20. decembar 2020.5 god. comment_306922 Dok nije došao pisalo se da može igrati i 10-ku i desno krilo i polušpica i lažnu devetku i pravu devetku i lijevo krilo. Pisalo se zato što jeste igrao to i doprinosio na svakoj poziciji. Dok nije došao niko nije pisao kako ne zna primiti loptu i ne zna da doda loptu pravim intenzitetom. Jeste se pisalo da nije previše čvrst igrač, ali da on to kompenzuje svom drugim kvalitetima. Eh sad, ili ga niko od nas nikad nije pogledao kako igra, ili on nije imao takve probleme u Bayeru. Istina je vjerovatno da ima i jednog i drugog. Kao da smo naručili sa interneta jedno, a dobili nešto sasvim drugačije. Ili ne znamo pritisnuti gdje treba da se to upali. Prijavi
21. decembar 2020.5 god. comment_306931 U smislu da ne ne može da se uklopi u sistem igre jer moze da igra samo 10ku i ništa više, te da je van te pozicije praktično nepotrebljiv. Da ima problema sa osnovama fudbala kao što su prijem lopte i tačan pas. Da se jako slabo kreće po terenu Da igra ko rekreativac koga boli ona stvar za sve. A od tog vrsnog talenta ne videsmo ni T. Jedino što može biti tačno je ovo prvo, sve ostalo nema smisla, njegove brojke i partije govore o tome da je jedan od najvećih Njemackih talenata Prijavi
21. decembar 2020.5 god. comment_306935 Jedino što može biti tačno je ovo prvo, sve ostalo nema smisla, njegove brojke i partije govore o tome da je jedan od najvećih Njemackih talenata Nadam se da si sarkastičan. Prijavi
21. decembar 2020.5 god. comment_306947 Pa moze igrati na desnom krilu kao i laznu devetku. Jednostavno je, posto ga ne ide u Chelseaju, govorimo treba ga staviti na originalnu poziciju dok se ne skonta. Kada se opusti moci ce on raditi sve isto sto je radio i u Bayeru. Prijavi
21. decembar 2020.5 god. comment_306949 Videli smo njegovu igru na desnom krilu, dakle ne može. Ono što sam ja gledao od njega u Bundesligi nije ni nalik ovome sto sada prikazuje. Vrlo brzo je prešao put od igraca koji pravi razliku do igraca koji ne ume da ustopuje loptu. Prijavi
21. decembar 2020.5 god. comment_306951 Ja mislim da moze odlicno igrati ovu poziciju u veznom redu gdje se trazi podjednako defanziva i ofanziva. Isto tako smatram da se ovdje uopste ne radi o bilo kakvim visim matematikama i taktici sto se tice sistema, jednostavno je u pitanju psiholoski momenat. Nedostatak samopouzdanja, strah od pogreske plus uticaj teze bolesti koju je prelezao su njegov najveci problem. Kad se malo oslobodi, pogotovo u ofanzivi, i pocne rizicnije igrati, tad cemo vidjeti kakvog je kova. Jako je bitno sad povjerenje i podrska trenera, ipak je u pitanju veoma mlad igrac. Prijavi
21. decembar 2020.5 god. comment_307014 Bez greske vcrs Ne bih se slozio. Lose je dodao pravo kada je bila 80 i neka minuta prema tammyu ili gol autu, boga pitaj gdje je dodavao. Prijavi
26. decembar 2020.5 god. comment_307243 Uđe momak 20 minuta pred kraj, prvi put sam ga vidio u 90+ kada je izveo aut i to na nasoj polovini Prijavi
28. decembar 2020.5 god. comment_307392 Ovog momka mi vec pomalo zao. Ovakvom vanserijskom talentu davati sanse na kapaljku i to na pogresnoj poziciji. Ocekivao sam da ce mu pronaci mjesto u prvih 11, da ce ga uklopiti u tim, da ce oko njrga graditi igru... pa zato ga je i doveo zar ne? Momak mu ne igra ni u ovom jebenom terminu srijeda - subota. Lud je Lamps ako ga misli vratiti u formu tako sto ce ulaziti 20tak min pred kraj utakmice Prijavi
28. decembar 2020.5 god. comment_307425 Mogu rec, nije izgledo mutav u ovih 20ak minuta sto je igrao, al ima i do toga sto je villa umorna bila. Prijavi
28. decembar 2020.5 god. comment_307429 Da ali je večeras uvijek trazio loptu i uspio je da iskreira nesto, odradi par dobrih pasova, gurne par dobrih lopti. Prijavi
3. januar 2021.5 god. comment_307654 Mogao ga je danas od prve minute. Mount nije u nekoj formi. Prijavi
4. januar 2021.5 god. comment_307705 Napadački doprinos mu se u zadnje vrijeme sveo samo na izvođenje kornera Prijavi
13. januar 2021.5 god. comment_307845 Protiv Morecamba odigrao sasvim solidno, mislim da bi trebao imati više loptu u nogama, nešto kao Grealish u Villi ili Bruno u Unitedu. Probao bih ga u formaciji 4-2-1-3 odmah iza udarne trojke Prijavi
13. januar 2021.5 god. comment_307847 Ma protiv nizeligasa razvaljuje. Jebi ga, nadje svoj level. Imat ce priliku i sljedece 2 runde u kupu Prijavi
19. januar 2021.5 god. comment_308105 Po meni najbolji večeras, dosta puta izbacio odbranu, jedini lagano rjesava i pokusava odigrati neki one-two Prijavi
20. januar 2021.5 god. comment_308160 Bio bi odličan da je malo slobodniji, jer uradi sve dobro i kad treba da zakuca zadnji pas on ga zabije protivniku u noge. Mada kako svi igraju kolektivno, ni ne čudi me. Prijavi
20. januar 2021.5 god. comment_308163 Inače u dosta situacija naši igrači se boje poslati pas u prostor, pas koji ako prođe je bukvalno zicer i izbacuje pola odbrane, umjesto toga oni vrate loptu nazad, jebo to samo je šibaj naprijed ko je jebe Ne mora svaki pas biti tačan jebem ga ja Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.