9. juni 2020.6 god. comment_294478 Moglo bi biti nešto, nakon što se prije par dana pri�alo o tome kako smo zainteresirani, danas svi pišu kako smo ozbiljnp zagrizli. Krenulo je sa daily mailom, koji je shit ali sada potvrđuju svi od skysporta, guardiana, sky u njema�koj, bild, gotovp svi relevantni. Što mislite o ovom mogućem transferu? Mnogi su nas se uplašili, jer ovo definitivno pokazuje ambiciju, ušli smo jako u prijelazni rok. Roman se ne šali. Iako smo na toj poziciji dobro pokriveni, ja sam definitivno za, ovo nas vraća tamo gdje pripadamo i kona�no sva imena koja se vrte su kvaliteta, a ne neki polovnjaci. Sviđa mi se u kojem se smjeru krenilo i kako razmišljaju Prijavi
9. juni 2020.6 god. comment_294479 Opisite onda Maunta, Barklija pa i RLCa. Ako ne mogu da kupe Sanca bolje neka ulože u stopera. Prijavi
9. juni 2020.6 god. comment_294480 Nemas sta otpisivati, ima mjesta za Mounta i RLCa uvijek sa klupe, RLC moze igrati i onu drugu poziciju u sredini. Doduse i Kai je kako sezona odmice vise naprijed, napadaca je igrao ovih nekoliko kola, znao je i na desnom krilu, tako da ne mora znaciti da ce igrati gdje Mount igra. Prijavi
9. juni 2020.6 god. comment_294482 Jel može igrat krilo ili je iskljuÄivo veznjak? Ako ne, onda nam po pitanju pozicije ne treba. Ja imam povjerenja u RLC i Mounta i treba im dat Å¡ansu, a i ponajprije stoper, a onda i krilo su nam puno važniji. Prijavi
9. juni 2020.6 god. comment_294483 Nemas sta otpisivati, ima mjesta za Mounta i RLCa uvijek sa klupe, RLC moze igrati i onu drugu poziciju u sredini. Doduse i Kai je kako sezona odmice vise naprijed, napadaca je igrao ovih nekoliko kola, znao je i na desnom krilu, tako da ne mora znaciti da ce igrati gdje Mount igra. Nema mesta. Niko od njih nije u stadijumu karijere gde moze da igra rotaciju i da napreduje. Neko ce trpeti, zapravo stagnirati. Nije to fm moj Diablo. Prijavi
9. juni 2020.6 god. Autor comment_294484 U svakom sluÄaju bolje priÄati treba li nam havertz ili sancho, a pritom već osigurali ziyecha i wernera, nego ne tako davno kada smo se povezivali sa Carollom, batshuayima i sliÄnima.. Ne treba nam realno, slažem se, ali ako doÄ‘e daleko od toga da ću plakati. Bolje imati takvu konkurenciju, nego williana, pwdra, bats, barkleyIpak sumnjam da ćemo ga uzeti jer ima pozicija koje su nam primarnije, ali oÄito je da se neÅ¡to dogaÄ‘aJel može igrat krilo ili je iskljuÄivo veznjak? Ako ne, onda nam po pitanju pozicije ne treba. Ja imam povjerenja u RLC i Mounta i treba im dat Å¡ansu, a i ponajprije stoper, a onda i krilo su nam puno važniji. Kai je stvarno raznovrstan, može igrati svaÅ¡ta i već je igrao Prijavi
9. juni 2020.6 god. comment_294485 Moze sve u manevru da odigra. Kao i Sanco, Pulisic, Zijeh... Mada mislim da je najbolji sa pozicije iza Vernera. Prijavi
9. juni 2020.6 god. comment_294486 Pa eto, stavis ga na desno krilo i ne ubijas Mounta koji isto tako nece moci igrati sve tekme u sezoni na toj poziciji, dok ja RLCa gledam gdje trenutno igra Kante, a ne kao ofanzivnog veznog. Prijavi
9. juni 2020.6 god. comment_294488 Samo kupuj, a bolji je ovaj puno od Mounta iako nisu isti tip igraÄa. U svakom sluÄaju konkurencija pa neka se kolju, ko je bolji taj će i igrati. Prijavi
10. juni 2020.6 god. Autor comment_294496 https://twitter.com/FabrizioRomano/status/1270727412070985728?s=19 Prijavi
10. juni 2020.6 god. comment_294497 https://twitter.com/FabrizioRomano/status/1270727412070985728?s=19 Pa da, probaće prvo Sanca da završe jer je englez a i ipak je jaci po krilu od Kaija. Ali lepo je kad je jednom vrhunskom talentu alternativa drugi vrhunski talenat. Prijavi
10. juni 2020.6 god. Autor comment_294498 Ništa novo, ovo se znalo samo je sada sigurna potvrda da smo zainteresirani. Za sancha sumnjam, ovdje imamo dobru šansu rekao bih, bayern nema para i idu po sanea Prijavi
