Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Kai Havertz (2020-2023, 139 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,7 hilj.
  • Pregledi 85,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Probaću analizirati bez da bacam drvlje. Ima tehniku, može kontrolisati loptu na malom prostoru i inteligentan je da utrči iz drugog plana (gol protiv Newcastlea pokazuje svo troje odjednom). To je po

• Hahaha cekaj jel ja to dobro vidim, sad smo došli do toga da Tuchel zabranjuje igracima da dodaju napadaču tj da pošalju loptu u prostor? Hahaha nadmašili ste i sami sebe. Nemaš kreativne igrače,

Objavljene slike

• 2 sedmice kasnije...

Dok Werner ne može primiti najobičniji pas, ovaj uhvati visoku loptu iz prve, prebaci igrača i primi je dok nije pala na zemlju. I to nije prvi put da je to uradio.

Danas sam gledao emisiju na SK HR. Birali su 3 najveća razočarenja i rekli su Trent, Havertz i Cavani. Trent dao gol za pobjedu u 92. minuti, Havertz razvalio protiv Palacea. Stavite pare da Cavani zabija :D .

Šalu na stranu. Trebalo mu je 6 mjeseci da odigra jednu pravu utakmicu. Sad mu je trebalo mjesec dana da je ponovi. Mislim da će sada sve češće igrati na ovom nivou. Komplet napadačka trojka danas jako dobra i opasna.

Ma ne mogu se odati dojmu da bi danas dao hattrick da nije u velikom kanalu. Posebno ona druga prilika kad je dodao do golmana. Razumijem sta je htio, inteligentan je igrac htio je pogoditi suprotni ugao, vidio je gdje golman nije silio... steta bas.

S druge strane veseli ova dobra partija, nadam se da ce ih biti jos i vise u narednom periodu.

Ne može Havertz sam, svaka čast za onaj potez, baš me oduševio.

Ne znam šta će Tuhel da radi, protiv ovih slabijih i ajde, ali treba podrška malom u napadu i to mislim na napadača

Pa i taj Berkamp koga pominjente nikad nije igrao sam nego sve u paru sa nekim, plus krila, plus jedan iz sredine koji se priključivao, bio je to prejak tim, a imali su i Vijeru koji je bio predominantan svojevremeno

Fali Hamco primanje Floperca, ja kontao gol Bergkampa a la onaj protiv Wimbledona.

Najobicnije primanje lopte, Mata je jedan od igraca koji je imao najbolja primanja, lopta mu se lijepila za noge.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.