20. oktobar 2021.4 god. comment_320141 Problem je što izgleda kao da uopšte ne napreduje ni u čemu. Mogu se uvijek naći neki izgovori, ali za "generacijskog talenta" nema opravdanja. Prijavi
20. oktobar 2021.4 god. comment_320144 Iskreno ne vidim ništa što bi me moglo ubjediti da je kalibar za "generacijskog talenta" kako se to danas često spominje. Ako već govorimo o tome, u taj koš jedino bi mogli strpati Haalanda i Mbappea. Ostalo ni blizu. Pored njih bih spomenuo još Greenwooda i Fodena koji imaju potencijal da naprave odlične karijere. Nadam se da će nas Kai razuvjeriti, ali pružene partije ne opravdavaju uložene novce. Prijavi
20. oktobar 2021.4 god. comment_320145 Bas to, toliko para, a ne pokazuje nista sto ga istice. Prijavi
20. oktobar 2021.4 god. comment_320153 Giroud ga spomenuo uz Mounta da je nevjerovatan talenat i jos nekoliko igraca. Rekao je i da je Cazorla bio predobar, sto je tacno. I nije jedini koji ga hvali, znaci ima ono nesto na treningu. Sad je veliko pitanja zasto to pokazuje na terenu (barem ne kod nas, u Leverkuzenu je bio odlican). Prijavi
23. oktobar 2021.4 god. comment_320204 Sad ima priliku pravu Norwich i Newcastle u ligi nije mogao odabrati bolje protivnike. Očekujem od njega dobre partije i golove Prijavi
23. oktobar 2021.4 god. comment_320239 Ukratko, menjati za Belingema na leto. Može i Wirtz, da se vrati u matični klub Prijavi
24. oktobar 2021.4 god. comment_320245 Polako, nista ni ti navedeni nisu bolji. Sacekat koju sezonu da ne bi se ponovio salah i de bruyne Prijavi
24. oktobar 2021.4 god. comment_320246 Pa zasto njega soxx vazda branis a neke druge pojedince vazda pljujes? Ovo sto Havertz trenutno pruza ne vrijedi dresa Chelsea a kamoli generation talent, ma hajte molim vas.. Prijavi
24. oktobar 2021.4 god. comment_320251 Najgori juče na terenu, ne snalazi se nikako kao špic, nekako mi i po pozicioniranju i po svemu izgledao neprirodno za tu poziciju. Ima i sledeće kolo, nadam se da tu može bolje da se pokaže Prijavi
24. oktobar 2021.4 god. comment_320257 Pa zasto njega soxx vazda branis a neke druge pojedince vazda pljujes? Ovo sto Havertz trenutno pruza ne vrijedi dresa Chelsea a kamoli generation talent, ma hajte molim vas..pa koga pljujem. Branim njega jer je mlad i pruzi nekad dobru partiju, ako nista gol u finalu vrijedi nesto. Ziyech je na vrhuncu, nece bit bolji, pulisic staklen, mount je masina dokazana. Jedino Choa nekad yebem al najvise zbog diabla. Ja ne kazem da kai treba biti starter al treba ga sacekat, lahko ga je se rijesit i poslat u bundeski. Bit ce uvijek kupac. Prijavi
24. oktobar 2021.4 god. comment_320258 ne mozes nikako kdb i salaha porediti sa ovom ublehom. oni nisu ni dobili postene prilike, ovaj jeste i ovo sto je pokazao nije nimalo optimisticno. Prijavi
24. oktobar 2021.4 god. comment_320270 Poslije onakvog odigranog finala LP definitivno zasluzuje vrijeme da pokaze sta zna, ali da je sada totalno van forme nazalost jeste. Prijavi
25. oktobar 2021.4 god. comment_320289 Ide na kurac to što se bar ako ništa druge, ne izlomi na terenu. Maunt nema ne znam kakve poteze lepe na oko ali bar uradi nešto konkretno I ono što se plašim za ovog tipa da je pored loše forme problem možda i to što ni Lampard a sada ni Tuhel ne mogu da mu nadju poziciju u timu, jel on ako je sa strane, onda je spor, ako je u sredini onda je mekan ili jebem li ga šta Prijavi
2. novembar 2021.4 god. comment_320705 Ne koristi to što su Lukaku i Werner odsutni. Mislim da će čim se njih dvojica vrate preseliti na klupu. Tanko je ovo sve, napromašivao se večeras. Prijavi
2. novembar 2021.4 god. comment_320707 Nije ovo njegova pozicija, mora igrati iza napadaca ili desno krilo. Igrao je tako u Leverkusenu, tako treba i ovdje. Prijavi
2. novembar 2021.4 god. comment_320708 Ozbiljno sam zabrinut za njega. Šta on to radi što ne može svaki solidan profesionalni igrač? Nema golova, nema asistencija. Nema brzine da pobjegne odbrani, nema završnice 1 na 1, šut ni snage ni preciznosti, igrača se može osloboditi samo na prvi dodir koji zna biti Bergkampovski, ne namješta prilike saigračima. Visok je, bori se sa protivničkom odbranom i ponekad utrpa nešto glavom i to je sve, a to bi mogao i neki napadač iz Championshipa. Nekad i odigra dobro, ali nije u stanju da to ponovi za 7 dana. Kada će početi praviti razliku, barem minimalnu? Prijavi
2. novembar 2021.4 god. comment_320711 Danas je odigrao sasvim dobro ako zanemarimo sanse koje je promasio. Ali ozbiljno, mene raduje kada u globalu odigra dobro, nadam se da ce i golovi doci. Danas je realno morao makar jednu pogoditi od onih sansi koje je imao ali opet kazem, generalno je odigrao dobru utakmicu. Prijavi
6. novembar 2021.4 god. comment_320805 Budući da mu baksuziram kad god kažem da će zabiti... Danas će odigrati ko kurac i biće go kurac... Sve u redu, nije njegova pozicija, vidi se po kretnjiama, pozicioniranju itd. ali završnica i šut moraju brže, jače i ozbiljnije Prijavi
1. decembar 2021.4 god. comment_321681 Dobar danas. Kakav snajper ubacaj al zijo slabo glavom opuca Prijavi
2. decembar 2021.4 god. comment_321694 Havertz all round igrom protiv Warforda mozda i najbolji. Iskreno svidja mi se kako igra u zadnje vrijeme na poziciji napadaca, ima ga svuda. Prijavi
4. decembar 2021.4 god. comment_321764 Havertz all round igrom protiv Warforda mozda i najbolji. Iskreno svidja mi se kako igra u zadnje vrijeme na poziciji napadaca, ima ga svuda. To je problem jer nekada fali u završnici jer ne može sve stići ali vidi se da nije špic klasični Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.