Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Kevin De Bruyne (2012-2014, 9 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,2 hilj.
  • Pregledi 74,2 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Havertz bi i njih uspio ugušiti

• 100 asistencija u PL, od toga 99 za City i 1 za Chelsea. Šteta što ne igra odbranu, bio bi legenda Chelseaja.

• Zamisli da si tamo nekad imao KDBa i Hazarda ili sa Matom čak ili sad sa Kanteom...

http://www1.skysports.com/football/news/11881/8594912/Werder-Bremen-keen-to-keep-Chelsea-winger-Kevin-De-Bruyne

Verder izrazio  želju da ga zadrži i sledeće sezone

svi smo pretpostavljali da je ova pozajmica pun pogodak ali da će biti toliko uspešno to mislim da niko nije mogao da pretpostavi

još nije kraj sezone pa nije još vreme da donosimo kranji zakljucak ali činjenica je da je KDB jedan od najboljih igrača u samom Verderu koji se koprca iznad opasne zone

eto javljaju se i glasine da je Leverkuzen zainteresovan za ovog mladića,taj isti Leverkuzen koji nas je par puta odbijao proÅ¡log leta,Å irle je ostao tamo gde je i bio a KDB je po nekima jedno od najprijatnijih  iznenadjenja sezone

oni koji su pratili njegove igre još pre no što je potpisao za Čelzi znaju da tu nema nikakvog iznenadjenja,njegov talenat nikad nije bio doveden u pitanje,sada je sve to isplivalo na površinu

nakon par utakmica za Čelzi tokom turneje po SAD pobrao je niz negativnih kritika koje nije zaslužio,šaka minuta za ovog bisera nije bila dovoljna,golobradi dečak morao je da traži svoj put daleko od Čelzija,daleko od Enlgeske u "hladnoj" Nemačkoj

nakon 2335 min provedenih na terenu iza njega je ostala neverovanta statistika koja je privukla pažnju mnogima

bez obzira na sjajne partije ove sezone njegova igra i talenat još uvek ne nalazi na odobrenje većine navijača Čelzija,kranje komično i defektno umanjivanje kvaliteta sredine i okruženja u kojoj se ovaj momak dokazuje pa i same nemačke prve lige ne zalužuje nikakav komentar

Na kraju mogu samo da mu poželim svu sreću u nastavku sezone

dosta on spominje da je nesiguran u budućnost u Chelsiju i sad ga se spominje u trampi za Schurrlea i to sv skupa mi se nikako ne sviđa, jako je dobar i talentiran igrač i treba mu se pružit šansa, imamo dosta mladih talentiranih igrača, treba im dat priliku da se uigraju i za koju sezonu vladaju

• 2 sedmice kasnije...
  • 2 sedmice kasnije...

Samo me zanima koji od admina je ovo napisao na fb-u ? Smijesno svega mi ... 

"Sve u svemu, Marin i De Bruyne vjerovatno nemaju budućnost kod nas."

reLo najvjerovatnije.

Smiješno da, ali vrlo moguće da će se pokazati kao tačno.

Pa Marin mozda i opravdano, ali za De Bruynea stvarno nemogu vjerovat .. momak je izmislio nogomet za Mosesa .. 

Negdje sam pročitao, ja mislim na transfermarktu, da BVB nudi 17M miliona za KDB-a. 
Nek nam daju Reusa i sve 5. Ili Bendera i koji milionček,

Uzet ce nam ga Dortmund i napravit igracinu iako je vec igracina bit ce jos bolji. Kasnije cemo plakati i jebati upravi sve sto pustise ovog igraca.

Ne bi ga bilo loše poslat na posudbu u BVB.

Ti se šališ? Pa čovjek sazrio za prvi tim a ti bi njega na posudbu i to u BVB koji igra ligu prvaka i koji je Bayernu gavni konkurent za titulu. A nama na sredini igra mrtvi Benayoun i opraštamo se od finala i tutula iz dana u dan... Ne treba njega na posudbu da igra ligu prvaka za BVB, nego ga vratiti nama. Pokazao je kvalitet koji nam je potreban. Mi takvog igrača nemamo. Ove sozone nam je falio takav igrac..

Treba nam kao oslonac na sredini terena, ali smo pukli bez vrhunskog krila. 

Duff, Robben, Malouda, Cole... Donosili su prevagu godinama unazad. 

Ako ovi nasi nesposobnjakovici uspeju da u transfer ukljuce Marca Reusa, moze da ide. U suprotnom, ni pod razno!

Ti se šališ? Pa čovjek sazrio za prvi tim a ti bi njega na posudbu i to u BVB koji igra ligu prvaka i koji je Bayernu gavni konkurent za titulu. A nama na sredini igra mrtvi Benayoun i opraštamo se od finala i tutula iz dana u dan... Ne treba njega na posudbu da igra ligu prvaka za BVB, nego ga vratiti nama. Pokazao je kvalitet koji nam je potreban. Mi takvog igrača nemamo. Ove sozone nam je falio takav igrac..

Haj napravi postavu sa De Bruyneom u prvih 11.

Zašto bi nam dali Rojsa,pa nisu opaljeni sa mokrom čarapom,lik ima 21 go i 16 asistencija,ko bi dao takvog igrača

Prebace Gotze-a na desnu stranu, Kevina na njegovo mesto, i dobili su dostojnu zamenu za Reusa, plus novac koji mogu da reinvestiraju u nekog novog bisera ;)

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.