25. oktobar 2020.5 god. comment_304883 Ma ljudi ne kazem ja da Havertz po utakmici treba dati 2-3 asistencije il pokoji gol, sve sto sam ocekivao jest da vidim taj kvalitet kod primanja lopte, pokoji laznjak, izbacivanje igraca, pokoju loptu preciznu u porstor. Ja sve sto sam vidio je gubljenje lopte, padanje, vracanje lopte unazad, nista posrbno sto i svaki igrac bilo kojeg nizerazrednog drugog kluba ne moze uradit. Pa ne ocekujem ni da opravda tolike novce, al da vidim kvalitet itekako da sam ocekivao. Nije vazno jel ti igras iza napadaca ili na krilu, teret je teren i bilo gdje da se nalazos ti si taj koji treba znat smirit loptu, povuc od8grat pas. Ne mogu se vise ni oslanjat na to da su dosli iz Njemacke lige u Englesku gdje se igra drugaciji fudbal, to su pr8ce za malu djecu. Jel ikad Rodrugez igrau u Engleskoj? Nikad, a momak je nosilac igre Evertona i daleko je Everton digao ne visi stepen, njegova kreativnost, kvalitet itekako dolaze do izrajazaja. Nije da i njega ne udaraju i guraju, al jednostavno ko zna zna i tu prica zavrsava. Jest da cu malo otic off, al evo za pocetak sam zadovoljan Wernerom, momak je pokazao da ima smeka za gol, ima tu disciplinu Njemacku, ne odustaje tako lako, bori se, vraca se. Ima tu nekih i nejasnih stvari kod njega al da je momak pokazao da moze i zna obavljat posao, pokazao je. Nije opravdao jos nista al je pokazao da mu se pozicija napadaca nr moze tako lako poljuljat. Bojim se ako Havertz bude ovako nastavio, Mount ce ga zakovat na klupu i nece znat sta ga je snaslo. Novci nemaju veze sa igrom, mozes ti kostat i 200 mil ako ti ne pokazujes ono zbog cega si doveden, klupa pa se trudi i bori za mjesto u prvoj postavi sa akademcem. Ostaje da vidimo da li je do trenera to ili do samog Havertza, kao sto sam rekao tesko da ce on opravdat silne pare i da ce bit nosilac nase igre, to je moje misljenje. Prijavi
25. oktobar 2020.5 god. comment_304886 Meni je on dobar, al' ako navijači nastave srati bez razloga neka očekuju novog Kepu pa će za pola godine padati preko lopte, kao što su Salah i Cuadrado. De malo ohanite. Prijavi
25. oktobar 2020.5 god. comment_304889 Ma ljudi ne kazem ja da Havertz po utakmici treba dati 2-3 asistencije il pokoji gol, sve sto sam ocekivao jest da vidim taj kvalitet kod primanja lopte, pokoji laznjak, izbacivanje igraca, pokoju loptu preciznu u porstor. Ja sve sto sam vidio je gubljenje lopte, padanje, vracanje lopte unazad, nista posrbno sto i svaki igrac bilo kojeg nizerazrednog drugog kluba ne moze uradit. Pa ne ocekujem ni da opravda tolike novce, al da vidim kvalitet itekako da sam ocekivao. Nije vazno jel ti igras iza napadaca ili na krilu, teret je teren i bilo gdje da se nalazos ti si taj koji treba znat smirit loptu, povuc od8grat pas. Ne mogu se vise ni oslanjat na to da su dosli iz Njemacke lige u Englesku gdje se igra drugaciji fudbal, to su pr8ce za malu djecu. Jel ikad Rodrugez igrau u Engleskoj? Nikad, a momak je nosilac igre Evertona i daleko je Everton digao ne visi stepen, njegova kreativnost, kvalitet itekako dolaze do izrajazaja. Nije da i njega ne udaraju i guraju, al jednostavno ko zna zna i tu prica zavrsava. - Ne znam za ostale, ali ja sam vidio sve od tog navedenog. Vidio sam i gubljenje lopte i padanje, ali sam vidio i ovo prvo. - Sve je to individualno. Neko se navikne odmah pa izgleda kao da je čitav život igrao tu, nekome treba duže da se navikne, a neko se nikad ne navikne. Pulišiću je isto trebalo dosta vremena. Ne sjećam se da se njega tako osuđivalo poslije malo odigranih utakmica i proglašavalo ga se flopom. Ovo dosad viđeno je premali uzorak da se izvuku pravi zaključci. Pa Morata je u prvih 6 kola imao 6 golova i 2 asistencije i na kraju ništa. Ima dosta primjera sličnih Morati, ali i onih obrnutih kad igrač kasnije proigra. Prijavi
25. oktobar 2020.5 god. comment_304920 Za Pulisica se nekako zaboravljalo da je placen dobre pare, pa je i to islo u prilog. Kai je zasad solidan, ali morat ce bolje. Prijavi
25. oktobar 2020.5 god. comment_304924 Po trenutnoj igri, mount bi kod mene igrao ispred njega. Prijavi
25. oktobar 2020.5 god. comment_304926 Zavisi gdje, kao 8 i meni bi Mount igrao ispred Kaija, kao 10 bi mi prije igrao mrtvac neg Mount. Prijavi
