god. comment_127003 http://espnfc.com/news/story/_/id/1467069/de-bruyne-only-wants-dortmund-move?cc=5739 Borussia Dortmund general manager Michael Zorc has claimed Chelsea’s Belgium international Kevin de Bruyne “only wants to join usâ€. :-? Prijavi
6. juni 2013.13 god. comment_127813 I've seen a lot of Kevin at Werder Bremen, sometimes from the stands, sometimes on TV. I really enjoyed him. In a moderate Bremen team he always remained on his feet, without him they would probably be relegated. My advice to Chelsea? That they need to get him. I really hope Kevin gets his chance next season, he's ready. I will certainly appeal to Mourinho. -Piet de Visser http://sulia.com/chelsearumours/f/39c2af6c-155d-4b2b-b9ba-cf502cac2691/?source=twitter&guid=39c2af6c-155d-4b2b-b9ba-cf502cac2691 Prijavi
7. juni 2013.13 god. comment_127949 Ima jedna "stvar" na kojoj Kevinu zavidim više nego na nogometnom umijeću (ako je netko već postao, ispričavam se). A to je njegova djevojka: Inače, tko ne zna, ovu mačku je trpao Thibaut Courtois. Djevojče se opravdalo time da je bila jako frustrirana životom u Bremenu pa je skoknula do Madrida da skokne na Courtoisa (bez kurtona, pretpostavlja se). De Bruyne je, naravski, pomahnitao. Budalo jedna belgijska, umjesto da budeš sretan i zahvališ svom sunarodnjaku šta je odvuko ovu četvrtu oklopnu diviziju u Madrid. Nikad od tebe čovjeka. Ni jebača. Od toliko dobrih žena on nađe em rugobu em kurvu... Prijavi
7. juni 2013.13 god. comment_128056 veceras u startnoj postavi protiv Srbije, Haza i Lukaku na klupiSent from my GT-I9001 using Tapatalk 4 Beta Prijavi
7. juni 2013.13 god. comment_128089 Osim napadackih kvaliteta, o kojima ne trebamo vise ni pricati, veceras pokazao da je izuzetno disciplinovan i u defanzivi. Ucilo krilo CMF-a kako se stiti svoja zadnja linija ;) Prijavi
7. juni 2013.13 god. comment_128091 I mi ovakvog igrača šaljemo na posudbe jer imamo Mikela, Mosesa i njemu slične hahah Prijavi
7. juni 2013.13 god. comment_128093 I mi ovakvog igrača šaljemo na posudbe jer imamo Mikela, Mosesa i njemu slične hahah Lupi covek i ostade ziv. Pa ne mozes porediti pravog, klasicnog defanzivnog veznog igraca sa ofanzivnim vezistom. I ovo se ponavljalo X miliona puta, ali ne vredi.... Prijavi
7. juni 2013.13 god. comment_128094 Pa KDB može igrati i CMF/DMF u paru sa Luizom, Lampsom i Essienom uvjeren sam Prijavi
7. juni 2013.13 god. comment_128096 Pa KDB može igrati i CMF/DMF u paru sa Luizom, Lampsom i Essienom uvjeren sam A jel Mikel možda igra u paru sa Luizom?? Mislim da bi prije moglo bit da neki ofenzivniji veznjaci igraju u paru sa Mikelom, šta misliš?? Razmisli malo šta pišeš.. Prijavi
7. juni 2013.13 god. comment_128099 Pa KDB može igrati i CMF/DMF u paru sa Luizom, Lampsom i Essienom uvjeren sam Ne moze Kevin biti DMF nikako, ali nikako. Uporedi samo konstituciju njega i Mikela, koji jeste DMF. FM i PES definitivno nisu za svakoga. Prijavi
7. juni 2013.13 god. comment_128100 Igrao je u paru sa Lampsom protiv Fulhama Ne moze Kevin biti DMF nikako, ali nikako. Uporedi samo konstituciju njega i Mikela, koji jeste DMF. FM i PES definitivno nisu za svakoga. Ne igram ni jedno ni drugo Prijavi
7. juni 2013.13 god. comment_128106 Pa igrao je u paru sa Lampsom protiv Fulhama zato što je Lamps ofenzivnije orijentiran a Mikel je DMF i njemu je posao da prekida protivničke napade i krade lopte. A sad ti zamisli da uz Lampsa igra KDB i oba odu u napad i onda nam je obrana ranjivija 8 puta. Očito ti ne shvaćaš ulogu MIkela (DMF) i Lampsa kada su u paru, ili kada je Mikel u paru sa bilo kim drugim, ili kad je Lamps u paru sa Luizom ili nekim drugim DMF-om! Prijavi
7. juni 2013.13 god. comment_128109 Ok, da se ne svađamo više, svako ima svoje mišljenje, ja sam mišljenja da može igrat na poziciji DMF i da ima mjesta u prvom timu Chelsea, ti si drugog mišljenja i to je ok. Prijavi
7. juni 2013.13 god. comment_128113 Ne samo da može igrati DMF, nego i CF, SS, AMC, CM, DL, DR, DC,.... a možda čak i GK! De El_Nino, razmisli malo. Ljudi smo, nismo Hercegovci. :P Prijavi
8. juni 2013.13 god. comment_128149 Ne samo da može igrati DMF, nego i CF, SS, AMC, CM, DL, DR, DC,.... a možda čak i GK! De El_Nino, razmisli malo. Ljudi smo, nismo Hercegovci. :P Ovo ti stvarno nije trebalo... :chemu: Prijavi
8. juni 2013.13 god. comment_128151 Ovo ti stvarno nije trebalo... :chemu: Hahahaha :D Ne raspravljaj se s' njim nabodi ga nabodi gaaaaaaaaaaaa :zastava: Prijavi
8. juni 2013.13 god. comment_128159 u formaciji 4-2-3-1 ona dvojka koju neki nazivaju dva dmf-a, neki dmf i cmf, svasvim nebitno, bit je da jedan mora bit defanzivno orjentiran s glavnim ciljem prekidanja, razbijanja protivničkih akcija, a drugi ofenzivnije s ciljem prenošenja lopte na protivničku polovicu i kreiranja naših akcija. Prijavi
9. juni 2013.13 god. comment_128342 Generalni menadžer Leverkusena izjavio da KDB neće nigdje na posudbu. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.