Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Kai Havertz (2020-2023, 139 nastupa)

Istaknuti odgovori

Moglo bi biti nešto, nakon što se prije par dana pri�alo o tome kako smo zainteresirani, danas svi pišu kako smo ozbiljnp zagrizli.
Krenulo je sa daily mailom, koji je shit ali sada potvrđuju svi od skysporta, guardiana, sky u njema�koj, bild, gotovp svi relevantni.
Što mislite o ovom mogućem transferu? Mnogi su nas se uplašili, jer ovo definitivno pokazuje ambiciju, ušli smo jako u prijelazni rok. Roman se ne šali.

Iako smo na toj poziciji dobro pokriveni, ja sam definitivno za, ovo nas vraća tamo gdje pripadamo i kona�no sva imena koja se vrte su kvaliteta, a ne neki polovnjaci. Sviđa mi se u kojem se smjeru krenilo i kako razmišljaju

• Odgovori 1,7 hilj.
  • Pregledi 85,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Probaću analizirati bez da bacam drvlje. Ima tehniku, može kontrolisati loptu na malom prostoru i inteligentan je da utrči iz drugog plana (gol protiv Newcastlea pokazuje svo troje odjednom). To je po

• Hahaha cekaj jel ja to dobro vidim, sad smo došli do toga da Tuchel zabranjuje igracima da dodaju napadaču tj da pošalju loptu u prostor? Hahaha nadmašili ste i sami sebe. Nemaš kreativne igrače,

Objavljene slike

Jel može igrat krilo ili je isključivo veznjak? Ako ne, onda nam po pitanju pozicije ne treba. Ja imam povjerenja u RLC i Mounta i treba im dat šansu, a i ponajprije stoper, a onda i krilo su nam puno važniji.

Nemas sta otpisivati, ima mjesta za Mounta i RLCa uvijek sa klupe, RLC moze igrati i onu drugu poziciju u sredini.

Doduse i Kai je kako sezona odmice vise naprijed, napadaca je igrao ovih nekoliko kola, znao je i na desnom krilu, tako da ne mora znaciti da ce igrati gdje Mount igra.

Nema mesta.
Niko od njih nije u stadijumu karijere gde moze da igra rotaciju i da napreduje.
Neko ce trpeti, zapravo stagnirati. Nije to fm moj Diablo.
  • Autor
U svakom slučaju bolje pričati treba li nam havertz ili sancho, a pritom već osigurali ziyecha i wernera, nego ne tako davno kada smo se povezivali sa Carollom, batshuayima i sličnima..

Ne treba nam realno, slažem se, ali ako dođe daleko od toga da ću plakati. Bolje imati takvu konkurenciju, nego williana, pwdra, bats, barkley
Ipak sumnjam da ćemo ga uzeti jer ima pozicija koje su nam primarnije, ali očito je da se nešto događa

Jel može igrat krilo ili je isključivo veznjak? Ako ne, onda nam po pitanju pozicije ne treba. Ja imam povjerenja u RLC i Mounta i treba im dat šansu, a i ponajprije stoper, a onda i krilo su nam puno važniji.

Kai je stvarno raznovrstan, može igrati svašta i već je igrao

Samo kupuj, a bolji je ovaj puno od Mounta iako nisu isti tip igrača. U svakom slučaju konkurencija pa neka se kolju, ko je bolji taj će i igrati.

https://twitter.com/FabrizioRomano/status/1270727412070985728?s=19

Pa da, probaće prvo Sanca da završe jer je englez a i ipak je jaci po krilu od Kaija.
Ali lepo je kad je jednom vrhunskom talentu alternativa drugi vrhunski talenat.
  • Autor
Ništa novo, ovo se znalo samo je sada sigurna potvrda da smo zainteresirani.

