15. april 2013.13 god. comment_116897 slažem se sa Whisom.. dam Kevina samo za Reusa...inaÄe niÅ¡ta Prijavi
15. april 2013.13 god. comment_116904 Kad bi rojsa dali bilo bi odlicno al nece dati to je fazon Inace sa Reusom bi bilo Reus - Mata- Hazard (inace svi mogu igrat i lijevo i desno i ofanzivnog veznog tj ovog u sredi ) Oscar bi bio CM Al nekako mi izgleda "preblaga" postava. Nema nekog cvrstog koju ce stat na loptu i oduzimat.. Hmm, necu da se mucim, imaju ljudi placeni za to. Prijavi
16. april 2013.13 god. comment_116909 Ne smijem ni zamisliti sta bi mocna uprava Dortmunda napravila od Kevina. Sigurno i boljeg igraca od Reusa. Prijavi
16. april 2013.13 god. comment_116917 Trenutno, bez pojaÄanja koja bi mogla bit na ljeto: Cech Bane - Terry - Cahill - Cole Ramires - KDB MAZACAR Ba I ovako su svi ispod 60 kila , jos nam samo fali Kevin na zadnjem veznom :S Ramiz - Mikel nazad , KDB i Oscar u rotaciji . I umjesto Terry-ja stoper Luiz . Prijavi
16. april 2013.13 god. comment_116919 Trenutno, bez pojaÄanja koja bi mogla bit na ljeto: Cech Bane - Terry - Cahill - Cole Ramires - KDB MAZACAR Ba Mikel umjesto Ramiresa i gore ispred Mata Hazard i u napadu Lukaku i Ba Prijavi
16. april 2013.13 god. comment_116920 Trenutno, bez pojaÄanja koja bi mogla bit na ljeto: Cech Bane - Terry - Cahill - Cole Ramires - KDB MAZACAR Ba U veznom najteži 50 kila. Nijedan klasiÄni zadnji vezni. Prosjek primljenih golova sa ovom formacijom bio bi 3. Neka KDB joÅ¡ jednu godinu na posudbi pa nek' se onda vrati. Mlad je igraÄ, treba da igra konstantno, a to kod nas ne bi bio sluÄaj. Vidjeli smo Å¡ta je bilo sa McEachranom. Prijavi
16. april 2013.13 god. comment_116931 Ja sam jednom napisao postavu s Kevinom i Oscarom u vezi.. ..................mikel................... ...........KDB......Oscar..... Mata.........................Hazard... ...............Lukaku................. 433 formacija uz Mourinha na klupi i opleti.... Odbrana manje više se zna.. Prijavi
16. april 2013.13 god. comment_116957 Haj napravi postavu sa De Bruyneom u prvih 11. Nemam ti ja sta sastavljat, pogledaj malo statistiku i vidi na kojoj poziciji Kevin igra i kako igra. Kazem ti da se odlicno pokazao u Werderu a mi u timu drzimo Marina koji bi u Werderu bio na klupi i Benayouna koji ne bi bio ni na klupi. Mi trebamo da ojacamo ekipu a ne da je oslabimo igracima kao sto su Marin i Benayoun, koji su samo bezveze zauzeli necije mjesto i broj. Ramires, Mikel, ni jedan od njih ne zna prebaciti igru sa jedne na drugu stranu kako je to nekada Lampard radio, niti ni jedan od njih dvojice ne moze da uputi zadnji pas prema napadacu, asistira itd. Kevin to moze a prije dvije sedmice sam postavio Kevinovu statistiku na ovoj temi pa ako zelis da vidis listaj nazad usput vidi i na kojoj poziciji igra u Werderu. Nije mi jasno kako bi ti igraca koji nam je vrlo potreban i koji nam je potreban poslao na posudbu i sljedece sezone, iako smo ove godine prokockali sve moguce trofeje zbog slabe konkurencije u timu a i par igraca koji igraju u prvih 11 nisu se nesto pokazali. KDB nam je pogreban jer moze bolje odigrati CM od svih igraca koje mi trenutno imamo. U to sam siguran. Prijavi
16. april 2013.13 god. comment_116972 Nemam ti ja sta sastavljat, pogledaj malo statistiku i vidi na kojoj poziciji Kevin igra i kako igra. Kazem ti da se odlicno pokazao u Werderu a mi u timu drzimo Marina koji bi u Werderu bio na klupi i Benayouna koji ne bi bio ni na klupi. Mi trebamo da ojacamo ekipu a ne da je oslabimo igracima kao sto su Marin i Benayoun, koji su samo bezveze zauzeli necije mjesto i broj. Ramires, Mikel, ni jedan od njih ne zna prebaciti igru sa jedne na drugu stranu kako je to nekada Lampard radio, niti ni jedan od njih dvojice ne moze da uputi zadnji pas prema napadacu, asistira itd. Kevin to moze a prije dvije sedmice sam