Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Kai Havertz (2020-2023, 139 nastupa)

Istaknuti odgovori

Zaslužio par utakmica da presjedi, ne znam čim je zaradio toliki kredit pa startuje svaku. Trenutno to loše izgleda.

• Odgovori 1,7 hilj.
  • Pregledi 85,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Probaću analizirati bez da bacam drvlje. Ima tehniku, može kontrolisati loptu na malom prostoru i inteligentan je da utrči iz drugog plana (gol protiv Newcastlea pokazuje svo troje odjednom). To je po

• Hahaha cekaj jel ja to dobro vidim, sad smo došli do toga da Tuchel zabranjuje igracima da dodaju napadaču tj da pošalju loptu u prostor? Hahaha nadmašili ste i sami sebe. Nemaš kreativne igrače,

Objavljene slike

Ma brate usro je sve veceras sto god je pokusao. Koja je njegova svrha na terenu? Bez zajebancije pitam, sta radi, u cemu je dobar zapravo? Dribling nema, igru 1 na 1 nema, duel igru nema, sut nema, pa sta ima jebem ga vise letargicna, ko da je bolestan jebo ga hljeb.

Pa big te jebo medju too 10 najbogatijih transfera u historiji ovog sporta je, daj pokazi makar nesto zbog cega smo te platili toliko.

Mekusac je, pickica.

Ma nije ni daleko hamco od istine, necemo srat samo po Alonsu i Zeyechu a ovog zaobici. Momak nema života, meda u sebi, govore o nekom igraču za budućnost, ok ali moramo od tebe nešto imati i sada. Ništa od njega konkretno nema.

Slažem se u potpunosti, samo nije Havertz jedini krivac za naše probleme u ofanzivi. Alonso ne zna odigrat dupli ni s kim, ne može pretrčat ni štopere i tako stvoriti višak. Ziyech je prepun glupih poteza i naravno i Havertz je sve to što si naveo. S tim da je Havertz za razliku od Ziyecha imao nekih konkretnih pokušaja prodora od Ziyecha.
Pa nije niko ni rekao da je jedini krivac. Medjutim od njega svi ocekujemo da nesto uradi, od ovih taraba u vidu Alonsa i Azpija i ne ocekujemo.

Zato mi je krivo, pogotovo jer smo ga i platili toliko.
Ma najsmjesnije da igrac od 90 miliona ne zna sutnuti loptu. Sve na stranu, vidio sam prije i da igracu fali tehnike kod prijema, da nema neku pas igru, da je slab u duelu ali bukvalno da covjek toliko lose sutira loptu jos nisam.
Ofanzivni igrac a ne znam da je jedan dobar sut uputio otkako je dosao.
Od prvog dana smo govorili svi kako je premekan i od svih tih bogova u klubu, nutricionista, fizija,Allaha,Buda,Isusa niko da poradi sa njim na tome. Pa Bog te jebo kako ćeš driblat, kako ćeš sebi dat vremena da nađeš pravi pas kad na najmanji kontakt padaš. Bog vam majku jebo.
Kraj prosle sezone je bio uredu, zabio je u finalu i mislili smo evo ga, tu je Havertz, a onda...

Opet kurcina, ma nije ni kurcina, vec kurcic.

Navedite mi i jednog igraca koji je kostao vise para a da manje dobrog radi na terenu od Havertza?

Jedini problem kod ovog tvog pitanja je što je samo Lukaku plaćen više od njega a budući da se tek vratio ne može se ništa reći... Sad ne znam je li neki fazon da nas navučeš ili šta :D

Najgore u svemu tome je što iako je sinoć bio preloš on je imao neke od najopasnijih šuteva na gol protivnika, ako se to može nazvati tako uopšte...

Sve počinje od toga što je Tuchel upario njega i Ziyecha, koji su jako slični, dva ljevaka, obojica trebaju loptu u nogama da naprave i kreiraju nešto, imao je par poteza, nekih pokušaja da proigra nekoga i da odigra nešto ali to je jako slabo...

Ako nađete neki konkurs da objavi Chelsea FC pošaljite mi da nabildam malo ove naše pičke, ne znam koji je ovo kurac, sve neki pizduni i sline na terenu

Jedini problem kod ovog tvog pitanja je što je samo Lukaku plaćen više od njega a budući da se tek vratio ne može se ništa reći... Sad ne znam je li neki fazon da nas navučeš ili šta :D

Najgore u svemu tome je što iako je sinoć bio preloš on je imao neke od najopasnijih šuteva na gol protivnika, ako se to može nazvati tako uopšte...

