15. decembar 2020.5 god. comment_306634 Nutricionistu da mu prepise dijetu da jede 4000 kalorija i da ide u teretanu. Imao je par pokusaja nekih driblinga ali nije u njemu problem. Jos je mlad i ja se nadam da ce kad tad proigrati. Prijavi
15. decembar 2020.5 god. comment_306639 Prvo što covek nije osmica, niti ima blage veze sta igrac na toj poziciji radi na terenu. Drugo što i dalje ne zna osnove fudbala, prijem i pas su mu na nivou amatera. A treće sto se čovek toliko usrao da bukvalno hoda ko da su mu gaće pune. Prijavi
15. decembar 2020.5 god. comment_306640 Dok je on bio na terenu barem smo licili na nesto. Slucajnost? Da. Danas je bio manje kritican nego prosli put. Prijavi
15. decembar 2020.5 god. Autor comment_306642 Loše ali nisu bolji bili niti mount ni werner, generalno kao tim izgledamo preloše Prijavi
15. decembar 2020.5 god. comment_306649 Nit je ovo tema Mounta nit Wernera, dosli smo mu se najebat mamice i zasluzuje. Treba ga zakucat malo na klupu i kad se skonta sam sa sobom i skupi muda da moze odigrat neki pas dalje od 10 metara, onda ga pustit da igra. Prijavi
15. decembar 2020.5 god. comment_306671 Definitivno će biti žrtva svih ovih loših igara, ne kažem da nije sam sebi kriv, ali mislim da će se promašiti suština ako se to desi. Prijavi
15. decembar 2020.5 god. comment_306674 Definitivno će biti žrtva svih ovih loših igara, ne kažem da nije sam sebi kriv, ali mislim da će se promašiti suština ako se to desi. Sta je sustina? Prijavi
15. decembar 2020.5 god. comment_306675 Sta je sustina? Suština priče je da se svaki loš period slomi po dva-tri igrača, a ne po onome što je stvarno problem. Jeste ovaj bio loš, ali npr. ova utakmica, kao i ona prošla ne bi bog zna drugačije završile da je neko drugi igrao umjesto njega. Prijavi
15. decembar 2020.5 god. comment_306676 Pa mozda i bi, nikad ne znas. Upravo nekad igrac na individualni kvalitet donese prevagu kad sistem zasteka. Od ovog ocito to ne mozemo ocekivati. Sto je najgore, mislim da su igraci ovog tipa, Ozil, Havertz, ove klasicne desetke davno proslo vrijeme kada je moderan fudbal u pitanju. Pregazilo ih vrijeme. Sporina, trapavost, nepokretljivost, losa kontrola lopte, to vise ne prolazi. Opet kazem, nadam se da grijesim. Niko sretniji od mene. Prijavi
15. decembar 2020.5 god. comment_306678 Ne znam kada povezase Kaia Havertza i Ozila da su slicni igraci. Mesut Ozil je u Werderu, jebenom Werderu imao 20 asistencija po sezoni, da ne pricam sta je u Realu radio, statistički, mislim da nema veznjaka iznad njega u asistencijama po sezoni, ni Fabregas, ni Silva ni KDB... Prime Ozil je bio sila. Dobro se sjecam tog Reala sa njim, koliko je samo prilika i golova namjestio, koliko su ubijali on i Ronaldo. Kai nije takav kreator ali Ozil nije efikasan kada su u pitanju golovi koliko je Kai. Jednostavno drugaciji tip igraca, ne previse ali opet mi nisu za poređenje Prijavi
16. decembar 2020.5 god. comment_306691 Opet kazem, nadam se da grijesim. Niko sretniji od mene. Jbg, ja samo mogu reći da po nekom mom kriterijumu ima još šanse da se dokaže, naravno da nisam zadovoljan ovim što sam vidio do sad, ali nadam se da će se stvar preokrenuti. Prijavi
16. decembar 2020.5 god. comment_306696 Katastrofalan je, ali je veoma talentovan, okrenut ce on ovo na svoj mlin nekad, nadam se uskoro. Prijavi