25. oktobar 2020.5 god. comment_304928 Ja bih probao Kantea ispred odbrane i dvije osmice u vidu Mounta i Havertza, ako i to nebi islo onda jebi ga. Nek Kante ostane nazad i kupi sto moze, a ovi nek probaju naprijed. Havertz najbolji je kada utrcava u prostor i zabija, ima solidne i pasove, a Mount je velika radilica i zna brzo igrati kada je u vezi, a to nam treba. Krila da budu ustvari krilni napadači, a ne bekovi. I nek igraju brzo i sto vise sansi i suteva da stvaraju, pa kakvi god rezultati bili. Ako opet nebi bilo dobro onda, vezni red neka bude kao na početku prošle sezone, Jorginho, Kova i Mount, tada smo najljepse i najbolje igrali, tečno brzo okomito i atraktivno. Prijavi
25. oktobar 2020.5 god. comment_304930 Ja bih probao Kantea ispred odbrane i dvije osmice u vidu Mounta i Havertza, ako i to nebi islo onda jebi ga. Nek Kante ostane nazad i kupi sto moze, a ovi nek probaju naprijed. Havertz najbolji je kada utrcava u prostor i zabija, ima solidne i pasove, a Mount je velika radilica i zna brzo igrati kada je u vezi, a to nam treba. Krila da budu ustvari krilni napadači, a ne bekovi. I nek igraju brzo i sto vise sansi i suteva da stvaraju, pa kakvi god rezultati bili. Ako opet nebi bilo dobro onda, vezni red neka bude kao na početku prošle sezone, Jorginho, Kova i Mount, tada smo najljepse i najbolje igrali, tečno brzo okomito i atraktivno. U Premijer Ligi koja je najjača i najzahtevnija po kontakt i duel igri posebno na sredini terena igrati sa dve lake osmice je pucanj u oba kolena. Jedino da se Haverc napuca ko Gorecka. Prijavi
25. oktobar 2020.5 god. comment_304931 Pa whisper druze, probali smo i bez toga pa ne ide. Ja bih pokušao, pa sta bude. To bi bilo slično City sto igra kao 4-1-4-1 formacija. Bas ofanzivno. Prijavi
31. oktobar 2020.5 god. comment_305144 Malo je ostao bez daha zadnjih par utakmica. Treba ga odmoriti, vidi se da mu nije lako odmah navici se na engleski tempo. Prijavi
31. oktobar 2020.5 god. comment_305172 Bolji u defanzivi nego naprijed danas. Tačno sto kaze soxx treba da odmori jednu ili 2. Prijavi
31. oktobar 2020.5 god. comment_305184 Najslabije pojacanhe sad za sad. Treba malo muda skupit kad je u napadu, orevise ide na sigurno. Vidjet cemo sta buducnost nosi. Prijavi
3. novembar 2020.5 god. comment_305218 I ja bih ga odmorio jednu tekmu ali neku manje bitnu, čisto zbog medija da ga odmah ne zajašu, dobar je Kai sviđa mi se što radi i u napadu i u odbrani, samo još snage i kondicije Prijavi
3. novembar 2020.5 god. comment_305241 Kai Havertz didn’t train with the squad this afternoon. I’m not sure the reason. Let’s see what happens tomorrow #CFC Prijavi
4. novembar 2020.5 god. comment_305261 Pozitivan na covid. Znaci ni u za vikend ga nema, sreca pa repke igraju sada pa nećemo biti bez njega duzi niz utakmica. Prijavi
4. novembar 2020.5 god. comment_305262 I bolje, igrat ce mount. Kad prljavi svabo ruke ne pere. Prijavi
4. novembar 2020.5 god. comment_305263 Svakako ce dosta igraca doci kad tad u kontakt s virusom. Brz oporavak i nadam se nakon reprezentativne pauze da ce ponovo zaigrati abd. Prijavi
4. novembar 2020.5 god. Autor comment_305286 Ajde dobro je vrijeme barem kada je pozitivan, znači da se vraća iza pauze. Očekujem velike stvari od njega u nastavku Prijavi
4. novembar 2020.5 god. comment_305295 Isto zelim brz oporavak, nadam se nekom najlaksem obliku. Ako nista odmorice se i nece igrati nebitne tekme za repku Prijavi
5. decembar 2020.5 god. comment_306168 Znate kako on meni izgleda, evo pokusat cu to objasniti primjerom, nešto kao rudar koji ide u rudnik ali ne želi se isprljati, eto tako bi ja njega opisao. Sve na neku siguricu, sve neko pipkanje, sve u nekom grču, kada vidim one njegove passove na 5 metara koji su u toliko slučajeva prekratki, ne mogu ostati ravnodušan. Momcino opusti se igraj fudbal, preuzmi dozu rizika, 11 kola već iza nas, mora to malo bolje. Ubaciti malo žara u igru, konstantno zaboravljam da je njemu tek 21 godina, ali nekako me nervira to nekorištenje talenta kojeg ima. Moju podršku ima, ali da se mora malo trznuti, jednostavno mora.. Prijavi
5. decembar 2020.5 god. comment_306174 Znate kako on meni izgleda, evo pokusat cu to objasniti primjerom, nešto kao rudar koji ide u rudnik ali ne želi se isprljati, eto tako bi ja njega opisao. Kao kad imaš tjelesno/fizičko u školi i nećeš da se oznojiš jer poslije toga ideš obaviti nešto bitno. Prijavi
6. decembar 2020.5 god. comment_306190 Skaro bio jedan od najaktivnijih clanova foruma. Sto li ga nema u zadnje vrijeme? Da nije covjek od razocarenja sebi naudio nedo bog? :D Salu na stranu ali nase najskuplje pojacanje je ustvari najgore pojacanje. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.