Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Kevin De Bruyne (2012-2014, 9 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,2 hilj.
  • Pregledi 74,2 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Havertz bi i njih uspio ugušiti

• 100 asistencija u PL, od toga 99 za City i 1 za Chelsea. Šteta što ne igra odbranu, bio bi legenda Chelseaja.

• Zamisli da si tamo nekad imao KDBa i Hazarda ili sa Matom čak ili sad sa Kanteom...

• 2 sedmice kasnije...

dobra politika kluba tj emenala. kupit igrača pa ga na posudbu pa ga prodati. ma bravo majstore. a sad ozbiljno. bravo KDB. nadam se da će i u svome klubu tako igrati

Mislim da niko od "strucnih" ljudi iz kluba ni ne gleda njega, i njegove nastupe. 

gleda Mourinhno... rekao je da ga zeli u klubu sledece godine,ako je istina ono sto je komentator tokom danasnje utakmice rekao.

Mislim da niko od "strucnih" ljudi iz kluba ni ne gleda njega, i njegove nastupe. 

Lajk, greÅ¡kom, jer ne slažem se s tobom.  Njegov menaÄ‘er je izjavio da su u Chelseaju izuzetno zadovoljni njime, ali da sve zavisi od novog  trenera da li će ga zadržati u Chelseaju ili ne.

Dakle, ako ga bude Mou htio, eto ga, ako ne, onda nek mu je sretno u Dortmundu ili bilo gdje drugo. Ali siguran sam da ovaj momak, ne samo da može biti u Chelseaju, već može igrati non stop u prvoj postavi.

Igračina je.

Igracina jeste . Jos je jako mlad , svega 21 godinu . Ali ja nekako ne znam umjesto koga bi on igrao o.O . Po meni bi grijehota bilo ovakvog igraca cuvati na klupi .

Kako vi zamisljate formaciju s Kevinom u prvih 11 ? 

Igracina jeste . Jos je jako mlad , svega 21 godinu . Ali ja nekako ne znam umjesto koga bi on igrao o.O . Po meni bi grijehota bilo ovakvog igraca cuvati na klupi .

Kako vi zamisljate formaciju s Kevinom u prvih 11 ? 

Slažem se. Jednostavno nema mjesta, a nama treba desno krilo ko kruh.

• Autor

Biće sasvim dovoljno utakmica da se rasporedi minutaža izmeÄ‘u igrača. Lampsu treba umanjiti količinu utakmica ionako zbog godina, Ramizu jer ne može odigrati toliko koliko su ga gurali ove sezone, pa čak i na ofanzivnijim pozicijama gdje svestrani De Bruyne može pružiti svoj doprinos. 

Zavisi od sljedećeg managera (Josea) kako će izgledati njegov željeni tim, ali uvjeren sam da u čitavoj ekipi sljedeće sezone ima mjesta za mladog Kevina.

Nema potrebe da dramite,lepo vam je wisey reko da odluka zavisi od novog menadzera(logično naravno),a i taj ko god da je,glavu dajem da ga neće prodati

http://www1.skysports.com/football/news/11881/8711111/Bayer-Leverkusen-are-close-to-signing-Sokratis-Papastathopoulos-from-Werder-Bremen

evo i nekih novih informacija...

http://www.bild.de/sport/fussball/borussia-dortmund/einig-mit-kevin-de-bruyne-30375494.bild.html

Kazu postignut dogovor sa Dortmundom,Kevin potpisao ugovor na 5 godina,ako je istina,onda stvarno... jel moguce?

E ovo uopste nisam zeleo,nadam se da ce klub uzeti bar 1 ili 2 igraca,kao sto kaze Drogba na chatu, ovakav dijamant prodajemo za neku sicu 15 miliona ...ccc... Ali u svakom slucaju bice mi drago ako ga vec prodajemo da ga prodajemo Dortmundu zato sto su ekstra ekipa i tamo on moze da postane igracina samo takva,sa njihovom filozofijom i sa njihovim pristupom igri,ali da mi je zao,zao mi je puno da ovaj igrac nece dobiti sansu kod nas.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.