Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Kai Havertz (2020-2023, 139 nastupa)

Istaknuti odgovori

Nadam se da je prosao period adaptacije i da ce ovu formu prenijeti i na Premiership.
BTW: Ovo mu je prvi seniorski hattrick u karijeri
U inat Wiseyu hehe
  • Odgovori 1,7 hilj.
  • Pregledi 85,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Probaću analizirati bez da bacam drvlje. Ima tehniku, može kontrolisati loptu na malom prostoru i inteligentan je da utrči iz drugog plana (gol protiv Newcastlea pokazuje svo troje odjednom). To je po

• Hahaha cekaj jel ja to dobro vidim, sad smo došli do toga da Tuchel zabranjuje igracima da dodaju napadaču tj da pošalju loptu u prostor? Hahaha nadmašili ste i sami sebe. Nemaš kreativne igrače,

Objavljene slike

Nadam se da je prosao period adaptacije i da ce ovu formu prenijeti i na Premiership.
BTW: Ovo mu je prvi seniorski hattrick u karijeri
U inat Wiseyu hehe

Sta u inat Wiseyu?

Bracika moj Wisey za koje je igrace govorio da ne valjaju, na kraju se tako ispostavilo. 

Ja nikad Haverca nisam kritikovao, niti govorio da je los igrac. Naprotiv eto prelistaj moje postove ovdje pa ces se uvjeriti.

• Autor
Joj kakav igrač, čestitke na prvom hattricku, biti će ih još. Danas na terenu se vidjelo da je klasa iznad ostalih

Ma babuka će jebat anglosaksonske pundite u pakaš do kraja polusezone. Uopšte nije loše odigrao ni protiv Liverpula samo nas je taktika jebala. 

Svaka čast za hettrik. 

Cestitke na hattricku, mali ima magiju u nogama samo ga treba postaviti na pravu poziciju.

Nesto razmisljam nece biti lako protivnicima kada u kontru krenu Havertz, Pulisic, Zijech i Werner. 

Nemoj kontri ko Boga te molim, taj Konteov i Murinjov pristup izbrisat iz DNK kluba. Daj momcima posjed i nek pokažu šta znaju,a imaju vjerujem šta i pokazat. 

Pa dobro ne mislim da cemo stalno na kontre igrati nego kada ocepimo protivnike da ce ih ova cetvorka zavrsavati iz kontri, ne znas ko je opasniji. 

Čestitam skari na ovom hattricku, sada mu je sigurno puno lakše. To je njegova pozicija i treba tu da igra. Jest da su mu svi golovi bili zabij 1 na 1 sa golmanom, ali je puno toga napravio na utakmici. Očekujem protiv WBA njegovu dobru utakmicu.

Nemoj kontri ko Boga te molim, taj Konteov i Murinjov pristup izbrisat iz DNK kluba. Daj momcima posjed i nek pokažu šta znaju,a imaju vjerujem šta i pokazat. 

Pa moramo nekad i u kontre ići, ne možemo imati 100% posjed lopte. Liverpool i City takođe ubijaju u kontrama.

Sta u inat Wiseyu?
Bracika moj Wisey za koje je igrace govorio da ne valjaju, na kraju se tako ispostavilo. 

Ja nikad Haverca nisam kritikovao, niti govorio da je los igrac. Naprotiv eto prelistaj moje postove ovdje pa ces se uvjeriti.

Jebem li ga, ne znam, mozda sam te onda zamjenio s nekim, znam da ga neko hejta i vec ga proglasio flopom (molim da se sam javi da ne prozivam ljude).
Kai Havertz vs Barnsley tonight:

88.1% pass completion
4 successful dribbles
9 duels won
5 tackles
2 big chances created
1 assist
3 goals
10.0 match rating

Jebem li ga, ne znam, mozda sam te onda zamjenio s nekim, znam da ga neko hejta i vec ga proglasio flopom

Jebeni klicko trolluje  :hljeb: 

Ma Spaha ga zove Flopertz, to sam skontao.

