24. mart 2013.13 god. comment_113945 http://www1.skysports.com/football/news/11881/8594912/Werder-Bremen-keen-to-keep-Chelsea-winger-Kevin-De-Bruyne Verder izrazio želju da ga zadrži i sledeće sezone svi smo pretpostavljali da je ova pozajmica pun pogodak ali da će biti toliko uspeÅ¡no to mislim da niko nije mogao da pretpostavi joÅ¡ nije kraj sezone pa nije joÅ¡ vreme da donosimo kranji zakljucak ali Äinjenica je da je KDB jedan od najboljih igraÄa u samom Verderu koji se koprca iznad opasne zone eto javljaju se i glasine da je Leverkuzen zainteresovan za ovog mladića,taj isti Leverkuzen koji nas je par puta odbijao proÅ¡log leta,Å irle je ostao tamo gde je i bio a KDB je po nekima jedno od najprijatnijih iznenadjenja sezone oni koji su pratili njegove igre joÅ¡ pre no Å¡to je potpisao za ÄŒelzi znaju da tu nema nikakvog iznenadjenja,njegov talenat nikad nije bio doveden u pitanje,sada je sve to isplivalo na povrÅ¡inu nakon par utakmica za ÄŒelzi tokom turneje po SAD pobrao je niz negativnih kritika koje nije zaslužio,Å¡aka minuta za ovog bisera nije bila dovoljna,golobradi deÄak morao je da traži svoj put daleko od ÄŒelzija,daleko od Enlgeske u "hladnoj" NemaÄkoj nakon 2335 min provedenih na terenu iza njega je ostala neverovanta statistika koja je privukla pažnju mnogima bez obzira na sjajne partije ove sezone njegova igra i talenat joÅ¡ uvek ne nalazi na odobrenje većine navijaÄa ÄŒelzija,kranje komiÄno i defektno umanjivanje kvaliteta sredine i okruženja u kojoj se ovaj momak dokazuje pa i same nemaÄke prve lige ne zalužuje nikakav komentar Na kraju mogu samo da mu poželim svu sreću u nastavku sezone Prijavi
24. mart 2013.13 god. comment_113951 ma njega,Piazona nazad i Lukaku se vraca,jedino onda napadac skripi jos uvek. Prijavi
25. mart 2013.13 god. comment_114076 http://www1.skysports.com/watch/video/sports/football/8596174/de-bruyne-in-the-dark Prijavi
25. mart 2013.13 god. comment_114098 dosta on spominje da je nesiguran u budućnost u Chelsiju i sad ga se spominje u trampi za Schurrlea i to sv skupa mi se nikako ne sviÄ‘a, jako je dobar i talentiran igraÄ i treba mu se pružit Å¡ansa, imamo dosta mladih talentiranih igraÄa, treba im dat priliku da se uigraju i za koju sezonu vladaju Prijavi
25. mart 2013.13 god. comment_114101 Samo ga vratit u ekipu i na CM-a ga postavit, ništa drugo... Prijavi
3. april 2013.13 god. comment_115240 Evo jedne lepe vesti, pod uslovom da je tacna, naravno. http://www1.skysports.com/football/news/11668/8615411/?utm_medium=facebook&utm_source=twitterfeed_Chelsea Prijavi
3. april 2013.13 god. comment_115248 Evo jedne lepe vesti, pod uslovom da je tacna, naravno. http://www1.skysports.com/football/news/11668/8615411/?utm_medium=facebook&utm_source=twitterfeed_Chelsea Odlicno ako je istina,nadam se da ce biti u timu sledece godine :) Zasluzio je prikazanim u Werderu. Prijavi
3. april 2013.13 god. comment_115261 Å to se tiÄe kvaliteta, ne da treba biti u prvom timu, već u prvoj postavi ;) Lijepa vijest, trebalo bi da je taÄna. Prijavi
