Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Kai Havertz (2020-2023, 139 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,7 hilj.
  • Pregledi 85,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Probaću analizirati bez da bacam drvlje. Ima tehniku, može kontrolisati loptu na malom prostoru i inteligentan je da utrči iz drugog plana (gol protiv Newcastlea pokazuje svo troje odjednom). To je po

• Hahaha cekaj jel ja to dobro vidim, sad smo došli do toga da Tuchel zabranjuje igracima da dodaju napadaču tj da pošalju loptu u prostor? Hahaha nadmašili ste i sami sebe. Nemaš kreativne igrače,

Objavljene slike

Kako nije? Kad je tek došao igrao je stalno, onda kombinacijom korone (koju je dobia) i loših igara nešto manje ali i dalje dovoljno minuta
  • Autor

Kako nije? Kad je tek došao igrao je stalno, onda kombinacijom korone (koju je dobia) i loših igara nešto manje ali i dalje dovoljno minuta

Nije na poziciji na kojoj bi trebao igrati
Pa osim prvu utakmicu-dvije, gdje ga je gurao na krilu, kasnije je uvijek igrao u vezi.

Nije njegov problem minutaža, niti kriva pozicija, niti da je loš igrač, nego mu jednostavno treba vremena, kako za prilagodbu na Englesku tako i prilagodbu općenitu za igru na najvišoj razini. Samo eto koštao je 80M pa zbog cijene svi odma očekuju da rješava utakmice, ali ne ide to tako... Neće ni kod Tuchela magično odma počet rasturat.
  • Autor

Pa osim prvu utakmicu-dvije, gdje ga je gurao na krilu, kasnije je uvijek igrao u vezi.

Nije njegov problem minutaža, niti kriva pozicija, niti da je loš igrač, nego mu jednostavno treba vremena, kako za prilagodbu na Englesku tako i prilagodbu općenitu za igru na najvišoj razini. Samo eto koštao je 80M pa zbog cijene svi odma očekuju da rješava utakmice, ali ne ide to tako... Neće ni kod Tuchela magično odma počet rasturat.

Manje od pola utakmica je odigrao na AMFu, provjeri ako ne vjeruješ
  • Autor

zar se to sad ne kosi s skarinim tvrdnjama ?

S kojim? Već sam pisao da je odigrao samo 4 utakmice na amfu, što se jasno vidi

S kojim? Već sam pisao da je odigrao samo 4 utakmice na amfu, što se jasno vidi

jesi li siguran da gledas u pravom pravcu pozicije?

Da

nisam te bas bio skontao do kraja, ja sam gledao minutazu na kojoj je poziciji najvise proveo vremena, ti si brojao u utakmicama,

• 1 mjesec kasnije...

Jedva sam mu našao temu, skroz na dno otišla.

Šta je ovo? Stvarno ne vidim logiku da ovaj ne dobija ni šanse više.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.