Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Kai Havertz (2020-2023, 139 nastupa)

Istaknuti odgovori

Ja ne kazem da je flop, ali mora da se radi sa njim da bi, vremenom ce shvatiti koliko je tesko igrati u premier ligi.
  • Odgovori 1,7 hilj.
  • Pregledi 85,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Probaću analizirati bez da bacam drvlje. Ima tehniku, može kontrolisati loptu na malom prostoru i inteligentan je da utrči iz drugog plana (gol protiv Newcastlea pokazuje svo troje odjednom). To je po

• Hahaha cekaj jel ja to dobro vidim, sad smo došli do toga da Tuchel zabranjuje igracima da dodaju napadaču tj da pošalju loptu u prostor? Hahaha nadmašili ste i sami sebe. Nemaš kreativne igrače,

Objavljene slike

Skaro on svaku poziciju igra kao da nije njegova. Sve moguće je igrao i ne zna se gdje je gori, kakva ba pozicija i kakvo navikavanje.

To bi mogli reći da on nema golova ili asistencija, pa hajde nije u formi ne ide ga bla bla bla. Ali covjece, on primit loptu ne moze, najjednostavniji pas 3 metra udaljenom saigraču on ne zna da pruži, pa halo..

Majke mi drag mi je, bio sam odusevljen kad smo ga potpisali, ali ovo nije isti igrač, ma ni sjena od onog igrača. Nije ovo ni sami početak, vec pola godine je on tu, ne može se vječno navikavati.

I sto je najgore i ne trudi se, sve nesto lagano trčkara, apsolutno nista ne pruža ekipi. Da nije plaćen koliko jest, on bi na tribinama visio, garantujem ti, al forsirat će ga ako nista zbog cijene, a ja se nadam da ce konačno proigrati, pa makar jednostavne pasove da dijeli bez greške.
  • Autor

Skaro on svaku poziciju igra kao da nije njegova. Sve moguće je igrao i ne zna se gdje je gori, kakva ba pozicija i kakvo navikavanje.

To bi mogli reći da on nema golova ili asistencija, pa hajde nije u formi ne ide ga bla bla bla. Ali covjece, on primit loptu ne moze, najjednostavniji pas 3 metra udaljenom saigraču on ne zna da pruži, pa halo..

Majke mi drag mi je, bio sam odusevljen kad smo ga potpisali, ali ovo nije isti igrač, ma ni sjena od onog igrača. Nije ovo ni sami početak, vec pola godine je on tu, ne može se vječno navikavati.

I sto je najgore i ne trudi se, sve nesto lagano trčkara, apsolutno nista ne pruža ekipi. Da nije plaćen koliko jest, on bi na tribinama visio, garantujem ti, al forsirat će ga ako nista zbog cijene, a ja se nadam da ce konačno proigrati, pa makar jednostavne pasove da dijeli bez greške.

Short term difficulties - for long term success. 21 godinu ima, prelazi u Premiership, ti bi ga otpisao nakon 10 tekmi od kojih je više od pola odigrao van pozicije. Loše je odigrao, biti će još loših mečeva od njega, pa eno i Werner je u problemima koji je koliko toliko zreliji i fizička mašina. Kai je doveden za dugoročno, to je sigurno. 

Ti opet o poziciji.

Prijem lopte, pas, trud. Sramota da igrač od 21 godinu nista od toga nema. 100 miliona.

Ne tražim golove, ni asistencije, tražim normalnu igru, nek bude prosjecan, ali on ni to ne nudi.

Evo dajem jos 10 tekmi, ako je ovih 10 malo, ali ako i dalje bude takav, sta onda?

Mozda da mu damo 10 godina?

Sjecas se vremena s Torresom, ista priča. Treba ga čekati, imao je asist, izborio je korner, nema čime se nismo tjesili a frajer je jednostavno flopirao..

Ovaj nije daleko od toga.
  • Autor

Ti opet o poziciji.

Prijem lopte, pas, trud. Sramota da igrač od 21 godinu nista od toga nema. 100 miliona.

Ne tražim golove, ni asistencije, tražim normalnu igru, nek bude prosjecan, ali on ni to ne nudi.

Evo dajem jos 10 tekmi, ako je ovih 10 malo, ali ako i dalje bude takav, sta onda?