Sve počinje od toga što je Tuchel upario njega i Ziyecha, koji su jako slični, dva ljevaka, obojica trebaju loptu u nogama da naprave i kreiraju nešto, imao je par poteza, nekih pokušaja da proigra nekoga i da odigra nešto ali to je jako slabo...

Ako nađete neki konkurs da objavi Chelsea FC pošaljite mi da nabildam malo ove naše pičke, ne znam koji je ovo kurac, sve neki pizduni i sline na terenu

Izgubio je covek 15 lopti. Kraj, tacka.

Izgubio je covek 15 lopti. Kraj, tacka.

Što je tu kraj i tačka molim te? Izgubio Messi protiv Citya 10 lopti a imao 60 dodira sa loptom, izgubio Ronaldo protiv Villareala 14 od 46 dodira pa gdje je tu kraj i tačka ?

Nikakve to kurčeve veze nema, neka izgubi i 20 ali neka jednom ili dva puta proigra nekoga ili neka se jednom dobro ubaci i zabije i eto ga... navođenje tih nekih statističkih parametara ja goli kurac

Imali smo i mi 70% lopte u nogama 3x više pasova i šta onda ? Ništa goli kurac, bez prilika bez golova

Što je tu kraj i tačka molim te? Izgubio Messi protiv Citya 10 lopti a imao 60 dodira sa loptom, izgubio Ronaldo protiv Villareala 14 od 46 dodira pa gdje je tu kraj i tačka ?

Nikakve to kurčeve veze nema, neka izgubi i 20 ali neka jednom ili dva puta proigra nekoga ili neka se jednom dobro ubaci i zabije i eto ga... navođenje tih nekih statističkih parametara ja goli kurac

Imali smo i mi 70% lopte u nogama 3x više pasova i šta onda ? Ništa goli kurac, bez prilika bez golova

Ali on nije uradio nista sto ce da nadomesti te izgubljene lopte, u tome je razlika.

Ali on nije uradio nista sto ce da nadomesti te izgubljene lopte, u tome je razlika.

Zato sam baš naveo njih dvojicu koji su postigli golove. Ti parametri o izgubljenim loptama su besmisleni, pogotovo za napadače i ofanzivne igrače, normalno je da će ih biti puno, imao je i Bruno preko 20 izgubljenih lopti.

Nije sad da nesto branim Kai-a ili pravdam mora on mnogo bolje

• 3 sedmice kasnije...
Tuchel says Havertz needs to fight his way back into the team. Adds he believes in him, in a good shape and in a good mental state. #CFC
Najvece razocarenje dosadasnjeg dijela sezone, barem meni.
Ocekivao sam od njega mnogo bas mnogo ove sezone. Taj optimizam sam gradio na temelju partija s kraja prosle sezone. Pomislio sam proslo je vrijeme prilagodbe, korono je prebolovao, sad je tu i Lukaku koji ce odvlaciti odbrambene igrace a ovaj je inteligentan i koristit ce taj prostor za ubacivanje iz drugog plana... od svega toga dpbili smo jedno veliko NISTA. Ovo sto trenutno igra i kakve partije pruza moze i bilo koji prosjecni igrac iz Premieshipa, ovo nije ni blizu onoga zbog cega je doveden.

Kako mi je samo krivo, pa jbt mislio sam da ce biti kroz par godina kandidat za zlatnu loptu. Kako sam se samo prevario.
Ofanzivan igrac bez suta nema sta traziti. Decko treba na dnevnom nivou barem 100 suteva na treningu, iz raznih situacija, udaljenosti, desnom nogom, lijevom nogom itd.. Dok to ne navjezba nista od njega.

Ofanzivan igrac bez suta nema sta traziti. Decko treba na dnevnom nivou barem 100 suteva na treningu, iz raznih situacija, udaljenosti, desnom nogom, lijevom nogom itd.. Dok to ne navjezba nista od njega.

Ma nije samo problem sut. Nema decko prije svega hrabrosti, igra na siguricu. Takodjer je mekan i fizicki nejak pa svaki iole jaci duel gubi. Driblinzi ne postoje a to je zato sto je visok i ima spor rad nogu. 

Realno njemu fali jos mnogo toga da postane vrhunski igrac. Medjutim, neke stvari se mogu nauciti i navjezbati. Prije svega to je rad u teretani i dobijanje misicne mase i snage, samim tim ce mu neke stvari biti lakse raditi, imat ce jaci sut, duel igru. 

Mislim da smo za ove pare mogli dovesti mnogo boljeg igraca od njega. Al ajd, jos je mlad i dajmo mu sansu.  

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.