5. april 2013.13 god. comment_115613 Malo magije KDB*a. http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=4EoG5s49jTI Prijavi
14. april 2013.13 god. comment_116807 Samo me zanima koji od admina je ovo napisao na fb-u ? Smijesno svega mi ... "Sve u svemu, Marin i De Bruyne vjerovatno nemaju budućnost kod nas." Prijavi
14. april 2013.13 god. Autor comment_116808 reLo najvjerovatnije. SmijeÅ¡no da, ali vrlo moguće da će se pokazati kao taÄno. Prijavi
14. april 2013.13 god. comment_116810 reLo najvjerovatnije. SmijeÅ¡no da, ali vrlo moguće da će se pokazati kao taÄno. Pa Marin mozda i opravdano, ali za De Bruynea stvarno nemogu vjerovat .. momak je izmislio nogomet za Mosesa .. Prijavi
15. april 2013.13 god. comment_116835 Negdje sam proÄitao, ja mislim na transfermarktu, da BVB nudi 17M miliona za KDB-a. Nek nam daju Reusa i sve 5. Ili Bendera i koji milionÄek, Prijavi
15. april 2013.13 god. comment_116842 Uzet ce nam ga Dortmund i napravit igracinu iako je vec igracina bit ce jos bolji. Kasnije cemo plakati i jebati upravi sve sto pustise ovog igraca. Prijavi
15. april 2013.13 god. comment_116858 Ne bi ga bilo loÅ¡e poslat na posudbu u BVB. Ti se Å¡aliÅ¡? Pa Äovjek sazrio za prvi tim a ti bi njega na posudbu i to u BVB koji igra ligu prvaka i koji je Bayernu gavni konkurent za titulu. A nama na sredini igra mrtvi Benayoun i opraÅ¡tamo se od finala i tutula iz dana u dan... Ne treba njega na posudbu da igra ligu prvaka za BVB, nego ga vratiti nama. Pokazao je kvalitet koji nam je potreban. Mi takvog igraÄa nemamo. Ove sozone nam je falio takav igrac.. Prijavi
15. april 2013.13 god. comment_116868 Treba nam kao oslonac na sredini terena, ali smo pukli bez vrhunskog krila. Duff, Robben, Malouda, Cole... Donosili su prevagu godinama unazad. Ako ovi nasi nesposobnjakovici uspeju da u transfer ukljuce Marca Reusa, moze da ide. U suprotnom, ni pod razno! Prijavi
15. april 2013.13 god. comment_116870 Ti se Å¡aliÅ¡? Pa Äovjek sazrio za prvi tim a ti bi njega na posudbu i to u BVB koji igra ligu prvaka i koji je Bayernu gavni konkurent za titulu. A nama na sredini igra mrtvi Benayoun i opraÅ¡tamo se od finala i tutula iz dana u dan... Ne treba njega na posudbu da igra ligu prvaka za BVB, nego ga vratiti nama. Pokazao je kvalitet koji nam je potreban. Mi takvog igraÄa nemamo. Ove sozone nam je falio takav igrac.. Haj napravi postavu sa De Bruyneom u prvih 11. Prijavi
15. april 2013.13 god. comment_116871 ZaÅ¡to bi nam dali Rojsa,pa nisu opaljeni sa mokrom Äarapom,lik ima 21 go i 16 asistencija,ko bi dao takvog igraÄa Prijavi
15. april 2013.13 god. comment_116872 Haj napravi postavu sa De Bruyneom u prvih 11. Trenutno, bez pojaÄanja koja bi mogla bit na ljeto: Cech Bane - Terry - Cahill - Cole Ramires - KDB MAZACAR Ba Prijavi
15. april 2013.13 god. comment_116889 ZaÅ¡to bi nam dali Rojsa,pa nisu opaljeni sa mokrom Äarapom,lik ima 21 go i 16 asistencija,ko bi dao takvog igraÄa Prebace Gotze-a na desnu stranu, Kevina na njegovo mesto, i dobili su dostojnu zamenu za Reusa, plus novac koji mogu da reinvestiraju u nekog novog bisera ;) Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.