13. april 2021.5 god. comment_312640 Kako to sad? Od majstora do flopa u roku od 4 dana. Tako to ide od utakmice do utakmice. Salu na stranu dobar je Havertz kako je bio izgubljen vecinu vremena kod Lamparda. Prijavi
14. april 2021.5 god. comment_312648 A dobro ako kažeš da je sinoć bio loš, po meni ili ne znaš ništa o fudbalu ili se sprdaš... Odigrao taktički za prolaz dalje i ekipu. Svidjelo mi se što je odmah nakon što ga je Pepe zakucao laktom on sledeći put u duelu zgazio ono smeće ćelavo, čisto da mu pokaže da nije pička Prijavi
14. april 2021.5 god. comment_312653 Ne mislim da je bio loš ili nešto odudarao od ostalh da bi se to izdvajalo. Zadovoljavajuće. Prijavi
14. april 2021.5 god. comment_312659 Pa bio je nešto primjetniji nego prošli put protiv Porta, ali ništa posebno. Prijavi
14. april 2021.5 god. comment_312660 A dobro ako kažeš da je sinoć bio loš, po meni ili ne znaš ništa o fudbalu ili se sprdaš... Odigrao taktički za prolaz dalje i ekipu. Svidjelo mi se što je odmah nakon što ga je Pepe zakucao laktom on sledeći put u duelu zgazio ono smeće ćelavo, čisto da mu pokaže da nije pička To se i meni svidjelo. Nek je pokazao da nije curica, udaraj bori se, lomi, nema veze sto si prefinjeni igrac. Prijavi
14. april 2021.5 god. comment_312664 Nema od njega nikad lazne devetke i tih kurtona. Decko je vezni igrac, ali mora da zabije glavu i radi ko mazga da ojaca. Sut mu je traljav skroz, mora provesti sate i sate na treningu samo da sut ojaca pa tek onda ostale stvari. Prijavi
14. april 2021.5 god. comment_312668 Nema od njega nikad lazne devetke i tih kurtona. Decko je vezni igrac, ali mora da zabije glavu i radi ko mazga da ojaca. Sut mu je traljav skroz, mora provesti sate i sate na treningu samo da sut ojaca pa tek onda ostale stvari. Da se posavetuje sa Goreckom oko toga, čovek je napravio mašinu od sebe. Prijavi
14. april 2021.5 god. comment_312670 Da se posavetuje sa Goreckom oko toga, čovek je napravio mašinu od sebe. Kakav kurčem Goretzka, neka se posavjetuje sa mnom ima da bude ko Adama i Goretzka zajedno Prijavi
14. april 2021.5 god. comment_312694 Kakav kurčem Goretzka, neka se posavjetuje sa mnom ima da bude ko Adama i Goretzka zajedno Covek treba da bude profesionalni fudbaler, ne izbacivac :D Prijavi
14. april 2021.5 god. comment_312696 Covek treba da bude profesionalni fudbaler, ne izbacivac :D Bio bi profesionalni fudbaler u slobodno vrijeme bilder a kada završi sa fudbalom može da radi kao izbacivač u BG-u Mogao bi mu biti agent lagano :D Prijavi
1. maj 2021.5 god. comment_313642 Kakav osjecaj za prijem lopte ima momak danas protiv Fulema je svaku loptu ustopao uz nogu jos je i potvrdio kvalitet sa dvije odlicne zavrsnice. Osjetila se prisutnost i u defanzivi na kornerima ocistio je par puta mogucu opasnost. Nadat se da ce odigrati jos bolje u srijedu protiv Reala. Prijavi
1. maj 2021.5 god. comment_313644 Masina za mlevenje ekipa na nivou Championshipa, treba nam jedan takav. :D Prijavi
1. maj 2021.5 god. comment_313669 Fali mu malo brzine to je očigledno. Danas se vidjelo kakvu ima kontrolu lopte i kako razumije igru. Zelim mu sto vise ovakvih partija kao danas. Prijavi
3. maj 2021.5 god. Autor comment_313741 Igračina, njegovo vrijeme tek dolazi. Neka samo nastavi moj Kai, nema brige Prijavi
5. maj 2021.5 god. comment_314004 Igrao bolje u polju, ali vidis iz aviona da decko nema nista u sebi sta lici na napadaca. Previse nonsalantan u sansama, nema taj ubilacki instinkt, nema zavrsnicu. Da smo imali pravog napadaca u onim sansama rezultat bi bio 4-0. Prijavi
5. maj 2021.5 god. comment_314012 Prezadovoljan sam s njim, decko ima 21 godinu, dolazi u veliki klub sa puno vecim ambicijama gdje i pritisak puno veci. Od njega prave partije ocekujem tek sledece sezone. Prijavi
5. maj 2021.5 god. comment_314020 Malo srece, malo iskustva i ko zna gdje je granica. Strasan igrac. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.