25. juni 2021.5 god. comment_316989 Pa ima 1.9 m i 22 godine, msm, jos ce se razvijati, ali neko ko je visok i mrsav logicno da izgleda smotano iako vidis da covjek ima suptilnosti kad kontrolise loptu. Mislim, meni jasno da ti gotivis Engleze iz nekog cudnog razloga, ali treba biti realan. :D Nije to sto gotivim Engleze, vec jednostavno samo ta stavka sto izgleda cudno. Prijavi
30. juni 2021.5 god. comment_317090 U Fodenu mozes vidjeti klasu, nije jos ni blizu, ali ostvarit ce to nekad, samo ga treba gurati. Kai najbolji igrač Njemačke na EURU a gdje je taj tvoj žuti kurac. Jebo te Foden pravi si onaj glupi englez hljeb te jebo. Idi pogledaj stativu Fodena protiv Hrvatske jedino je to i uradio u zadnjih mjesec danaKai odličan na prvenstvu za repku koja je bila onako, tanka, vidi se da je i Low potrošen. Ali ono što raduje da je naš igrač bio najbolji u toj ekipi i zabio dva gola. Za ovog kurca od Fodena je izmislio fudbal kako god okreneš i u bilo kom pogledu i sad i prije ovog prvenstva Prijavi
30. juni 2021.5 god. comment_317092 Dobar je Flopy bio. Uspio je uputiti jednu jaču loptu prema golu gdje mu je falilo malo sreće i da zabije. Prijavi
1. juli 2021.5 god. comment_317100 Kai najbolji igrač Njemačke na EURU a gdje je taj tvoj žuti kurac. Jebo te Foden pravi si onaj glupi englez hljeb te jebo. Idi pogledaj stativu Fodena protiv Hrvatske jedino je to i uradio u zadnjih mjesec dana Kai odličan na prvenstvu za repku koja je bila onako, tanka, vidi se da je i Low potrošen. Ali ono što raduje da je naš igrač bio najbolji u toj ekipi i zabio dva gola. Za ovog kurca od Fodena je izmislio fudbal kako god okreneš i u bilo kom pogledu i sad i prije ovog prvenstva Gdje je Mbappe na euru i jos desetine odlicnih igraca? Prijavi
1. juli 2021.5 god. comment_317105 Gdje je Mbappe na euru i jos desetine odlicnih igraca? Je l' argument da Havertz ne valja to što desetina odličnih igrača na prvenstvu ne igra kako treba? :D Dobri igrači igraju loše, loši igrači igraju dobro. Ima logike, kao naopako je. Prijavi
1. juli 2021.5 god. comment_317106 Je l' argument da Havertz ne valja to što desetina odličnih igrača na prvenstvu ne igra kako treba? :D Dobri igrači igraju loše, loši igrači igraju dobro. Ima logike, kao naopako je. Nije to moj argument, nego odgovaram na ovu glupost gdje je Foden na euru. Euro je nevjerovatan, a vala i cudan kada vidis koliko se igraca muci, a neki cvjetaju. Kai je sjajno odradio, vjerovatno i najbolji igrac Njemacke na turniru, bas mi je drago sto je tako. Prijavi
5. juli 2021.5 god. comment_317139 Gdje je Mbappe na euru i jos desetine odlicnih igraca?Sad jos gore, uporedio Mbappea i Fodena Prijavi
5. juli 2021.5 god. comment_317142 Vise sam tu mislio na Kanea, Kroos, De ligt i takve igrace. Ne znaci da su losi igraci zato sto su odigrali lose prvenstvo. Prijavi
5. juli 2021.5 god. comment_317145 Ako se ne varam, na Azara smo mi kao tim vrlo brzo krenuli da se oslanjamo, ispravite me ako grešim ne svidja mi se to što se Havertzu kopaju dobri potezi i momenti, tu se samo traži opravdanje za njega. ja trenutno, stvarno nemam neki osećaj da će nositi ili biti neko oko koga će se graditi tim a plaćen je papreno Prijavi
