5. maj 2021.5 god. comment_314024 Na stranu što je fulao ali kao sto kaže Wisey bio je neprikosnoven ispred kaznenog. Osim promašaja sve ostalo je uradio vrhunski. Prijavi
5. maj 2021.5 god. comment_314054 I meni se u globalu svidja kako igra. I večeras kontrola lopte savršenstvo. Kako je lijepo prodao tunel Kroosu, također se sjećam situacije gdje ga Ramos ganja a ovaj ga se oslobodio non-šalantno... vjerujem da će osvanuti ti potezi na Twiteru. Mnogo ovo bolje izgleda nego na početku sezone. baš bolje. Najbolje od svega je to što on može još i bolje od ovog trenutnog. Ja se sjećam samo jednog promašaja ono 1 v 1 sa golmanom za tu situaciju nema opravdanja (mada ko večeras nije mašio barem jednu odličnu šansu) reakcija kod gola mi se baš sviđa i ne bih se složio sa Wiseyom. To je meni baš fudbalska i inteligentna reakcija, puna rezona. Pa Messi je masu golova dao ovako što samo potkopa loptu (ne sviđaju mi oni što zažmire i šutaju od sve snage pa gdje završi). Golman mu izašao skratio ugao nije imao ništa drugo, na nesreću lopta završila na prečki. Pokušaj glavom nema smisla komentarisati, odlično je šuutao ali eto opet nedostatak sreće. Prijavi
5. maj 2021.5 god. comment_314077 Dvije prečke jebene pogodi, sjajan je bio i večeras, šteta što nije zabio. Koliko je samo očvrsnu u odnosu na početak sezone, danas se bije sa Ramosom jebenim, nema pardona. Prijavi
6. maj 2021.5 god. comment_314132 Lepo ja rekoh da treba da počne utakmicu. Sjajan meč, mnogo je problema stvarao odbrani Reala. Prijavi
6. maj 2021.5 god. comment_314141 Pročitah naslov "Berbatov sa tehnikom?". Stvarno kad je njegov dan može sve. Samo nek češće bude njegov dan i da se ta završnica popravi. Prijavi
6. maj 2021.5 god. comment_314166 Sinocnji Havertz i onaj od prije par mjeseci, su dva totalno razlicita igraca. Ovaj sinocnji je pojacanje koje smo ocekivali kada je potpisao za klub. Samo sad nek nastavi radit, jos da napreduje i svi smo zadovoljni. Prijavi
6. maj 2021.5 god. comment_314176 Pročitah naslov "Berbatov sa tehnikom?". Stvarno kad je njegov dan može sve. Samo nek češće bude njegov dan i da se ta završnica popravi. Nabijem na kurac i Berbatova i onoga ko je napisao to Prijavi
6. maj 2021.5 god. comment_314187 Berbatov sa brzinom*, to je pisalo, ne sa tehnikom. Berbatov je imao tehniku, ali ne i brzinu. Iako je izgledao kao neka klada imao je dobar first touch. Prijavi
6. maj 2021.5 god. comment_314192 [https://www.youtube.com/watch?v=2jqLlCZUCYU&t=198s&ab_channel=ASComps-MatchCompilations] Berbatov mi je toliko drag igrač bio, pravi gospodin u kopačkama. Naravno da je Berba imao tehniku, first touch nevjerovatan, rijetko ko je imao bolji (prvi na pamet mi pada Bergkamp osim njega malo ko). Talenat za fudbal je bio neosporan kod njega, samo je bolovao od kurcobolje veliki dio svoje karijere. Mnogo je lijen bio, taj nije trčao ni kada je slavio golove.Kada je bio raspoložen bilo ga je uživanje gledati. U prilog tome ide i činjenica da kada je uzeo Golden boot 2010te davao je golove na svega 11 utakmica. Kad malo bolje razmislim ima mjesta to poređenje, samo što mi kao djeluje zaiteresovaniji. Nadam se da će imati bolju i veću karijeru od velikog Dimitra. Prijavi
6. maj 2021.5 god. comment_314204 Ovaj Havertz je svemirski brod za Havertza od prije par mjeseci, momak nije znao loptu primiti, nije znao dodati loptu na 3 metra. Ovo sada je već materijal za nešto, puno bolja kontrola, puno više hrabrosti. Havertz od prije par mjeseci ne bi imao šta tražiti u ovakvoj utakmici, ali evo vidimo da može puno toga, nekako najjači mi je momenat kada ga je Ramos jurio i onda odjednom ga samo pusti jer nije imao šansu da mu uzme loptu. Prijavi
8. maj 2021.5 god. comment_314273 Havertz je reinkarnacija Anelke :D Dobar mec, ali mnogo je prilika promasio, a to se ne smije desavati. Prijavi
12. maj 2021.5 god. comment_314549 Po ne znam koji put ponavljam, decko sutira poput pjetlica. Jbt pa kod mene na terminu 80% raje ima jaci i precizniji sut a ne kostaju 90 miliona eura. Hajd i to, cak u onakvoj sansi ti i ne treba toliko snaga, vec samo preciznost ali ni to. Prijavi
12. maj 2021.5 god. comment_314559 Njegov promašaj odlučio meč, više mi je digao živac od Jorginha. Kako mrzim te mlitave pokušaje. Kao i protiv Reala... Prijavi
12. maj 2021.5 god. comment_314577 Gdje su nestali igraci sto unesu loptu zajedno s golmanom u go, kakvi su ovo udarci i picke materine. Prijavi
13. maj 2021.5 god. comment_314639 Sad listam instagram, zagrijavanje pred utakmicu snimak Kai-a, sutaju tako 1 na 1, bukvalno pokida mrežu ali zato kad treba u lajvu to da uradi.... Prijavi
13. maj 2021.5 god. comment_314644 Sad listam instagram, zagrijavanje pred utakmicu snimak Kai-a, sutaju tako 1 na 1, bukvalno pokida mrežu ali zato kad treba u lajvu to da uradi.... To sam i ja vidio, na zagrijavanju skida paučinu projektilski, na utakmici neki polu-lob polu-ubačaj ili šta je već ono bilo. Prijavi
14. maj 2021.5 god. comment_314736 IQ 200 https://www.youtube.com/watch?v=K1Kynl5gXt0 Protiv Arsenala je opet lagano prebacio loptu preko igrača, samo što je svirana neka ruka ili faul. Prijavi
14. maj 2021.5 god. comment_314737 Definitivno najtalentovaniji naš igrač, a ujedno i najveća nonšalantnost. Prijavi
14. maj 2021.5 god. comment_314757 CHOsen one je najtalentovaniji, taj ni osnove fudbala ne zna. Prijavi
29. maj 2021.5 god. comment_315868 DOKTOREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE LJEPOTICEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.