16. decembar 2020.5 god. comment_306703 Ne znam kada povezase Kaia Havertza i Ozila da su slicni igraci. Mesut Ozil je u Werderu, jebenom Werderu imao 20 asistencija po sezoni, da ne pricam sta je u Realu radio, statistički, mislim da nema veznjaka iznad njega u asistencijama po sezoni, ni Fabregas, ni Silva ni KDB... Prime Ozil je bio sila. Dobro se sjecam tog Reala sa njim, koliko je samo prilika i golova namjestio, koliko su ubijali on i Ronaldo. Kai nije takav kreator ali Ozil nije efikasan kada su u pitanju golovi koliko je Kai. Jednostavno drugaciji tip igraca, ne previse ali opet mi nisu za poređenje Nisi isti ali jesu slicni. S naglaskom da je Ozil bio masina svojevremeno a ovaj jos mora pure jesti. Medjutim poenta je da trenutno taj tip igraca prolazi, ni jedna top ekipa nema takvog igraca. Traze se brzi i okretni igraci koji znaju sve s loptom a pri tome mogu i puno trcati. Sto ekipa ima vise takvih igraca ta ekipa je bolja. Sto je najgore kod Havertza se na trenutak vidi to nesto, taj vic u igri. Medjutim onda zareda toliko losih stvari da se covjek zapita jel ikad sutno loptu u zivotu. Ne znam, bas bih volio da uspije momak. Prijavi
16. decembar 2020.5 god. comment_306758 Kai Havertz Vs Wolves & Everton (A) | Generational Talent 🔥 https://t.co/bz3SRnlExY Prijavi
16. decembar 2020.5 god. comment_306762 Tacno ispod svakog nivoa. Bez ikamve namjere omalovazavanja, prelose. Prijavi
17. decembar 2020.5 god. comment_306769 Jedina stvar koja mi daje jos nadu u ovog su nedavne greske i prodaje De Bruynea, Salaha, Lukakua(manje vise). Nadam se da ce se dozvati i da ce pokazati zasto se smatra tolikim talentom. Ne bi mozda bilo lose ostaviti ga na klupi par utakmica a uvoditi postepeno. Nek iducu udje u 70. minuti pa onu tamo u 60. Nesto treba pokusat drugacije a pri tome dati mu da igra. Mislim da je ovo najbolji nacin. Postepeno, manji pritisak pogotovo ako bi utakmica bila vec rijesena kad bi on ulazio. Lampard je ocito pod pritiskom zbog njega, to je njegova kupovina i to maltene rekordan iznos pa ga ocito pokusava na silu izgurati, ali samo ga mozda odmoriti malo i ubacivati postepeno. Prijavi
17. decembar 2020.5 god. comment_306774 Kad se oporave krila probati par utakmica sa formacijom 4-2-3-1, sa Kaie kao 10tkom a Timom kao klasicnim spicem. Ako i to ne bude davalo rezultate onda ne znam sta da se radi. Do tada mislim da ima nade. Vjerujem da ce Havertz proigrati. Prijavi
20. decembar 2020.5 god. Autor comment_306876 Kad se oporave krila probati par utakmica sa formacijom 4-2-3-1, sa Kaie kao 10tkom a Timom kao klasicnim spicem. Ako i to ne bude davalo rezultate onda ne znam sta da se radi. Do tada mislim da ima nade. Vjerujem da ce Havertz proigrati. To je jedino ispravno za obojicu da se vrate u formu, druga stvar je kada je igrač u formi pa se onda može i kombinirati nešto sa pozicijama, ali trenutno im za njihovu formu treba pozicija na kojoj se najbolje osjećaju Prijavi
20. decembar 2020.5 god. comment_306877 A sta mislite o tome da su nasi jednostavno lose skautirali Haverca? Prijavi
20. decembar 2020.5 god. comment_306889 A sta mislite o tome da su nasi jednostavno lose skautirali Haverca? U kojem smislu lose skautirali? Prijavi
20. decembar 2020.5 god. comment_306913 I mene zanima, top talent van svake dvojbe U smislu da ne ne može da se uklopi u sistem igre jer moze da igra samo 10ku i ništa više, te da je van te pozicije praktično nepotrebljiv. Da ima problema sa osnovama fudbala kao što su prijem lopte i tačan pas. Da se jako slabo kreće po terenu Da igra ko rekreativac koga boli ona stvar za sve. A od tog vrsnog talenta ne videsmo ni T. Prijavi
20. decembar 2020.5 god. Autor comment_306921 A shvaćam s obzirom na trenutno stanje da tako misliš. Ja sam potpuno miran, nemam sumnje u njega pošto znam kakav je igrač. Vrijeme će pokazati, kažem ja sam siguran da će biti top Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.