Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Kai Havertz (2020-2023, 139 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,7 hilj.
  • Pregledi 85,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Probaću analizirati bez da bacam drvlje. Ima tehniku, može kontrolisati loptu na malom prostoru i inteligentan je da utrči iz drugog plana (gol protiv Newcastlea pokazuje svo troje odjednom). To je po

• Hahaha cekaj jel ja to dobro vidim, sad smo došli do toga da Tuchel zabranjuje igracima da dodaju napadaču tj da pošalju loptu u prostor? Hahaha nadmašili ste i sami sebe. Nemaš kreativne igrače,

Objavljene slike

Iskreno ne vidim ništa što bi me moglo ubjediti da je kalibar za "generacijskog talenta" kako se to danas često spominje. Ako već govorimo o tome, u taj koš jedino bi mogli strpati Haalanda i Mbappea. Ostalo ni blizu.

Pored njih bih spomenuo još Greenwooda i Fodena koji imaju potencijal da naprave odlične karijere. Nadam se da će nas Kai razuvjeriti, ali pružene partije ne opravdavaju uložene novce.

Giroud ga spomenuo uz Mounta da je nevjerovatan talenat i jos nekoliko igraca. Rekao je i da je Cazorla bio predobar, sto je tacno.

I nije jedini koji ga hvali, znaci ima ono nesto na treningu. Sad je veliko pitanja zasto to pokazuje na terenu (barem ne kod nas, u Leverkuzenu je bio odlican).
Pa zasto njega soxx vazda branis a neke druge pojedince vazda pljujes? Ovo sto Havertz trenutno pruza ne vrijedi dresa Chelsea a kamoli generation talent, ma hajte molim vas..

Pa zasto njega soxx vazda branis a neke druge pojedince vazda pljujes? Ovo sto Havertz trenutno pruza ne vrijedi dresa Chelsea a kamoli generation talent, ma hajte molim vas..

pa koga pljujem. Branim njega jer je mlad i pruzi nekad dobru partiju, ako nista gol u finalu vrijedi nesto. Ziyech je na vrhuncu, nece bit bolji, pulisic staklen, mount je masina dokazana.

Jedino Choa nekad yebem al najvise zbog diabla.

Ja ne kazem da kai treba biti starter al treba ga sacekat, lahko ga je se rijesit i poslat u bundeski. Bit ce uvijek kupac.
ne mozes nikako kdb i salaha porediti sa ovom ublehom. oni nisu ni dobili postene prilike, ovaj jeste i ovo sto je pokazao nije nimalo optimisticno.

Poslije onakvog odigranog finala LP definitivno zasluzuje vrijeme da pokaze sta zna, ali da je sada totalno van forme nazalost jeste.  

Ide na kurac to što se bar ako ništa druge, ne izlomi na terenu.

Maunt nema ne znam kakve poteze lepe na oko ali bar uradi nešto konkretno

I ono što se plašim za ovog tipa da je pored loše forme problem možda i to što ni Lampard a sada ni Tuhel ne mogu da mu nadju poziciju u timu, jel on ako je sa strane, onda je spor, ako je u sredini onda je mekan ili jebem li ga šta

Ne koristi to što su Lukaku i Werner odsutni. Mislim da će čim se njih dvojica vrate preseliti na klupu. Tanko je ovo sve, napromašivao se večeras.

Ozbiljno sam zabrinut za njega.

Šta on to radi što ne može svaki solidan profesionalni igrač? Nema golova, nema asistencija. Nema brzine da pobjegne odbrani, nema završnice 1 na 1, šut ni snage ni preciznosti, igrača se može osloboditi samo na prvi dodir koji zna biti Bergkampovski, ne namješta prilike saigračima. Visok je, bori se sa protivničkom odbranom i ponekad utrpa nešto glavom i to je sve, a to bi mogao i neki napadač iz Championshipa. Nekad i odigra dobro, ali nije u stanju da to ponovi za 7 dana. Kada će početi praviti razliku, barem minimalnu?

Danas je odigrao sasvim dobro ako zanemarimo sanse koje je promasio. Ali ozbiljno, mene raduje kada u globalu odigra dobro, nadam se da ce i golovi doci. Danas je realno morao makar jednu pogoditi od onih sansi koje je imao ali opet kazem, generalno je odigrao dobru utakmicu.
  • 4 sedmice kasnije...
Havertz all round igrom protiv Warforda mozda i najbolji.

Iskreno svidja mi se kako igra u zadnje vrijeme na poziciji napadaca, ima ga svuda.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.