Mozda da mu damo 10 godina?

Sjecas se vremena s Torresom, ista priča. Treba ga čekati, imao je asist, izborio je korner, nema čime se nismo tjesili a frajer je jednostavno flopirao..

Ovaj nije daleko od toga.

Pa nemaš ti što dati ili ne, logično da ovako mlad igrač koji iz Bundeslige prelazi u Premiership ima sezonu adaptacije, odnosno da će trebati vremena, sam Frank je to ponovio već par puta. 

I ne shvaćam kako ti nije bitna pozicija, bio je bolji na AMFu svaki put kada je igrao. Generalno igra loše, ni prvi ni zadnji koji ima problem takav nakon transfera. Ne vidim čemu panika, nije odjednom zaboravio igrati zasigurno. Vjerojatno paničariš jer ga nisi prije pratio

Floperc aka Bakayoko sto se tice talenta. Samo ovaj prvi dobro nahajpan do te mjere da Skaro nocima nije spavao dok nije isti dosao.

Ne znam o kakvum trudu vi pricate tj nedostatak istog. Los je, realno, ali juce je (uz Reeca) jedini nesto pokusavao, trazio loptu, nudio se. Cinjenica je da je grijesio i ne moze niko reci da nije ali je apsurd reci da se ne trudi. Jednostavno momak izgleda tako na terenu, nezainteresovano. Sjecam se da je i u Leverkuzenu isto bilo. Ne znam kako bi to opisao.

Zasluzuje momak kritike to stoji zaista, medjutim slabo je ko ulazio na temu Wernera i pisao kritike. Pa momka nije bilo na utakmici, bukvalno prvi dodir s loptom imao negdje oko 30te minute.
Ne znam zasto se potencira to da se on kritikuje a drugi igrac ne. Zaprovo to nije ni tacno. Pogledaj Wernerovu temu nakon onih silnih promasaja zicera.

Nije problem ni odigrati lose vec je problem dublji. Primjera radi, svaki dobar igrac ima ono nesto, neki adut, glavno oruzje koje ga krasi i po cemu znas da je on dobar u tome. Hazard kad je tek dosao u Chelsea svi su vidjeli momentalno veliki talenat, dobar dribling, nisko teziste, okretan, tehnika na nivou. Isto vazi i za Pulisica, iako je u pocetku imao i losih partija vidjelo se da je brz, tehnicki potkovan, dribling. Npr. James je specijalistica u nabacajima, jak je ko zemlja, solidan i sut ima, prosto se vidi talenat. Mount takodjer, ako ista mozes reci da ima dobar work rate, znas makar nesto u cemu je dobar. Isto tako i Werner, izuzetna brzina, pa vec je imao odlicnih utakmica gdje j kreirao i zabijao, na stranu sad lose utakmice i promaseni ziceri, ali i kod njega se mogu prepoznato koji su mu to glavni aduti, koje mu je glavno oruzje. Da ne nabrajam sad redom sve igrace, ali...

Kod Havertza to trenutno ne vidimo i to je ono sto nas zabrinjava. U cemu je to Havertz posebno dobar? Zar nije bilo price da moze igrato na vise pozicija, kako sad da odjednom ne moze?

Niko ne zeli ovom momku da propadne, ko sto neko kaze cini se zaista drag i kulturan momak, ali ajmo malo realno biti. Ovo je trenutno nedovoljno sto momak pokazuje, neovisno o cijeni za koju je doveden, mora bolje.

Nadajmo se da ce i biti bolje, ja se prvi tome nadam.
  • Autor
Zbog trenutačno loše forme nakon ogromnog transfera i vrlo čudnih uvjeta u svijetu bez presedana izvoditi nekakve dugoročne zaključke je suludo.
Talent je neosporan, to je svatko tko ga je imalo pratio mogao vidjeti. Kai je dugoročan projekt, i tu će se gledati njegova isplativost.
Dakle, da sumiramo, odigrao 11 utakmica a od toga 4 na svojoj poziciji. Da, on može igrati svašta ali kada je u formi, ovako mu ta krilna pozicija samo otežava.
Hamco njegovo glavno oružje je upravo raznovrsnost, to što je all round dobar igrač, zato je toliko i cijenjen.
Zapravo jeste tacno, udji na bilo koju stranicu i pogledaj komentare, 90% je za Kaia (opet ponavljam nije da ih nije zasluzio ali zasluzili su i drugi).
Kakav je Luka Modric bio prvu sezonu u Realu? Kakve je adute i vjestine pokazivao? Da te napomenem: Momak je bio proglasen kao najgore pojacanje. Za par sezona je to isto najgore pojacanje uzelo zlatnu loptu u konkurenciji Messija i Ronalda.
Ako mene pitas Havertzom najveci adut jeste citanje igre, fudbalska inteligencija, dolazak iz drugog plana.
I na sve si osvrnuo ali ne rece nista za ovo da se ne trudi dovoljno.

