Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

John Obi Mikel (2006-2017, 374 nastupa)

45 članova je glasalo

1. 1. Smatrate li da bi Mikel trebao napustiti klub na ljeto?

• Da
      45%
      19
    • Ne
      54%
      23

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,7 hilj.
  • Pregledi 96,1 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• 1 mjesec kasnije...
  • 2 sedmice kasnije...
  • 3 sedmice kasnije...

Vidim vode se rasprave na Torresovoj temi o John Obi Mikelu.

Pa hajde da lopticu prebacimo ovdje, gdje je i mjesto toj raspravi.

Postoje dva viđenja Mikela - kao DMF-a vrhunske klase i kao igrača koji nije ostvario potencijal koji se od njega očekivao.

Bez obzira na sve Mikel nije igrač vrhunske klase, svidjelo se to nekome ili ne. Da je - bio bi rame uz rame igračima kao što su Makelele i Essien iz najboljih dana. A mi svi ovdje dobro znamo da Mikel nije taj kapacitet. I to će potvrditi svi relevantniji navijači, pogotovo oni neutralni koji nisu Chelseajevci.

Druga stvar, Mikel možda i nije ostvario svoj puni potencijal koji se očekivao, a možda i je. Zapravo tko smo mi da određujemo njegove granice. On je takav kakav je. Nije on taraba od igrača, ali sigurno nije ni za prve postave.

Mikel je predobar igrač za utakmice protiv dominantnijih protivnika (igrački dominantnijih) kao što su Bayern i Barcelona. Odlično zna da "uduši" njihovu igru i da zaustavi napad i presječe ga. Zbog toga svaki klub treba imati Mikela u klubu i lijepo je što je naš igrač. Treba ga uvijek čuvati za takve momčadi i utakmice, ali mislim da ga ne treba pretjerano ni forsirati, jer svi mi znamo da ima desetine boljih od njega DMF-a u ovom trenutku diljem Europe.

Vidim vode se rasprave na Torresovoj temi o John Obi Mikelu.

Pa hajde da lopticu prebacimo ovdje, gdje je i mjesto toj raspravi.

Postoje dva viđenja Mikela - kao DMF-a vrhunske klase i kao igrača koji nije ostvario potencijal koji se od njega očekivao.

Bez obzira na sve Mikel nije igrač vrhunske klase, svidjelo se to nekome ili ne. Da je - bio bi rame uz rame igračima kao što su Makelele i Essien iz najboljih dana. A mi svi ovdje dobro znamo da Mikel nije taj kapacitet. I to će potvrditi svi relevantniji navijači, pogotovo oni neutralni koji nisu Chelseajevci.

Druga stvar, Mikel možda i nije ostvario svoj puni potencijal koji se očekivao, a možda i je. Zapravo tko smo mi da određujemo njegove granice. On je takav kakav je. Nije on taraba od igrača, ali sigurno nije ni za prve postave.

Mikel je predobar igrač za utakmice protiv dominantnijih protivnika (igrački dominantnijih) kao što su Bayern i Barcelona. Odlično zna da "uduši" njihovu igru i da zaustavi napad i presječe ga. Zbog toga svaki klub treba imati Mikela u klubu i lijepo je što je naš igrač. Treba ga uvijek čuvati za takve momčadi i utakmice, ali mislim da ga ne treba pretjerano ni forsirati, jer svi mi znamo da ima desetine boljih od njega DMF-a u ovom trenutku diljem Europe.

Cae kralju ima DMF-a koji isto tako "uduše" igru protivnika ali su i korisni i za druge stvari. Mikel nije. 

Ako nista ovaj momak je zasluzio kredit igrama u finalu i prije toga. Treba covjeku dati jos jednu sansu. Ove godine se nije naigrao da ga vidimo kod Josea. A vjerujem da mu je srce plavo.

ove sezone je zaslužio sve kritike,najgora sezona od kad je u Čelziju,nadam se da se to nikad više neće ponoviti

ako je prošle godine bio jedan od najzaslužnijih za osvajanje LŠ ove godine totalna suprotnost,mnogo se opustio kao nekolicina igrača,trebalo se to kazniti,nemam nikakvih opravdanja za njega

imali smo mnogo problema ove sezone zbog njegove loše forme,nekako imam utisak kao da nije imao volje da živi,dolaskom novog trenera nadam se da će to pozitivno delovati na njega

u par navrata me je baš razočarao,kao da ga nije bilo na terenu,neverovatna nemoć pogotovo kad smo igrali utakmice sa sitijem,pojeo ga je ture bez problema

mnogo se opustio

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.