Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Kai Havertz (2020-2023, 139 nastupa)

Istaknuti odgovori

Ma ljudi ne kazem ja da Havertz po utakmici treba dati 2-3 asistencije il pokoji gol, sve sto sam ocekivao jest da vidim taj kvalitet kod primanja lopte, pokoji laznjak, izbacivanje igraca, pokoju loptu preciznu u porstor. Ja sve sto sam vidio je gubljenje lopte, padanje, vracanje lopte unazad, nista posrbno sto i svaki igrac bilo kojeg nizerazrednog drugog kluba ne moze uradit.

Pa ne ocekujem ni da opravda tolike novce, al da vidim kvalitet itekako da sam ocekivao. Nije vazno jel ti igras iza napadaca ili na krilu, teret je teren i bilo gdje da se nalazos ti si taj koji treba znat smirit loptu, povuc od8grat pas. Ne mogu se vise ni oslanjat na to da su dosli iz Njemacke lige u Englesku gdje se igra drugaciji fudbal, to su pr8ce za malu djecu. Jel ikad Rodrugez igrau u Engleskoj? Nikad, a momak je nosilac igre Evertona i daleko je Everton digao ne visi stepen, njegova kreativnost, kvalitet itekako dolaze do izrajazaja. Nije da i njega ne udaraju i guraju, al jednostavno ko zna zna i tu prica zavrsava.

Jest da cu malo otic off, al evo za pocetak sam zadovoljan Wernerom, momak je pokazao da ima smeka za gol, ima tu disciplinu Njemacku, ne odustaje tako lako, bori se, vraca se. Ima tu nekih i nejasnih stvari kod njega al da je momak pokazao da moze i zna obavljat posao, pokazao je. Nije opravdao jos nista al je pokazao da mu se pozicija napadaca nr moze tako lako poljuljat. Bojim se ako Havertz bude ovako nastavio, Mount ce ga zakovat na klupu i nece znat sta ga je snaslo. Novci nemaju veze sa igrom, mozes ti kostat i 200 mil ako ti ne pokazujes ono zbog cega si doveden, klupa pa se trudi i bori za mjesto u prvoj postavi sa akademcem. Ostaje da vidimo da li je do trenera to ili do samog Havertza, kao sto sam rekao tesko da ce on opravdat silne pare i da ce bit nosilac nase igre, to je moje misljenje.
  • Odgovori 1,7 hilj.
  • Pregledi 85,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Probaću analizirati bez da bacam drvlje. Ima tehniku, može kontrolisati loptu na malom prostoru i inteligentan je da utrči iz drugog plana (gol protiv Newcastlea pokazuje svo troje odjednom). To je po

• Hahaha cekaj jel ja to dobro vidim, sad smo došli do toga da Tuchel zabranjuje igracima da dodaju napadaču tj da pošalju loptu u prostor? Hahaha nadmašili ste i sami sebe. Nemaš kreativne igrače,

Objavljene slike

Meni je on dobar, al' ako navijači nastave srati bez razloga neka očekuju novog Kepu pa će za pola godine padati preko lopte, kao što su Salah i Cuadrado.

De malo ohanite.

Ma ljudi ne kazem ja da Havertz po utakmici treba dati 2-3 asistencije il pokoji gol, sve sto sam ocekivao jest da vidim taj kvalitet kod primanja lopte, pokoji laznjak, izbacivanje igraca, pokoju loptu preciznu u porstor. Ja sve sto sam vidio je gubljenje lopte, padanje, vracanje lopte unazad, nista posrbno sto i svaki igrac bilo kojeg nizerazrednog drugog kluba ne moze uradit.

Pa ne ocekujem ni da opravda tolike novce, al da vidim kvalitet itekako da sam ocekivao. Nije vazno jel ti igras iza napadaca ili na krilu, teret je teren i bilo gdje da se nalazos ti si taj koji treba znat smirit loptu, povuc od8grat pas. Ne mogu se vise ni oslanjat na to da su dosli iz Njemacke lige u Englesku gdje se igra drugaciji fudbal, to su pr8ce za malu djecu. Jel ikad Rodrugez igrau u Engleskoj? Nikad, a momak je nosilac igre Evertona i daleko je Everton digao ne visi stepen, njegova kreativnost, kvalitet itekako dolaze do izrajazaja. Nije da i njega ne udaraju i guraju, al jednostavno ko zna zna i tu prica zavrsava.

