Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Kai Havertz (2020-2023, 139 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,7 hilj.
  • Pregledi 85,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Probaću analizirati bez da bacam drvlje. Ima tehniku, može kontrolisati loptu na malom prostoru i inteligentan je da utrči iz drugog plana (gol protiv Newcastlea pokazuje svo troje odjednom). To je po

• Hahaha cekaj jel ja to dobro vidim, sad smo došli do toga da Tuchel zabranjuje igracima da dodaju napadaču tj da pošalju loptu u prostor? Hahaha nadmašili ste i sami sebe. Nemaš kreativne igrače,

Objavljene slike

https://twitter.com/AbsoluteChelsea/status/1398752794434211842?s=20

Da sam mogao birati koji igrač će dati gol večeras u finalu, i to matchwinner izabrao bi ovog momka. Već dva mjeseca mi je na pozadini telefona, vjerujem u njega, nikad nisam izgubio vjeru iako je na početku bio katastrofa.  
Bravo Kai, bravo. Pucam od sreće, ne mogu ništa pametno napisati.

Kakva partija veceras. Osim gola bio je i u svemu drugom dobar. Koristio je visinu kada je Mendy ispucavao duge lopte na njega, kontrola lopte takodjer dobra, pomagao u odbrani, svaku kontru koju je Kante napravio on je preuzimao odgovornost i zavrsavao onako kako treba, i Pulisicu je namjestio zicer u drugom poluvremenu. Vrhunska partija i to bas kad je najvise trebalo. 

BRAVO KAI, SVI SMO PONOSNI I SRETNI ALI SKARO JE NAJSRETNIJI.

Očekivali smo više od njega, ali sam optimista što se tiče budućnosti. Nije mu bilo lako da se prilagodi. Otišao je jako mlad u drugu državu i igra prvu sezonu izvan Njemačke. Sezona je bila takva da nije bilo vremena da se navikava na klub. Na početku je bio najgori igrač na terenu na svakoj utakmici koju je igrao. Kako je vrijeme odmicalo sve češće je bio u stanju pružiti kvalitetnu partiju. Vjerujem da će sa ovim golom u finalu Lige Prvaka dobiti na samopouzdanju i da će sljedeće sezone uhvatiti pravi ritam. Kada bi mogao svaki dan da igra kao protiv Evertona, Crystal Palacea, Fulhama i Manchester Citya, De Brunye duo ne bi spavao mirno.

Realno ako ćemo gledati ispunio očekivanja, niko nije očekivao novog Brunu Fernandesa sa 30 G/A. Na početku jeste djelovao izgubljeno ali se ispotavilo da je do Lampsa. Svi ćemo se složiti da se pod Tuchelom puno više kreira,istina izostaje završnica ali dobrih prilika ima sasvim dovoljno.Otkako je Tuchel došao ne znam da li je imao katastrofalnu partiju.Od početka sezone ojačao, počeo i da fino koristi svoju visinu i počeo da pokazuje s loptom ono zbog čega je doveden. Ako se ne varam, završio sa 18 G/A što nije mala brojka ali mnogo više sam zadovoljan samom igrom.
Suvišno je govoriti koliko mu ovaj gol u finalu znači, mogu reći da sam i siguran da će nam ovaj njegov gol donijeti puno boljeg Havertza sljedeće sezone. To govorim iz prostog razloga što mu je ovo finale skinulo veliki pritisak koji je bio na njemu zbog samog obeštećenja koje je za njega placeno, njegov odgovor "da mu se jebe" na ono pitanje novinara odmah posle utakmice je dokaz da je na neki način odahnuo, bar ja to tako shvatam. To ogromno obestecenju mu je visilo iznad glave dok on sa druge strane nije učinio ništa specijalno da to opravda, to ga je kopkalo, međutim sada je situacija placen sam puno ali sam i donijeo LP, tako da mislim da ćemo nakon ovog gledati Havertza sa većim samopouzdanjem. Plus govorio je o tome da se sada osjeća puno bolje na terenu u odnosu na početak sezone.
  • 3 sedmice kasnije...
Danas je bio maestralan protiv Portugala. Mozdani igrac utakmice ali i Gosens je takodjer bio sjajan.
Igra i u Njemackoj laznu devetku, mjenja se sa Gnabryjem na toj poziciji i priključuje se iz drugog plana. Danas je na taj nacin dao dva gola (onaj prvi ipak autogol).
Ne znam da sam odavno vidio igraca sa losijom tehnikom i pogotovo jacinom suta. Znaci svaku utakmicu kad ga gledam, imas osjecaj kao da dijete neko sutira loptu medju odraslima.

Aham, izgleda toliko neozbiljno i neprofesionalno, ali ipak vidis talenat nekakav. Treba vidjeti ipak sta je reci, pa onda pricati. Ne treba ni pretjerivati, treba ostati ozbiljan, ali ne vrijedi 80 miliona da ga na kurac nabijes, jer nema ono sto imaju igraci koji veoma talentovani, a to su neymar, eden, foden, de bruyne i slicni.

Aham, izgleda toliko neozbiljno i neprofesionalno, ali ipak vidis talenat nekakav. Treba vidjeti ipak sta je reci, pa onda pricati. Ne treba ni pretjerivati, treba ostati ozbiljan, ali ne vrijedi 80 miliona da ga na kurac nabijes, jer nema ono sto imaju igraci koji veoma talentovani, a to su neymar, eden, foden, de bruyne i slicni.

Jebo te Foden

Evo i ti ko oni maloumnici Fodena već u top 5 najboljih stavili, jebo vas Fodeeeeeeeeeeeen

Pa ima 1.9 m i 22 godine, msm, jos ce se razvijati, ali neko ko je visok i mrsav logicno da izgleda smotano iako vidis da covjek ima suptilnosti kad kontrolise loptu. Mislim, meni jasno da ti gotivis Engleze iz nekog cudnog razloga, ali treba biti realan. :D

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.