Čestitam skari na ovom hattricku, sada mu je sigurno puno lakše. To je njegova pozicija i treba tu da igra. Jest da su mu svi golovi bili zabij 1 na 1 sa golmanom, ali je puno toga napravio na utakmici. Očekujem protiv WBA njegovu dobru utakmicu.

Pa moramo nekad i u kontre ići, ne možemo imati 100% posjed lopte. Liverpool i City takođe ubijaju u kontrama.

U tome je i ljepota, uvijek na pravom mjestu, dobra kretnja i pozicioniranje.

Covek dade tri gola a ne zna loptu da ustopuje :D
Jeste mu se par puta odbila od noge bas onako primetno ali mislim da o dalje oseća malo tremu i pritisak.
Ima dobar voljni momenat, lepo se kretao po terenu, vracao po loptu, nalazio prostor između linija..
Dva od tri gola dao praktično sa pozicije napadaca, sto me raduje jer osim što je dobar kao ofanzivni vezni može biti i konkretna napadacka pretnja. Verujem da je sinocna partija podigla samopouzdanje i da ce protiv VBA pokazati da ume da prihvati loptu :D
U prvom poluvremenu najbolji. S lakocom je igrao i dijelio pasovr iza ledja odbrane. U drugom los mada je imao dobru asistenciji za Odoia. Bice on dobar pogotovo kad se vrate Pulisic i Ziyech.

Iskreno bolje mi je odigrao proriv WBA nego protiv Barnsleya gdje je postigao 3 gola. Vec se nazire da ce biti vrhunsko pojacanje, samo nek nastavi iz utakmice u utakmicu biti bolji kao sto je do sad radio.

https://twitter.com/BnsComps/status/1309986964855238657?s=20

Ti se nameracio na Franka po cijenu da i lose igre pojedinaca svaljujes na trenera. Danas Havertz uopste nije bio los, ali za neki obican pas ili prijem lopte nemaju veze sistem ili trener. Dajte malo realnosti.

Ma osvojena tri boda na individualni kvalitet Havertza (genijalnost kod 4. gola),Tammya (ista stvar treći gol) i Chilwell (dobar centrašut i borbenost Tammya rezultovala greškom Kouyatea) ni na šta drugo, smorili se svi u pičku materinu i nije do trenera.  Nije moj kurac

Ne govorim ja da smo mi kao ekipa odigrali fantasticno nego to sto losu igru( ovaj put nije bila losa) Havertza tj pojedinca svaljujes na trenera.

Pa bilo je situacija gdje je bukvalno nicim izazvan dodavao lotpu njihovom igracu, ili se lopta u prijemu odbije od njega ko od kamen i slicno. To nema vezs s trenerom ili sistemom.

Meni je Havertz i danas bio dobar, nije savrseno odigrao ali je imao naznaka da moze biti vrhunski igrac.

"Kada na utakmici niko ne bi pogriješio, ona bi se završila 0:0" - neki trener, mislim Ancelotti.

Normalno da ćemo davati golove nakon grešaka i primati nakon grešaka. Samo ih treba izazvati da ih naprave. Nisam zadovoljan danas sa tim "izazivanjem", nismo igrali nikakav pressing protiv odbrane u kojoj su Sakho i Ward.

Po meni Havertz ide na bolje, svaka utakmica neki goal involvement.

Pa svakako da je imao grešaka i biće grešaka uvijek, ali ti  govorim da on može da bude puno značajniji igrač i imao bi više golova i asistencija  kad bi imao više prostora. Ni ja ne kažem da je loše odigrao, ali da se od njega može izvuć još puno puno više. 

Ekipa se mora raširiti, ja nisam vidio jedan napad od odbrane do završnice da je išao kroz sredinu i ne može ići zato što se svi nabiju kraj aut linije. Tačno treba ekipu poput CP raširiti ali moraš zadržati nekog u sredini i moraš i sa njim igrati, a ne samo gurati loptu na stranu. Ljudi su se bukvalno povukli u 16 metara i samo čekaju naše centaršuteve. 

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.