5. juli 2021.5 god. comment_317147 Pomalo, čovjek ima tek 22 godine, tek mu je prva sezona (a svima treba vremena prilagodbe na prem), + kraj sezone je odigrao vrlo dobro, a na EURU je bio sasvim solidan uzevši u obzir da je Njemačka općenito odigrala loš turnir. Uglavnom, možda bude zvijezda, možda bude flop, vidjet ćemo, ali imao prestati križat igrače nakon jedne sezone, pogotovo tako mlade kao Kai... Prijavi
22. august 2021.5 god. comment_318304 https://twitter.com/omzino29/status/1429510161232764940?s=19 Volim ga, ima talenta, inteligentan al kad vidim onako ko danas da sutne ko da ga neko puskom tjera tacno bi mu jebo sve.. Prijavi
22. august 2021.5 god. comment_318330 Kako je uspio fuliti 1 na 1 sa Lenom mi nikako nije jasno. Prijavi
23. august 2021.5 god. comment_318334 Koliko je dobro sto je uvijek opusten i nonsalantan tako zna biti i lose. Jednostavno ti nekad izgleda kao da ni ne pokusava, npr. ta situacija 1 na 1. Da je James bio msm da bi ili dao gol ili Lena nokautirao loptom. Prijavi
23. august 2021.5 god. comment_318344 Doduše jebena je i pozicija bila ali kako god Kai puno radi na terenu i kod prvog gola on je sve odigrao na lijevoj strani i poslao loptu Jamesu. Jako je dobar i odlično se slaže i sa Mountom iza napadača Prijavi
23. august 2021.5 god. comment_318347 Mislim da je dosta pretrcao jucer, koliko se puta spustio skoro do zadnje linije da bi pomogao prekinuti neki presing Arsenala. Potom je kombinovao dobro u napadu, odlicno se izvukao iz presinga kod drugog gola. Mislim da je se konacno navikao na klub i okolnosti te da mozemo ocekivati sve bolje i bolje partije. Prijavi
23. august 2021.5 god. comment_318354 Ne mogu da vjerujem da mu ljudi zamjeraju onaj promasaj od juce. Pa uopste nije bila klasicna situacija 1 v 1 s golmanom, ugao je bio premali, lopta nije imala kuda da prodje osim mozda kroz noge. Sasvim logican pokusao Havertza cak je lopta i prosla kroz noge Lenu ali nije bilo siline u udarcu. Prijavi
19. septembar 2021.5 god. comment_319287 Karina, majke mi opet pitam. Po cemu je on talenat, generalno koja je njegova kvaliteta? Npr neki igrac ima dobar work rate, neko dobar dribling, neko pas, neko sut, neko nekoliko tih stvari vise radi dobro. Ali sta to Havertz radi dobro? Bez zajebancije pitam, nije mi uopste cilj da ga pljujem. Sticem dojam da je u svemu prosjecan, a to ne bi smjelo biti slucaj jer je placen izuzetno mnogo. Pa da makar igra srcano, da gine za loptom... Prijavi
19. septembar 2021.5 god. comment_319293 Nikad vise igraca iz Bundeslige ne treba kupiti, dokazuje se da je prosjek liga osim Bayerna i Dortmunda. Prijavi
19. septembar 2021.5 god. comment_319306 Ma ima on talenta, samo ne zna prodati finte i igra previše nonšalantno. Kad ide na loptu i hoće da proda lažnjak vidi se iz daleka da će pokušati lažnjak. Prijavi
19. septembar 2021.5 god. comment_319307 Ispade ne zna covjek hodati poslije jedne lose partije, Kai je odlican igrac nema dileme, a za nonsalantnost se slazem. Prijavi
19. septembar 2021.5 god. comment_319312 A na Mountovoj temi ni komentara... :D Koji je odigrao slicnu utakmicu kao Havertz i bio nevidljiv u prvom poluvremenu. Prijavi
19. septembar 2021.5 god. comment_319314 Pa ne pricamo na osnovu ove utakmice. Pricamo generalno. Havertz jos mora meda jesti da uopste moze u istu recenicu sa Mountom. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.