17. mart 2021.5 god. comment_311552 Jos jedna fenomenalna partija ako mene pitate. Kakav prvi dodir ima, kako prenese loptu, otvori odbranu, strašan je momak. Sve pohvale za ovo večeras! Prijavi
17. mart 2021.5 god. comment_311553 Ovaj mora malo muda pokazat trazit tu loptu, trazit da se vrti oko njega. Kova trenutno nesto sad tako radi al nema talenat kao kai da jednim potezom izbaci odbranu. Jos mi je nekako strasljiv, kao da se boji da ce usrat nest. Pa useri yebo je otac nece te niko razapet Prijavi
17. mart 2021.5 god. comment_311555 MA KOLKO JE PAMETAN 8IGRAC U GALAVICU GA LJUBIM OSECAM SE KAO RODITELJ KAD GLEDA DETE KAD NAUCI DA BRTOJI Prijavi
17. mart 2021.5 god. comment_311559 Havertz je sve bolji i bolji. Doduse danas je imao nekoliko polusansi i dodira s loptom u sesnaestercu koje je mogao bolje iskoristiti. Sve u svemu dobra partija i nadam se da ce biti sve bolji i bolji. Prijavi
17. mart 2021.5 god. comment_311560 Polako Soxx u Decembru nije lopte "znao" primiti. Ovo što pruža je na visokom nivou ali nije ni blizu ono što on može i što će, nadam se pokazati u plavom dresu. Vidi se da se polako oslobađa, lakše se kreće, jači je u duelu ... jednom riječju napredovao je. Samo neka tako nastavi i bit' će kao pravi, onaj kojeg svi čekamo. Nadam se da će zabiti koji go da još više dobije da samopouzdanju. Prijavi
17. mart 2021.5 god. comment_311590 Ovaj se polako zagrijava, sad mu samo treba minuta i biće to tip top. Odlična partija. Prijavi
18. mart 2021.5 god. comment_311610 Polako Soxx u Decembru nije lopte "znao" primiti. Ovo što pruža je na visokom nivou ali nije ni blizu ono što on može i što će, nadam se pokazati u plavom dresu. Vidi se da se polako oslobađa, lakše se kreće, jači je u duelu ... jednom riječju napredovao je. Samo neka tako nastavi i bit' će kao pravi, onaj kojeg svi čekamo. Nadam se da će zabiti koji go da još više dobije da samopouzdanju.ma slazem se. Trenutno kako igra, dobro je, al vidi se da zna momak i da moze bolje. Samo da se opusti, muda pokaze, krene uzimat/trazit loptu kao nekad nas Hazard, bit ce to prava klasa. Prijavi
18. mart 2021.5 god. comment_311638 floperc kad ga vidim kad povuce loptu, steknem dojam da bi ga jaci vjetar otpuhao Prijavi
18. mart 2021.5 god. comment_311655 floperc kad ga vidim kad povuce loptu, steknem dojam da bi ga jaci vjetar otpuhao E nek' si ti momčina od 100 kila jebem ti hljeb mršavi u pičku, možeš tri put u Kai-a stat :D :hljeb: Prijavi
18. mart 2021.5 god. comment_311660 E nek' si ti momčina od 100 kila jebem ti hljeb mršavi u pičku, možeš tri put u Kai-a stat :D :hljeb: pa ista nam je kilaza lebac te jebo :D Prijavi
18. mart 2021.5 god. comment_311661 deblji sam od njega Kai 189cm 82kg Za sportistu odličan omjer, plus nema programersku stomačinu ko ti Prijavi
18. mart 2021.5 god. comment_311663 Kai 189cm 82kg Za sportistu odličan omjer, plus nema programersku stomačinu ko ti nisi ti mene dugo vidio, karantin me promjenio Prijavi
18. mart 2021.5 god. comment_311669 nisi ti mene dugo vidio, karantin me promjenio Daj da te vidimo. Nekad smo postavljaji svoje slike na forum, upoznavali se Prijavi
18. mart 2021.5 god. comment_311674 Ovom se lijepi lopta za nogu, jos malo i bice on odlican nadam se. Prijavi
18. mart 2021.5 god. comment_311678 Kao što je neko već rekao, do skoro nije znao osnove fudbala tako da ovo od sinoć je svemirski brod. Samo mu davati minutažu, mislim da bi se mogao probuditi do kraja sezone. Prijavi
18. mart 2021.5 god. comment_311680 Daj da te vidimo. Nekad smo postavljaji svoje slike na forum, upoznavali se ne mogu, docice mi odmah kun i prebrojati misice i kilazu i masnocu Prijavi
22. mart 2021.5 god. comment_311844 Kakvo je njegovo znanje engleskog ? Pojavio se klip na Instagramu iz tunela sa stadiona (mozda bas na poslednjem meču) na kome se vide Maunt, Cili, Pulisic i Zijeh kako pričaju, smeju se zajedno dok on vidno smoren stoji sa strane ko trinaesto prase.. Prijavi
22. mart 2021.5 god. comment_311845 Dobar mu je engleski Nekim ljudima treba vremena da se opuste, ne mora nista znacit to vidjeno. Prijavi
22. mart 2021.5 god. comment_311848 Radio je sa Jamesom neki dan serijal "šala" na engleskom, dobro je govorio. Prijavi
22. mart 2021.5 god. comment_311849 Od novih pojacanja, svi znaju odlicno, engleski osim Silve. Dok su Kai i Ziyech bas tečni, Timo je takodjer vise nego dobar. Skontao sam da je Kepa imao problema sa jezikom po dolasku u klub i da je dugo ucio tj. Uci jos Prijavi
24. mart 2021.5 god. comment_311857 Što se tiče engleskog, Diego Costa. :D Kao da je balkanac, ovi naši odu u Njemačku budu 20 godina i ne zna prostu rečenicu sastaviti, jebo te hljeb Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.