Za sancha sumnjam, ovdje imamo dobru šansu rekao bih, bayern nema para i idu po sanea
  • Autor
https://twitter.com/cfbayern/status/1271007303987277836?s=19
Ovo je dobar izvor, prvi objavio za wernera da smo ga preoteli
https://twitter.com/ToniRuediger/status/1270996942928183297?s=19
Ajmo rudiger dovedi nam i havertza nakon wernera
  • Autor
Mislim kako će se ovdje prava bitka voditi, puno klubova je zainteresirano ali pitanje je tko može u ovoj situaciji platiti to.
Od sancha izgleda polako da se svi hlade zbog cijene, eventualno united.
Christian Falk je rekao kako mu se čini da smo mi najkonkretniji za sada, i da bi mogli biti opet brži od uniteda i ostalih.
Bayern, Real i liverpool izgleda ne mogu platiti to trenutno, jedino mi i united

Ne znam koliko nam je potreban, općenito u napadu nam viÅ¡e nitko nije nužan. Dolaskom Wernera i Ziyech smo značajno ojačali napad, ono Å¡to nam je sad ključno je lijevi bek! A bilo bi fino i stopera nekog dovuč. Ovo ostalo nije nužno...

Juče mu je bio rođendan. Napunio 21 godinu i ima više od 150 profesionalnih utakmica u karijeri, više od 3,5 godine starijeg Loftus-Cheeka. Ako dođe kod nas vidim ga na krilu. Onda bismo imali napadački dio riješen za narednih par godina, osim ako se ne desi nešto nepredviđeno. Vezni red mi već sada djeluje kao kompletirana priča sa Kanteom, Kovačićem, Jorginhom, Mountom, RLC, Barkleyem i Gilmourom. Poslije toga očekujem napokon pojačanja u odbrani. Jest da gradimo kuću od krova, ali bit će nešto od nas.

Gledao sam malo sad na youtube. Ni blizu ovaj nije krilnog igraca. Podsjeca malo na Özila iako je dosta visi, cini se i relativno stamenit. Slicno se krece, ljevak je, dobar razigravac i igra u poluspicu/ofanzivni vezni.

E sad pitanje je koje su mu slabosti jer to nece se naci na yt kompilacijama.

Gledao sam malo sad na youtube. Ni blizu ovaj nije krilnog igraca. Podsjeca malo na Özila iako je dosta visi, cini se i relativno stamenit. Slicno se krece, ljevak je, dobar razigravac i igra u poluspicu/ofanzivni vezni.

E sad pitanje je koje su mu slabosti jer to nece se naci na yt kompilacijama.

Slično kao kod Fabregasa. Cim dodje do kontakt igre on tu nema sta da traži.
  • Autor
https://twitter.com/CFCDaily/status/1271524587147341827?s=19
On sigurno prelazi negdje ovo ljeto, iduće bu mi bilo zadnja godina i ne bi puno mogli dobiti za njega, gledat će da ga unovče.
Intenzivirala se priča za bayern, zna se kako oni posluju u bundesligi. Bit će zanimljiva borba..
Ja bih ga uzeo, ovo je ljeto kada financijski stojimo najbolje od svih, a ovo je jedinstvena prilika. Vidjet ćemo što će naši odlučiti
https://twitter.com/cfbayern/status/1271564625453166594?s=19

Nitko nema para izgleda osim nas

Ja stvarno ne vidim zašto bi bilo loše imati još jednog mladog igrača, sad se ima para i postoji mogućnost dovoditi i to treba iskoristiti. To što su vjerovatno lijevi bek i štoper kao veći prioritet to je druga strana priče.

Savršeno ljeto bi bilo kad bi uzeli Wenera, Ziyecha, Havertz, neki lijevi bek i štoper. Sancho je preskup, mada ako misle davati pare šta me briga.

Takođe u savršeno ljeto računam da prodaju nekoga kao što je Zouma ili jedan od dva lijeva beka.

Je ali je savršeno ljeto teško moguće, ako će sve to uzet u jedno ljeto super, ali sumnjam, a onda bi rađe stopera nego još jednog ofenzivnog veznjaka.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.