Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Kai Havertz (2020-2023, 139 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,7 hilj.
  • Pregledi 85,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Probaću analizirati bez da bacam drvlje. Ima tehniku, može kontrolisati loptu na malom prostoru i inteligentan je da utrči iz drugog plana (gol protiv Newcastlea pokazuje svo troje odjednom). To je po

• Hahaha cekaj jel ja to dobro vidim, sad smo došli do toga da Tuchel zabranjuje igracima da dodaju napadaču tj da pošalju loptu u prostor? Hahaha nadmašili ste i sami sebe. Nemaš kreativne igrače,

Objavljene slike

• Autor
Bože kakav igrač, na ovo sam navikao od Kaija mog. Jednostavno kompletan igrač, sve ima, brzinu, tehniku, njuh za gol, baš sam sretan

Bože kakav igrač, na ovo sam navikao od Kaija mog. Jednostavno kompletan igrač, sve ima, brzinu, tehniku, njuh za gol, baš sam sretan

Čekao si pola godine da ovo možeš napisati, mogu misliti koje olakšanje.

Nadam se da ovo neće biti samo blijesak kao onda protiv Barnsleya i da najbolje od njega tek dolazi.

https://twitter.com/AbsoluteChelsea/status/1369016396974354436?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1369016396974354436%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_c10&ref_url=https%3A%2F%2Fpublish.twitter.com%2F%3Fquery%3Dhttps3A2F2Ftwitter.com2FAbsoluteChelsea2Fstatus2F1369016396974354436widget%3DTweet

E ovo sto je odigrao sinoc, ozbiljna prica. Ovakvog ga zelimo i jos boljeg.

Prvi puta otkako je u Chelsea stigao, pokazao je da je pokretan i strasno brz igrac. Na trenutke mi djelovao brzi od Wernera. Lijepi pasovi, brzo razmisljanje, borba, driblinzi, glavni akter kod oba postignuta gola.

Odlican.

Koji upgrade za ekipu je ovo bio. Hvala kurcu, napokon onaj igrač iz Leverkuzena i ovo od sinoć nije bilo 100% onoga što može, čuvao se bio je na nekih 70% mogućnosti  :hljeb:

Odličan presing pravi i on i Werner, tehnika odlična, odlično napada prostor, veoma tečno, svaka čast Kai, igrač utakmice. Šteta za onaj gol ( i autogol i ruku ) zaslužio je 

Ono što Bruno radi u Manchesteru, to Havertz može da radi kod nas. Samo što Bruno ima bolji šut, a Kai visinu i sve što ide uz to. Uglavnom, igrač koji rješava utakmice. Treba i sljedeću da počne, da ga sad malo isforsira kad ga je krenulo.

Upravo to, ima i Kai dobar šuti i nije cigan i padavičar ko Bruno. Mislim da je Bruno malo kreativniji dok je Kai malo ofanzivniji igrač

Drag igrac mnogo, volio bih da uspije. Kritikovo sam ga mnogo ali samo zato sto zelilm i vidim da moze. Prosli mec je ko bombona. Vrhunski je sve odradio.

To što Bruno radi u Unitedu to je Havertz radio u Leverkusenu u smislu golova i asistencija, eh razlika je u iskustvu i samoj prilagodbi, ipak je jedan već formiran igrač dok je drugi potencijal. Bruno je odmah kliknuo dok je Havertz jos uvijek u procesu navikavanja. Bruno je stalno igrao dok Havertz nije, razlika je i u ulogi, u Leverkusenu je imao tu ulogu koju Bruno sad ima u Unitedu znači centralna figura oko koje se sve vrti. Potencijal je ogroman samo mora se prilagoditi ligi, mora shvatiti da nema te 2-3 sekunde koje je imao u Bundesligi da primi loptu i razmisli šta s njom, ovdje to mora brže i oštrije. Odigrao je super protiv Evertona i ako je cilj da se probudi Havertz u smislu forme onda mora igrati protiv Leeds od pocetka, jer jednostavno treba mu minuta, opet kažem možda bi ga Tuchel malo i istrpio u početnoj postavi bez obzira što nije u nekoj formi upravo da bi došao do forme ali sezona je takva, situacija je takva, da jednostavno igraju oni za koje se smatra da će odmah i sada donijeti rezultat.
  • Autor
https://twitter.com/siphillipssport/status/1370325742962290690?s=19
Zna Tuchel što treba napraviti i kakvog igrača ima, nema tu puno filozofije

https://twitter.com/siphillipssport/status/1370325742962290690?s=19
Zna Tuchel što treba napraviti i kakvog igrača ima, nema tu puno filozofije

Ovo se znalo i prije dolaska Havertza, vjerujem da sam to spomenuo, upravo zbog njegove uloge na terenu nije mi bilo jasno što ga dovodimo i koju formaciju Lampard planira sa njim jer su tada u klubu već bili i Werner i Ziyech... On je meni 10-ka i to ona tipa old school desetke kao što su prije bili majstori kao što je Totti. Igrač koji može sve, asistirati, zabijati, razigravati, kreirati prostor, bukvalno sve...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.