postavio Kevinovu statistiku na ovoj temi pa ako zelis da vidis listaj nazad usput vidi i na kojoj poziciji igra u Werderu. Nije mi jasno kako bi ti igraca koji nam je vrlo potreban i koji nam je potreban poslao na posudbu i sljedece sezone, iako smo ove godine prokockali sve moguce trofeje zbog slabe konkurencije u timu a i par igraca koji igraju u prvih 11 nisu se nesto pokazali. KDB nam je pogreban jer moze bolje odigrati CM od svih igraca koje mi trenutno imamo. U to sam siguran. Pogledaj malo bolje pozicije na kojima je KDB igrao u Werderu. Evo link http://www.transfermarkt.de/en/kevin-de-bruyne/leistungsdaten/spieler_88755.html Prijavi
16. april 2013.13 god. comment_117002 Ja sam jednom napisao postavu s Kevinom i Oscarom u vezi.. ..................mikel................... ...........KDB......Oscar..... Mata.........................Hazard... ...............Lukaku................. 433 formacija uz Mourinha na klupi i opleti.... Odbrana manje više se zna.. not bad - ali tek za 3-4 godine .. Prijavi
16. april 2013.13 god. comment_117010 ma kakve 3-4 godine, HYN postava ti je mrak, ovo mi se megasviÄ‘a nikad nisam doÅ¡ao na tu ideju, joÅ¡ kad se sjetim klupe sa Lampsom i Ramizem pa rotacija boli glava.. (vjerojatno sam joÅ¡ nekog smetno s uma), stvarno moram joÅ¡ jedanom napomenut kako mi je ovo jebeno, u svakom satu svake minute i sekunde bi ispalio da na pitanje o ovoj postavi, kako bi bilo jebeno probat to profurat... svi zajedno nisu ni punoljetni, to bi derlao iduÄih 10+ godina Prijavi
16. april 2013.13 god. comment_117013 Pogledaj malo bolje pozicije na kojima je KDB igrao u Werderu. Evo link http://www.transfermarkt.de/en/kevin-de-bruyne/leistungsdaten/spieler_88755.html Ne znam ko koga ovdje laže, evo i tebi link. http://www.whoscored.com/Players/73084/ Prijavi
16. april 2013.13 god. comment_117015 Kakve veze ima KDB sa Schurleom? Ne moze njega schurle izbaciti nikako, njega moze oscar, ramiz i mikel tjerat samo + jos neki. Prijavi
17. april 2013.13 god. comment_117024 Kakve veze ima KDB sa Schurleom? Ne moze njega schurle izbaciti nikako, njega moze oscar, ramiz i mikel tjerat samo + jos neki. Mikel ne može bar po meni... Prijavi
21. april 2013.13 god. comment_117543 Opala,vide sad ovo "Chelsea are convinced that Kevin has the talent to be part of the core squad." "But the name of the head coach for next season must be confirmed before a decision is taken." http://www.insidefutbol.com/2013/04/21/chelsea-are-convinced-kevin-de-bruyne-has-talent-to-succeed-but-new-boss-must-give-green-light-says-agent/84048/? Prijavi
24. april 2013.13 god. comment_118236 NjemaÄki mediji izvjeÅ¡tavaju da je dortmundska Borussija naÅ¡la zamjenu za Maria Goetzea. Radi se o Werderovom krilu Belgijcu Kevinu De Bruyneu koji je službeno igraÄ Chelseaja. Eto ti ga na ... :-O Prijavi
24. april 2013.13 god. comment_118266 ma ladno bi moglo bit i za stalno, sad imaju para, vjerojatno uz KDB-a uzmu još nekog švabu talentiranog i na kraju se Gotzeov izostanak neće tolko ni osjetit, vjerojatno će u bližoj budućnosti vratit i Sahina za male pare Prijavi
25. april 2013.13 god. comment_118320 ma neka smo ga mi kupili a nikad neće igrati za nas. nek nama igra "benajun". odliÄan potez uprave Prijavi
27. april 2013.13 god. comment_118850 Ova naÅ¡a uprava k'o ja na PES-u kupim igraÄa i nikad ne uÄ‘e tokom utakmice il' ga poÅ¡aljem na posudbu.. TaÄno mi idu na ..... Prijavi
27. april 2013.13 god. comment_118852 NiÅ¡ta Äudno. Prodat će ga naÅ¡i. Ja sam gotovo siguran da neće. Možda posudba, ali prodaja ne vjerujem.. Prijavi
27. april 2013.13 god. comment_118870 zna Dortmund sta valja zato ga i traze dok u nasoj upravi rade sve mutaviji do mutavijeg,prodaja bi bio los potez za ovog igraca koji nije dobio pravu priliku u nasem klubu. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.