Da sumiramo: apsolutno se slazem da zasluzuje kritike, apsolutno je pretjerano uporedjivati ga sa Bakayokom i proglasavati ga flopom.

Šta Spaha sere, prelistaš postove i nađeš kako pljuje momka nakon prve odigrane utakmice za klub. I sad kao pričamo o nekoj objektivnoj kritici.

Meni je tragikomično čitati ove postove, sve sami stručnjak do stručnjaka, nadobudni stavovi kao da su svi fudbalski treneri i još na to dodaš ovo tipično fudbalsko preseravanje i dobiješ ovo što dobiješ. Doslovno me glava zaboli kad god uđem na forum da pročitam koji post.

Kakav je Luka Modric bio prvu sezonu u Realu? Kakve je adute i vjestine pokazivao? Da te napomenem: Momak je bio proglasen kao najgore pojacanje. Za par sezona je to isto najgore pojacanje uzelo zlatnu loptu u konkurenciji Messija i Ronalda.

Ne moramo ni u Real da idemo, ovde se uprava opasno kritikovala kad je Kovacic kupljen nakon prve sezone, a u drugoj proglasen za najboljeg igraca... A da ne pominjemo sve igrace iz proslosti koji se nisu sastavljali kod nas pa su 'nekako' eksplodirali u drugim sredinama...

Ne treba otpisivati igrace tako lako.

Pa niko ne otpisuje Havertza, naravno da je prerano donositi takve zakljucke. Na nama je da vidimo, nadajmo se da ce te na kraju vi biti upravu, niko sretniji od mene.
Pa werner se manje kritikuje al i za to ima razlog. Par utakmica smo vidjeli da od wernera ima koristi. Izborio penale, povuce sam loptu, asistira, zabije.

Havertz svaka utakmica nista posebno. One drugoligase necu racunat.

Nedavno je asistirao ne mogu se sjetit protiv koga al to je to sto smo vidjeli.

Werneru bi godila mozda mala pauza. Covjek nema odmora, gdje ce i imat kad na klupi nemas zamjene. One pickice sve povrijedjene.

Ja ne kazem da je flop, ali mora da se radi sa njim da bi vremenom shvatio koliko je tesko igrati u premier ligi.

Koji mu je kurac, jebo te ko da ne zna trcati, saplice sam sebe na terenu.. Treba ga klupirati par meceva, nek se dozove malo decko jer ovo sto igra zadnje 2 tekme je vec amaterski.

ma ti jebeno nisi normalan, pa izađi sam krv ti ne jebem anemičnu...pa ne mogu vjerovati stvarno, trpio sam i šutio al više ne mogu stvarno..mučno mi je gledati, premučno

Pa flopcina. To sam znao prije nego je prešao kod nas. Njegov način kretnja, trčanja, sa loptom i bez mi je odmah dalo do znanja da će biti bezveze. Jedino sam se zajebao kada sam napisao da ce bili novi Oscar. Oscar je bolji.
Ocigledno su neki shvatili ovdje neke stvari o kojima sam pricao na samom pocetku. Momak je naprosto izgubljen i u vremenu i u prostoru. Sa sigurnoscu mogu reci da su mu Englezi ubacili strah u kosti, momku se tresu noge cim ga neko krene markirat, blokada i decko nije sposoban dat loptu na 5 metara. Druze moj ovo nike Njemacka liga u kojoj se titra oko igraca, ovdje ti uleti slomi te i vrati te u pjetlice da moras ucit osnove nogometa. Zato i jest najjaca fizicki liga na svijetu. Ovo je velik zalogaj za njega, jako velik.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.