11. juni 2020.6 god. Autor comment_294507 https://twitter.com/cfbayern/status/1271007303987277836?s=19 Ovo je dobar izvor, prvi objavio za wernera da smo ga preotelihttps://twitter.com/ToniRuediger/status/1270996942928183297?s=19 Ajmo rudiger dovedi nam i havertza nakon wernera Prijavi
11. juni 2020.6 god. comment_294508 Kristijan Falk je novinar Bilda, jedan od vodećih u NemaÄkoj. Sve jake vesti su uglavnom od njega. Prijavi
11. juni 2020.6 god. comment_294509 Ajmo rudiger dovedi nam i havertza nakon wernera Kad na kraju Rudiger nagovori pola Bundeslige da dođe kod nas i mi ga uvalimo kao dio transfera za npr. Sancha. Znam da se neće desiti, ali.. Prijavi
11. juni 2020.6 god. Autor comment_294520 Mislim kako će se ovdje prava bitka voditi, puno klubova je zainteresirano ali pitanje je tko može u ovoj situaciji platiti to. Od sancha izgleda polako da se svi hlade zbog cijene, eventualno united. Christian Falk je rekao kako mu se Äini da smo mi najkonkretniji za sada, i da bi mogli biti opet brži od uniteda i ostalih. Bayern, Real i liverpool izgleda ne mogu platiti to trenutno, jedino mi i united Prijavi
12. juni 2020.6 god. comment_294524 Ne znam koliko nam je potreban, općenito u napadu nam viÅ¡e nitko nije nužan. Dolaskom Wernera i Ziyech smo znaÄajno ojaÄali napad, ono Å¡to nam je sad kljuÄno je lijevi bek! A bilo bi fino i stopera nekog dovuÄ. Ovo ostalo nije nužno... Prijavi
12. juni 2020.6 god. comment_294525 JuÄe mu je bio roÄ‘endan. Napunio 21 godinu i ima viÅ¡e od 150 profesionalnih utakmica u karijeri, viÅ¡e od 3,5 godine starijeg Loftus-Cheeka. Ako doÄ‘e kod nas vidim ga na krilu. Onda bismo imali napadaÄki dio rijeÅ¡en za narednih par godina, osim ako se ne desi neÅ¡to nepredviÄ‘eno. Vezni red mi već sada djeluje kao kompletirana priÄa sa Kanteom, KovaÄićem, Jorginhom, Mountom, RLC, Barkleyem i Gilmourom. Poslije toga oÄekujem napokon pojaÄanja u odbrani. Jest da gradimo kuću od krova, ali bit će neÅ¡to od nas. Prijavi
12. juni 2020.6 god. comment_294526 Gledao sam malo sad na youtube. Ni blizu ovaj nije krilnog igraca. Podsjeca malo na Özila iako je dosta visi, cini se i relativno stamenit. Slicno se krece, ljevak je, dobar razigravac i igra u poluspicu/ofanzivni vezni. E sad pitanje je koje su mu slabosti jer to nece se naci na yt kompilacijama. Prijavi
12. juni 2020.6 god. comment_294528 Gledao sam malo sad na youtube. Ni blizu ovaj nije krilnog igraca. Podsjeca malo na Özila iako je dosta visi, cini se i relativno stamenit. Slicno se krece, ljevak je, dobar razigravac i igra u poluspicu/ofanzivni vezni. E sad pitanje je koje su mu slabosti jer to nece se naci na yt kompilacijama. SliÄno kao kod Fabregasa. Cim dodje do kontakt igre on tu nema sta da traži. Prijavi
12. juni 2020.6 god. Autor comment_294531 https://twitter.com/CFCDaily/status/1271524587147341827?s=19 On sigurno prelazi negdje ovo ljeto, iduće bu mi bilo zadnja godina i ne bi puno mogli dobiti za njega, gledat će da ga unovÄe. Intenzivirala se priÄa za bayern, zna se kako oni posluju u bundesligi. Bit će zanimljiva borba.. Ja bih ga uzeo, ovo je ljeto kada financijski stojimo najbolje od svih, a ovo je jedinstvena prilika. Vidjet ćemo Å¡to će naÅ¡i odluÄitihttps://twitter.com/cfbayern/status/1271564625453166594?s=19 Nitko nema para izgleda osim nas Prijavi
13. juni 2020.6 god. comment_294535 Ja stvarno ne vidim zaÅ¡to bi bilo loÅ¡e imati joÅ¡ jednog mladog igraÄa, sad se ima para i postoji mogućnost dovoditi i to treba iskoristiti. To Å¡to su vjerovatno lijevi bek i Å¡toper kao veći prioritet to je druga strana priÄe. SavrÅ¡eno ljeto bi bilo kad bi uzeli Wenera, Ziyecha, Havertz, neki lijevi bek i Å¡toper. Sancho je preskup, mada ako misle davati pare Å¡ta me briga. TakoÄ‘e u savrÅ¡eno ljeto raÄunam da prodaju nekoga kao Å¡to je Zouma ili jedan od dva lijeva beka. Prijavi
13. juni 2020.6 god. comment_294536 Je ali je savršeno ljeto teško moguće, ako će sve to uzet u jedno ljeto super, ali sumnjam, a onda bi rađe stopera nego još jednog ofenzivnog veznjaka. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.