Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Kai Havertz (2020-2023, 139 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,7 hilj.
  • Pregledi 85,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Probaću analizirati bez da bacam drvlje. Ima tehniku, može kontrolisati loptu na malom prostoru i inteligentan je da utrči iz drugog plana (gol protiv Newcastlea pokazuje svo troje odjednom). To je po

• Hahaha cekaj jel ja to dobro vidim, sad smo došli do toga da Tuchel zabranjuje igracima da dodaju napadaču tj da pošalju loptu u prostor? Hahaha nadmašili ste i sami sebe. Nemaš kreativne igrače,

Objavljene slike

I meni se u globalu svidja kako igra. I večeras kontrola lopte savršenstvo. 
Kako je lijepo prodao tunel Kroosu,  također se sjećam situacije gdje ga Ramos ganja a ovaj ga se oslobodio non-šalantno... vjerujem da će osvanuti ti potezi na Twiteru. 

Mnogo ovo bolje izgleda nego na  početku sezone. baš bolje. Najbolje od svega je to što on može još  i bolje od ovog trenutnog. 

Ja se sjećam samo jednog promašaja ono 1 v 1 sa golmanom za tu situaciju nema opravdanja (mada ko večeras nije mašio barem jednu odličnu šansu) reakcija kod gola mi se baš sviđa i ne bih se složio sa Wiseyom. To je meni baš fudbalska i inteligentna reakcija, puna rezona. Pa Messi je masu golova dao ovako što samo potkopa loptu (ne sviđaju mi oni što zažmire i šutaju od sve snage pa gdje završi). Golman mu izašao skratio ugao nije imao ništa drugo, na nesreću lopta završila na prečki. Pokušaj glavom nema smisla komentarisati,  odlično je šuutao ali eto opet nedostatak sreće. 

Sinocnji Havertz i onaj od prije par mjeseci, su dva totalno razlicita igraca. Ovaj sinocnji je pojacanje koje smo ocekivali kada je potpisao za klub. Samo sad nek nastavi radit, jos da napreduje i svi smo zadovoljni.

BfTduEECQAAgsv0.jpg
[https://www.youtube.com/watch?v=2jqLlCZUCYU&t=198s&ab_channel=ASComps-MatchCompilations] 

Berbatov mi je toliko drag igrač bio, pravi gospodin u kopačkama. Naravno da je Berba imao tehniku, first touch nevjerovatan, rijetko ko je imao bolji (prvi na pamet mi pada Bergkamp osim njega malo ko). Talenat za fudbal je bio neosporan kod njega, samo je bolovao od kurcobolje veliki dio svoje karijere. Mnogo je lijen bio, taj nije trčao ni kada je slavio golove.Kada je bio raspoložen bilo ga je uživanje gledati. U prilog tome ide i činjenica da kada je uzeo Golden boot 2010te davao je golove na svega 11 utakmica.

Kad malo bolje razmislim ima mjesta to poređenje, samo što mi kao djeluje zaiteresovaniji. Nadam se da  će imati bolju i veću karijeru od velikog Dimitra.

Ovaj Havertz je svemirski brod za Havertza od prije par mjeseci, momak nije znao loptu primiti, nije znao dodati loptu na 3 metra. Ovo sada je već materijal za nešto, puno bolja kontrola, puno više hrabrosti. Havertz od prije par mjeseci ne bi imao šta tražiti u ovakvoj utakmici, ali evo vidimo da može puno toga, nekako najjači mi je momenat kada ga je Ramos jurio i onda odjednom ga samo pusti jer nije imao šansu da mu uzme loptu.
Po ne znam koji put ponavljam, decko sutira poput pjetlica. Jbt pa kod mene na terminu 80% raje ima jaci i precizniji sut a ne kostaju 90 miliona eura.

Hajd i to, cak u onakvoj sansi ti i ne treba toliko snaga, vec samo preciznost ali ni to.

Njegov promašaj odlučio meč, više mi je digao živac od Jorginha. Kako mrzim te mlitave pokušaje. Kao i protiv Reala...

Sad listam instagram, zagrijavanje pred utakmicu snimak Kai-a, sutaju tako 1 na 1, bukvalno pokida mrežu ali zato kad treba u lajvu to da uradi....

To sam i ja vidio, na zagrijavanju skida paučinu projektilski, na utakmici neki polu-lob polu-ubačaj ili šta je već ono bilo.

• 2 sedmice kasnije...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.