Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Kevin De Bruyne (2012-2014, 9 nastupa)

Istaknuti odgovori

Sva sreca pa je otisao, pa mi osim Lamparda nemamo CMa da valja, krpimo se sa pisljivim Benayounom.... Koja smo mi bagra.. Posaljes igraca koji je bolji na posudbu a idiota vratis sa posudbe, ustvari otjeraju ga jer ga niko nece... Zasto? Jer je beskoristan!

Vec sam napisao na temi, Ljetni prelazni rok; vratiti ovog igraca, jer nema svrhe slati ga na posudbu kad nama treba...

Pa da nije otisao, ostao bi kod nas i nebi dobio u 3 utakmice 20 minuta prilike , dok u Werderu je nezamjenjiv, nosi ih kao Bale Tott'ham.Nadam se da ce uprava shvatiti o kakvom se potencijalu radi i da ce dobit pravu priliku kad se vrati u klub . 

• Odgovori 1,2 hilj.
  • Pregledi 74,2 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Havertz bi i njih uspio ugušiti

• 100 asistencija u PL, od toga 99 za City i 1 za Chelsea. Šteta što ne igra odbranu, bio bi legenda Chelseaja.

• Zamisli da si tamo nekad imao KDBa i Hazarda ili sa Matom čak ili sad sa Kanteom...

Belgian media are reporting he left training injured yesterday. He says his knee needs rest. He guesses he'll be fit for the Belgian National games though

• 2 sedmice kasnije...

2013%2F3%2FDeBruyne-Chelsea.jpg

Mi ovakvo cudo pustimo na pozajmicu.

A imamo jednu od najslabijih klupa u PL.

Sledece sezone hocu ovaj sastav:    Hazard--Mata--Moses

KDB----Oscar

Evo celog clanka:http://www.whoscored.com/Blog/rtx3n4ik6eqjx5tuqxfkrg/Show/Player-Focus-Chelsea-Have-the-Brains-but-Not-De-Bruyne

Hazard--Mata--Moses

KDB----Oscar

Cak i jedan izuzetno uredjen sistem kao Farcelona, ima Busketsa, kao klasicnog zadnjeg veznog.

Formacija sa 4 playmakera u vezi, bez ikakvog obezbedjenja je nemoguca. 

Buna,to ćeš doživjet jedino na pesu i fifi,u stvarnosti nikad.
kad se sastavlja ekipa,treba gledat da bude uravnotežena,a ne da samo gledaš na napad.
Ako De Bruyne bude kod nas sljedeće sezone,vjerojatno će bit on i netko defenzivniji iza ofenzivnog trija,znači ovo što sad Lampard igra.

Formacija sa 4 playmakera u vezi, bez ikakvog obezbedjenja je nemoguca. 

KDB I Oscar nisu playmakery.  Oscar moze da igra playmakera, ali bi bio bolji na poziciji CMF.

KDB bi radio isto sto i Lamps sada, a Oscar bi dobar posao radio u defanzivi, setite se kako je Pirla cuvao na SB.

U sustini ova formacija bi bila idealno u mecevima protiv dosta slabijih ekipa (iz donjeg dela tabele PL). a protiv jacih ekipa tu bi bili Rami ili Mikel, to stoji.

Veću glupost odavno nisam čuo.
U ekipi ti svakako treba netko kome je primarna zadaća defenziva.
Oscar je ofenzivni vezni,može pomagat u defenzivi,ali zadnjeg veznng nikako neće igrat,bar ne u stvarnosti.
De Bruyne može odigrat centralnog veznog,al treba pokraj sebe defenzivno veznog.
Takve fore iskušavajte na igricama,to je u stvarnosti NEIZVEDIVO!

@Buna, Posebni i Whisper su upravu. Trebas gledati stvari realno. Takva formacija nikada ne bi uspjela. Jest ona kreativna i napadacki ali i odbrana je vazan dio igre... Mislim da si ti jedini na planeti Zemlji koji bi Oscara stavio kao defanzivnog veznjaka...

Koje su to slabije ekipe? Nema slabijih ekipa u Premiershipu. U svaku utakmicu treba uci ozbiljno a ne pokusavati nemoguce... Svako moze iznenaditi.

Ne bih ja KDB gurao na cm,on mi je krilo,ima perfektan centaršut što je pokazao milion puta do sada,brz je,prodoran

a i imamo gomilu igrača kojima je to primarna pozicija tako da ga ne vidim uopšte u toj ulozi što ne znači da ne može to da odigra kad zatreba

A kad je Oskar u pitanju,on nije defanzivni vezni,on ima zadatak da se vrati po loptu i prenese je sa jedne polovine na drugu,što ne znači da nije dobar u odbrani,daleko od toga,ako ste gledali Brazil npr,oni guraju Sandra i Ramiza pored Oskara tako da to kod njih sasvim lepo funkcioniše

75782f1d.gif    fff5e3b5.gif

0b29b681.gif          f3eeed8c.gif

Oskar sam ne može da igra defanzivu,mora imati nekog pored sebe,dali je to KDB,ne verujem.

2013%2F3%2FDeBruyne-Chelsea.jpg

Jebe drugarice,mnogo dobro igra

U Brazilu je tu Sandro ili Paulinho da obavlja defenzivne zadatke,za šta mi imamo Mikela ili Ramiresa (po potrebi).
Za De Bruynea,mislim da će prije igrat centralno,nego krilo jer je Hazard tu.
nemojmo sad tu pricu premiership, bundesliga rijec je o kvalitetnom igracu kakva god liga bila hazard sve govori dobro za njega sto je otisao u werder, neka samo igra, nadam se da ce iduce sezone biti redovan i u chelsiu Sent from my Brain using Tapatalk

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.