- Ne znam za ostale, ali ja sam vidio sve od tog navedenog. Vidio sam i gubljenje lopte i padanje, ali sam vidio i ovo prvo.

- Sve je to individualno. Neko se navikne odmah pa izgleda kao da je čitav život igrao tu, nekome treba duže da se navikne, a neko se nikad ne navikne. Pulišiću je isto trebalo dosta vremena. Ne sjećam se da se njega tako osuđivalo poslije malo odigranih utakmica i proglašavalo ga se flopom. Ovo dosad viđeno je premali uzorak da se izvuku pravi zaključci. Pa Morata je u prvih 6 kola imao 6 golova i 2 asistencije i na kraju ništa. Ima dosta primjera sličnih Morati, ali i onih obrnutih kad igrač kasnije proigra.

Ja bih probao Kantea ispred odbrane i dvije osmice u vidu Mounta i Havertza, ako i to nebi islo onda jebi ga.

Nek Kante ostane nazad i kupi sto moze, a ovi nek probaju naprijed. Havertz najbolji je kada utrcava u prostor i zabija, ima solidne i pasove, a Mount je velika radilica i zna brzo igrati kada je u vezi, a to nam treba.

Krila da budu ustvari krilni napadači, a ne bekovi. I nek igraju brzo i sto vise sansi i suteva da stvaraju, pa kakvi god rezultati bili.

Ako opet nebi bilo dobro onda, vezni red neka bude kao na početku prošle sezone, Jorginho, Kova i Mount, tada smo najljepse i najbolje igrali, tečno brzo okomito i atraktivno.

Ja bih probao Kantea ispred odbrane i dvije osmice u vidu Mounta i Havertza, ako i to nebi islo onda jebi ga.

Nek Kante ostane nazad i kupi sto moze, a ovi nek probaju naprijed. Havertz najbolji je kada utrcava u prostor i zabija, ima solidne i pasove, a Mount je velika radilica i zna brzo igrati kada je u vezi, a to nam treba.

Krila da budu ustvari krilni napadači, a ne bekovi. I nek igraju brzo i sto vise sansi i suteva da stvaraju, pa kakvi god rezultati bili.

Ako opet nebi bilo dobro onda, vezni red neka bude kao na početku prošle sezone, Jorginho, Kova i Mount, tada smo najljepse i najbolje igrali, tečno brzo okomito i atraktivno.

U Premijer Ligi koja je najjača i najzahtevnija po kontakt i duel igri posebno na sredini terena igrati sa dve lake osmice je pucanj u oba kolena. Jedino da se Haverc napuca ko Gorecka.
Pa whisper druze, probali smo i bez toga pa ne ide.

Ja bih pokušao, pa sta bude. To bi bilo slično City sto igra kao 4-1-4-1 formacija. Bas ofanzivno.
Najslabije pojacanhe sad za sad.
Treba malo muda skupit kad je u napadu, orevise ide na sigurno.

Vidjet cemo sta buducnost nosi.
Kai Havertz didn’t train with the squad this afternoon. I’m not sure the reason. Let’s see what happens tomorrow #CFC
  • Autor
Ajde dobro je vrijeme barem kada je pozitivan, znači da se vraća iza pauze. Očekujem velike stvari od njega u nastavku
  • 1 mjesec kasnije...
Znate kako on meni izgleda, evo pokusat cu to objasniti primjerom, nešto kao rudar koji ide u rudnik ali ne želi se isprljati, eto tako bi ja njega opisao.

Sve na neku siguricu, sve neko pipkanje, sve u nekom grču, kada vidim one njegove passove na 5 metara koji su u toliko slučajeva prekratki, ne mogu ostati ravnodušan. Momcino opusti se igraj fudbal, preuzmi dozu rizika, 11 kola već iza nas, mora to malo bolje. Ubaciti malo žara u igru, konstantno zaboravljam da je njemu tek 21 godina, ali nekako me nervira to nekorištenje talenta kojeg ima.

Moju podršku ima, ali da se mora malo trznuti, jednostavno mora..
Skaro bio jedan od najaktivnijih clanova foruma. Sto li ga nema u zadnje vrijeme? Da nije covjek od razocarenja sebi naudio nedo bog? :D

Salu na stranu ali nase najskuplje pojacanje je ustvari najgore pojacanje.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.